• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ya bu doğum yapıpta rejene kullanıp sonuç alanlar war mı kızlar?

evet canım ben kullandım orjinal olduğu kesin olanını kullandım hemde 2 tüp kullandım amma çok çok az iyice inceleyince belli olacak kadar bir faydası oldu yanı faydasız diyebilirim

kızlar şu kahve olayına hergün değil ama 2 gün arayla bende denedim ama çatlaklara hiiiiiç bir faydası yok.sadece tende yumuşaklık ve rahatlık yapmaktan başka bir işe yaramıyor.yüzümede deniyorum,yumuşacık oluyorum.benim çatlaklarım üstelik kilo alıp vermeden olan çatlaklar.hala daha dengesiz bir şekilde zayıflayıp şişmanlarsam popomdan çatlıyorum.bende sevmiyorum ama uzmanlarında dediği gibi bunun kesin bir çözümü yok bıçak altına yatmak bile faydasız.olucak tende oluyor.boşa kimseye ümit vermemek lazım..saygılarımlaa...:umursamaz:

kizlar bi soru sorcam... basligin sahibiyle özel mesaj yazdimda bana bu formulün sadece beyaz catlaklarda ise yaradigini söyledi

benimkiler hala kirmizi kirmizi cok kötü duruyo :(

ama benimkinde yani kirmizilarda ise yaramazmis öyle mi??

napabilirim ben bunlari gecirmek icin :S

Canim pembeyken lierac`in ampulleri geciriyor.
Arkadasim dogumdan sonra pembeyken kullandi simdi hic catlagi yok.
Keske bende o zaman kullansaydim, simdi beyazlar ve gecmiyor gecmiyor gecmiyor :1no2:

kızzlarrrrr!!!...
bu iksir diyorum artık kesinlikle uygulayın... ben uygulayalı daha 1 buçuk hafta bile olmadı. çatlaklarda biraz ama selülitlerde kesin çözüm ben söyliyim.selülitlerimde gözle görülür bir yokoluş var.ilk iki gün uyluladım sonra 1 gün ara verdim ve ertesi gün adetim başlamıştı. o 1 haftayı eşime sürpriz yapmak için kullnadım.fazla ışıkta bacaklarımı göstermedim.lülülülülülü
dün sabah kalçalarımı be bacaklarımı gösterdim inanamadı.fondotenmi sürdün diye sordu bana. bacağı sıkmadan mümkün değil belli olmuyor. benim selülit tipim 2 dereceydi 1 e indi şimdi.:dance:
ama ben sadece kahve ile limonu sürmekle kalmadım. onlarla bir güzel pealing yaptım herkesin yaptığı gibi.duşun sonunda da soğuk suyla bacaklarıma kese yaptım donana kadar,acıyana kadar. ve ona artı olarak beyaz lahana kürünü uyguluyorum. bacaklarım yumuşacık eşim elerini alamıyoro bölgelerden. ne yaptın böyle doyamıyorum diyor...:lepi:
ben yalnızca bacaklarıma ve kalçama değil. yüzüme vede göğüslerimede sürdüm. yüz için çok güzel bir maske. göğüsleriem sürerkende masaj yaptığım için kan dolaşımıda hızlanıyor. ve soğuk duşla dirileşiyor.:lepi:

çatlaklarım 4 yıllık olduğu için biraz zaman alır geçmeleri diyorum. şimdi bayağı bir silikleştiler... ama sabırla devam edeceğim bu iksiri uygulamaya.çatlaklarım geçincede size yazarım yine.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hepinize çatlaksız ve selilitsiz güzel bir hayat dileğiyle!!!....:teytey:-tatlicadiarzu-

selam kısslar. ben bu mesajımı 1 buçuk ay önce falan yazmışım. ben hala devam eiyorum bu karışımı uygulamaya . çatlakalrımda ciddi bir azalma, incelme var. çoğu derin derindi yüzeyselleştiler. ince olanlar silikleşti ama hiç biri tam gitmedi tabiiiiki . ben inatla devam edeceğim köklerini kurutana kadar.şimdi bütün tanıdıjklarım benden onay bekliyor.ama ben tam geçmeden kimseye onay vermek istemiyorum. ama bu gidişle fazla zaman geçmeden yok olacak gibiler.:lepi:

bu arada karşıdaki aktarı biz zengin ettik haaaaaaa. benden daha çok alışveriş yapan müşterisi yoktur adamın.kaydirigubbakcemile2

bence yapıcaksanız, örneğin kalçanıza önce tek tarafa 7-8 kere yapıp biraz bekleyin çoğalma olup olmadığına emin olduktan sonra başka taraflara yaparsanız yada yapmazsınız.. sonra pişman olmayı benim gibii...çünki çatlaklarımı bariz çoğalttı bu karışım... hepiniz inanmak isitosunuz biliyorum bende başlarken çok büyük bi umutla ve heyecanla başlamıştım ama şuan çok pişmanım yaptığıma:((

canım benim daha 9 uygulama yapmışsın sen ama. hemen geçmesini bekmeyamezsin değilmi. zaman alan uygulamalar bunlar heleki çatlakta. bence psikolojik olarak etkilenmişsin sen balım. denemeye devam et derim ben.. kesinlikle çatlaklarında genişleme falan yoktur . keseninde çatlaklara iyi geldiğini biliyorum benki bu karışım nasıl gelmesin sadece sabır istiyor o kadar:)))gamyoncuiremsu

ben dün başladım yapmaya
bugün 2. seansı uyguladım çok yumuşaklık veriyo lolifer geçerse sana minnettar kalıcam

ya millet yukarıda birileri daha yazmış bende de bariz çoğalmalar var yaa 2 haftadır çok düzenli olmasa da ara sıra yapıyorum tamam belki azalmamış olabilir ama sanki arttı çatlakalrım kuruntumu yapıyorum diyorum ama daha önce görmediğim baya bir çatlağı yeni keşfetmem de biraz garip

tekrar inceledim göğüslerimde çok az vardı şimdi deli gibi çatlaklar var :olmaz: belime doğru da kocaman bıçak yarası gibi kalın bir çatlak daha keşfettim daha önce fark edilmeyecek gibi değil yapmayın arkadaşlar rezil oldu cildim zaten pütür pütür cildi yontar gibi çiziyorsun nedir bu yaa sinir oldumm çokkk

kızlar çok uzun bir zaman yapmış biri olarak konuşuyorum cilde yumuşaklık kazandırmaktan başka bi işe yaramıyor .. çok üzgünüm çok bundan da fayda bulamadım :gitme:

tekrar inceledim göğüslerimde çok az vardı şimdi deli gibi çatlaklar var :olmaz: belime doğru da kocaman bıçak yarası gibi kalın bir çatlak daha keşfettim daha önce fark edilmeyecek gibi değil yapmayın arkadaşlar rezil oldu cildim zaten pütür pütür cildi yontar gibi çiziyorsun nedir bu yaa sinir oldumm çokkk

kaydirigubbakcemile3 kıslar ben de ilk kez yaptım yaparken ne farkettim biliomusunuz dedim ki kendi kendime ''yaa meğer ne çok yerde çatlak varmıııış'' bu ne demek şu demek cildimiz daha pürüssüz oluo hele de kahve sürdüğümüzde kahve koyu renk ve çatlaklar gün yüzüne çıkıo yıkadıktan sonra da pürüssüz oluo yani netlik kazanıo çatlaklar biz de fazlalaştı sanıoz halbuki öle diil... napcaz yılmıcaz yapıcaz :lepi::sm_cool::teytey::enbuyukkk:

kaydirigubbakcemile3 kıslar ben de ilk kez yaptım yaparken ne farkettim biliomusunuz dedim ki kendi kendime ''yaa meğer ne çok yerde çatlak varmıııış'' bu ne demek şu demek cildimiz daha pürüssüz oluo hele de kahve sürdüğümüzde kahve koyu renk ve çatlaklar gün yüzüne çıkıo yıkadıktan sonra da pürüssüz oluo yani netlik kazanıo çatlaklar biz de fazlalaştı sanıoz halbuki öle diil... napcaz yılmıcaz yapıcaz :lepi::sm_cool::teytey::enbuyukkk:

valla keşke bu kadar toz pembe olsaydı her şey .

arkadaşlar ben çatlak ve selilüt belalarıyla uğraşan biri olarak bu karışımı bir aydır kullanıyorum ve derin olan çatlakların yüzeyselleştiğini farkettim.ama sadece bunu yapmıyorum bu karışımın yanında hergün buzla çatlak ve selilüt olan yerlerime masaj yapıyorum. işe yarayacağına inanıyorum.

bunca zamandır bu konu acık kullanıpda işe yarıyor diycek biri yokmu ona gore yapalım

hayatım yukarıda yazdımya işe yarıyor diyeeeeeeeeeee. sadece zamanla olacak bişi bu hemen geçmesini bekleyemezsiniz zaten hayal kırıklığı olur sadece. benimkiler bayağım yüzeyselleştişer ,ister inanın ister inanmayın. sadece sabır gerektiriyor bir müddet:))

Back