• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
mrb arkadaşlar bende yıllardır çatlaklardan dertliyim kahve limon karışımını deniyorum 2 hafta oldu çzigilerde incelme var bence geçicek vazgeçmeyin selülitü yok ediyo o da süper :)

valla yat beyının onune masaj yapsın dıyorsun da.bey 1 gece yapar 2 gece sonra yapmaz.erkekler boyle seylerle ugrasmayı sevmez

Bende yaklaşık 1 aydan fazla yapıyorum çok düzenli olmasa da belirli yerlerde silikleşme belirli yerlerde de belirginleşme var. bende anlayamadım açıkcası ama sanırım bir süre daha devam edeceğim.

kahve-limona sehir disinda oldugum icin 2 hafta ara vermek zorunda kaldim.dun eve doner donmez yeniden basladim.2haftalik surecte catlaklarda belirginlesme olmadi bilakis sanki daha siliklestiler..kahve-limona yine yine devam diyorum..;)

kızlar nasıl yapıosunuz tam olarak anlatırmısınız..
ne kadar kahve limon koyuyoruz..
nasıl bi kıvam olacak
ne kadar bekleticezz masaj yapıcakmıyıız..
yapanlar anlatırsa sevinirim
bende başlıcam yapmaya

canım 3 tatlı kaşığı türk kahvesi 1 limon aslında bazen limon çok sulu ya da az sulu çıkabiliyor o yüzde bulamaç kıvamını tutturmaya çalış canı çamur gibi bişe olcak işte;)bi de sürceğin bölge çoksa 2 ölçüden de yapabilirsin tatlımm kafana göre takıl işteo konuda;)

canım 3 tatlı kaşığı türk kahvesi 1 limon aslında bazen limon çok sulu ya da az sulu çıkabiliyor o yüzde bulamaç kıvamını tutturmaya çalış canı çamur gibi bişe olcak işte;)bi de sürceğin bölge çoksa 2 ölçüden de yapabilirsin tatlımm kafana göre takıl işteo konuda;)

cnm çok saol cvp werdiğin için..umarım işe yarar

rica ederm tatlımm ii haberlerini beklioruzz inş.yalnızz o bebişe o çatlaklar değer bence bizim çocuk olmadan çatladı ona üzülüorumm:(

benbu siteye yeni üyeyim bunu bugün denicen hatta denemeye gidiyorum çok güzel bi site her konuda yardımlaşma var neyse ben hemen mutfağa gidiyim hepinizi opuyorumnanaktan

kızlar ben bu tarifi denedim..topiğin ilk okuduğum zamandan beri sık sık uyguladım arada yapamadıgım zamanlarda oldu tabi ama bende işe yaradı:lepi:
benim 2. hamileliğim sırasında göbek deliği çevresinde son ayımda dairesel çatlaklarım oluşmuştu..çok derin çatlaklar değildiler ama karın bölgem eridikçe ve eski halini alınca ordaki görüntüler pekte gitmemişti..
ben her banyoda mutlaka pling ve lifle dairesel hareketlerle zaten o bölgedeki görüntümü %60 düzeltmiştim..ama kahvede işe yaradı belirtmek isterim..bayagı azaldı gibiler biraz da spor yapıp tembellik etmeden kahve işine devam edersem çok daha azalır bu kesin..yılmayın deneyin...
ha bu arada ben killi çamurlada masaj yapıyorum komple oda çok işe yaradı..ayrıca kahve ve limonla yüzüme de pling yapıyorum hatta içine birazda kabartma tozuda karıştırıyorum cilt rengim açılıyoryerimseniben

mesajı ilk yazan arkadaş hala buralarda mı herhalde çatlak hiç kalmamıştır artık :) bende eve gidip denemek için sabırsızlanıyorum

Back