• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
evet bende onun ishal için ii geldini biliyorum hemen kola leblebi haşlanmış patates kahve limon derler ama çatlaklara ii geldini bilmiodum bende kullanmalıyım çatlaklarımdan huzursuzummfisfisfis

hayır canım daha öncede cevaplamıştı lolifer 3 kaşık türk kahvesinin içine yaklaşık bir limonun tamamı bulamaç gibi olacak şekilde karıştır ne sulu olcak ne katı,aynı elimize yaktığımız kına kıvamında öyle süreceksin dairesel hareketlerle 2 gün yapıp 1 gün bekleyeceksin ayrıca daha sonra ılık suyla durula soğuk suyla yapanlarda var...kolay gelsin hepimize :enbuyukkk: kahve eee

bende çok büyük umutlarla başlamıştım ama hiç bi değişiklik olmadı hatta çatlaklarım dahada belirginleşti çok pişman oldum yaptığıma... umarım size faydası olur...

dogum yapalı 40 gun oldu karnımdakı çatlaklar kıpkırmızı bende basladım umarım sonuc alırım

bence bu formül herkeste aynı sonucu vermeyebilir.ben de yaptım maalesef bi faydasını göremedim. ama inanılmaz yumuşatıyo vücudu. çatlaklara pek faydası olcanı sanmıyorum.:1no2:

tamda çatlamaya başladığımda bu konu süper moral oldu.bende ne yapacam diye düşünüp duruyodum.ben doğumdan hemen sonra başlarım buna

Az önce ; buhar banyosu,peeling,maske
masaj ve tonicle cilt bakımımı bitirdim,
sonra duşakabine girip başladım kendimi kahve ve limon'a bulamaya tabi masajda yapıyorum, tüm vücudumda uyguladım,hatta biraz kaygan birşey galiba yere düşen kahveli karışıma basıp düşecektim,
benim tenimi boyadı,(tabi duş jelinden sonra eski beyazlığıma döndüm )opuyorumnanaktan
Cildimin çok hassas ve beyaz olmasına rağmen bazı arkadaşlarda olduğu gibi bende çatlaklar kızarmadı bu iyiye mi işaret kötüye mi onuda bilmiyorum.sonra masaj yağımla yaklaşık yarım saat selülit masajımıda yaptım,acaip yorgun düştüm...
Bazı arkadaşlar bu formülü kullandıktan sonra dahada belirginleşti çatlaklar demişler onada canım sıkıldı:uhm:
sonuçta her ciltte farklı reaksiyon gösteriyor bu tarz şeyler ama artık hiçbirşey tecrübe edilmeden öğrenilmiyor..Düzenli olarak yapabilen arkadaşlar burada paylaşmaya devam ederse çok memnun olacağım...

arkadaşalar ben bu kahve limon karışımını kullandım
dün akşam iftara 2 saat kala banyoya girdim kahveyi çok sulandırmiyacak kadar limon sıktım ve çatlak olan yerlerime sonrada yüzüme küvette uyguladım ve vücudum yumuşacık oldu. ben buğday tenliyim ve bu karışım cildime çok iyi geldi.yüzü karma olan herkese öneririm çünkü benim öyle ve yumuş yumuş oldum yanlız çatlakları yok ettiğini sanmam ama denemeye devam edicem.kaydirigubbakcemile3

bence yapıcaksanız, örneğin kalçanıza önce tek tarafa 7-8 kere yapıp biraz bekleyin çoğalma olup olmadığına emin olduktan sonra başka taraflara yaparsanız yada yapmazsınız.. sonra pişman olmayı benim gibii...çünki çatlaklarımı bariz çoğalttı bu karışım... hepiniz inanmak isitosunuz biliyorum bende başlarken çok büyük bi umutla ve heyecanla başlamıştım ama şuan çok pişmanım yaptığıma:((

ben bır haftadır yapıyorum ıkı gün yapıp bı gün ara veriyorum
çatlak sadece karnımda ve az bır bolgede ve cok yenı daha kıpkırmızı
sürüyorum ve elbıse fırcaları varya hanı tamamen plastık olan onunla sürüyorum karnımı
işe yarıyor arkadaşlar kenarlardakı çatlaklar silikleştı yaparken pek umudum yoktu
sürdükten sonra orayı kızartana kadar ovalamak gerekıyor
deneyımlerımı yazmaya devam edeceğim

tahriş etmio mu elbise fırçası cildinniiii ya sürülmüü o dikkat et canım cildine zarra vermeee.hem pembeleri ovmakkk çokk yaralı değil daha da derinleşmesine sebep olabilirsin onlar için yapma gerekn bol bol nemlendirip hafif masaj yaparak yedirmenn canm

yok sadece cilde yedirmek için yapıyorum tavsıyene uyarım teşekkürler
yaptıgım yerde tamamen silinmeler var silnme demeyım bır kısmı kayboldu darısı geri kalan yerlere

Mrb kizlar

Ben yurtdisinda yasiorm, asiri kahve icen bi ailenin kizi oldugum icin bi soru sorucam sizlere... annemler türk kahvesi deilde burdaki kahveden iciorlar " süzme kahve" dioruz. Yani nescafe deil türk k ahveside deil. Bende bu kahvenin teliyle denemek istiorm bosuna ziyan olmasin die? acaba bi faydasi olurmu? yani kahve kahvedir die dusunuyorumda...??

hmmmm canım süzmee kahvenin posası biraz daha farklı oluor ama bi dene istersenn canmm.bulamaz mısın orda türk kahvesi??

Back