• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ya kızlar bende de var çatlak ama dizim de. diz kapağımın kenarında.. kalçalarımda da olusmaya basladı yavas yavas.. 18 yasındayım üstelik zayıfım. benim bildiğim hamilelikten sonra olur yada sürekli sismanlayıp zayıflamaktan .. ben bildim bileli zayıfımm :))) anlamadım bu istenn

slm kızlar benim de kalçamda vardı dün göğsümde de farkettim bugün baldırımda sanırım yakında komple çatlayacağım :D bende deneyeceğim hemen inşallah işe yarar.. babaannenin ellerinden öperim:)

dün itibariyle 17 kere yaptım,hiç işe yaramadı desem yalan olur derinliklerinde azalma oldu ama o kdr gibi gelio bana ve kahve limona olan inancımı kaybediorum,çatlaklarım bi iki tane değil bi bölgede fazlaca olduğu için yok olan olup olmadığınıda bilmiorum o kdr şeyi takip edemiorum çünkü,gözlerimle gördüğüm bi kanıt olsa ii olurdu ama yok gibi..mafoldumben

okurken cok sasırdım kahve ve limon benım yok ama ilerde olucaktır aklımda olması iyi oldu valla

selam kizlar basligi okuyunca cok sevindim bu kadar basit olabilir mi diyorum ama yazdiklariniza bakilirsa gercekten ise yariyomus insallah banada faydasi olur bende baslicam yarin :dance:

bise sormak istiyorum nasi bi kahve kullaniyosunuz cünkü bizde makina kahvesi yok sadece üstüne sicak su döküp yapilan kahve var, türk kahveside var

siz ne kullaniyosunuz makine kahvesi mi??

ben almanyadayim burda türk kahvesi fazla bulunmuyo makine kahvesi olursa daha iyi olur yani :D

bide bulamac haline gelene kadar ne demek :uhm:

sulu mu olcak koyu mu??

ya insallah ise yarar ya ben iyice kafami taktim bu catlaklara.. acik giyinen biri diilim ama evlenince napicam diye düsünüp duruyorum :gitme:

bu karışımı daha yeni okudum ve kesinlikle denicem ama her cilde iyi geliyormu?orası meçhul.herkesin cilt yapısı farklı ayrıca bu çoçuklardaki böceğede iyi geliyor yani parazitlere midedeki kaşıntıyı falan önlüyor..bilenler iyi bilir..kaydirigubbakcemile3

selam kizlar basligi okuyunca cok sevindim bu kadar basit olabilir mi diyorum ama yazdiklariniza bakilirsa gercekten ise yariyomus insallah banada faydasi olur bende baslicam yarin :dance:

bise sormak istiyorum nasi bi kahve kullaniyosunuz cünkü bizde makina kahvesi yok sadece üstüne sicak su döküp yapilan kahve var, türk kahveside var

siz ne kullaniyosunuz makine kahvesi mi??

ben almanyadayim burda türk kahvesi fazla bulunmuyo makine kahvesi olursa daha iyi olur yani :D

bide bulamac haline gelene kadar ne demek :uhm:

sulu mu olcak koyu mu??

ya insallah ise yarar ya ben iyice kafami taktim bu catlaklara.. acik giyinen biri diilim ama evlenince napicam diye düsünüp duruyorum :gitme:

kizlar cevap :(

benim taaaa lise yıllarından kalma çatlaklarım var geçirirmi acaba? bugünden itibaren denemeye başlayayımopuyorumnanaktan

aaaa bu karışım,burda yani Elazığ'da bariz (afedersiniz) ishal ilacı kaydirigubbakcemile3 ... yani yapın bi çay tabağında bu karışımı bi kaç kaşıklık kadar,suyla için çünkü yapışıo kahve suyla içilio anında ishale son :roflol:
hmm muhteşem bir icat bababenin adını SÜPER BABAANNE koydum vallah :teytey:

Back