• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
valla ben uyguluyorum ama bazı arkdşlar çatlakları daha da genişlettiğini sölemişler :sinifsinif: insan neyi uygulayacağını da şaşırıyorki. bende hanüz bi gelişme yok birazda psikolojik sanırım.ama ben bide acnelyse ve madecassol krem+buz diorum.eğer bi gelişme olmadığını hissedersem bunu uygulamayı düşünüyorum zemuszemus ara vermek önemli yoksa vücut haşat oluyor delikafadulden

daha önce bu sitede yayınlandı mı bilemediğim için yeni konu açmadım, şuracığa ekleyivereyim dedim kardeşlerim...bu formülü doktor marankinin sitesinden aşırdım...buyrun:

biberiye yağı,
kekik yağı,
buğday yağı,
badem yağı.

bu yağların ilk ikisi eşit miktarda olacak, diğer ikisi ise (buğday ve badem yağları) az miktarda olacak şekilde bir karışım hazırlıyoruz...

bu karışımı her gece selülit olan bölgelerimize masajla yediriyoruz ve ardından strech filmle sarıp sarmalayıp yatıyoruz, sabaha açıyoruz...buna 7 gün devam ettiğimizde selülitler tamamen gidermiş, adam garanti vermiş...ben de ilk çarşıya çıkışta bunları alıp başlayacağım...

tarif kolay aslında;
yağları karıştır, yat beyinin önüne, masaj yaptır, ohhh sonra da sera strech filmle kaplayın taptaze saklayın...bu kadar işte...:ecrin_bebek:

daha önce bu sitede yayınlandı mı bilemediğim için yeni konu açmadım, şuracığa ekleyivereyim dedim kardeşlerim...bu formülü doktor marankinin sitesinden aşırdım...buyrun:

biberiye yağı,
kekik yağı,
buğday yağı,
badem yağı.

bu yağların ilk ikisi eşit miktarda olacak, diğer ikisi ise (buğday ve badem yağları) az miktarda olacak şekilde bir karışım hazırlıyoruz...

bu karışımı her gece selülit olan bölgelerimize masajla yediriyoruz ve ardından strech filmle sarıp sarmalayıp yatıyoruz, sabaha açıyoruz...buna 7 gün devam ettiğimizde selülitler tamamen gidermiş, adam garanti vermiş...ben de ilk çarşıya çıkışta bunları alıp başlayacağım...

tarif kolay aslında;
yağları karıştır, yat beyinin önüne, masaj yaptır, ohhh sonra da sera strech filmle kaplayın taptaze saklayın...bu kadar işte...:ecrin_bebek:

eee bizz napacağukk bizim beyler yokkii şimcikk sevgilimede ovduramam korkar çocukcağızz lülülülülülüalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3nysee bunu yapmama gerek yok allahtan selülit yokkzemuszemusçatlağa ii gelir mikiacepp bu onunçi merak ettim denesem mi ki??

biberiye yağı,
kekik yağı,
buğday yağı,
badem yağı.

tarif kolay aslında;

Varisiniz varsa masaj içeren yöntemlere temkinli yaklaşmak gerekiyor. Yoğun masaj varislere iyi gelmiyormuş.

arkadaşlar bende şöyle güzel bi haber veriyim,dün 12. uygulamamı yaptım sol dizimin arkasındaki çatlakların hemen hepsinde gözle farkedilir bi incelme var,ama soradan eski halini alırmı bilemicem,vede tamamen geçerlermi bilmiorum bu konuda pek umudum yok lolifer geçermi sencee??loliferide çatlaktan sorumlu devlet bakanı yaptıkkaydirigubbakcemile3

kızlar son yazılarınızı okuduktan sonra bende bişeyler yazayım dedim,öncelikle yeni oluşanları bilmem ama benim 10 yıllık falan ergenlikdeki hızlı büyümeden bende işe yarıyo gibi 11 uygulama yaptım,sonuçlar güzel ama herbölge aynı değil nedenini anlamış değilim bide boyutu da yani derinlikleride önemli ince nce dağılmış olanlar yani bi bölgede yoğun ama ince ince olanlar popodakiler gibi onlarda etki gösterdi bende çok silikleştiler inşallah geçiyolar diye bekliyorum bi 10 uygulam sonra kesin belli olcak sonuç, kesin olunca yazacaktım ama baktım umutsuzlağa düşenler var bi moral olur diye yazıyorum,ben iki bölgeden çok umutluyum bacaklarımın üst bölgesi ve popomdakiler yani bu ince ve çok olanlar oldukca inceldi ve silikleşdi ama daha kalın boyutları derin olanlarda henüz belirgin bi gelişme yok,özellikle çatlakları dediğim gibi olnlar kullansın bence bu yöntemi,bu arada benimde cildim oldukca hassas ondan ben çok ovalamıyorum ve 5 dk masajda yapmıyorum,en fazla herbölgeye 1 dk, o kadar bile etmez sonra bekletmeden yıkıyorum,bide çok düzenli yapamadım buna rağmen bu incelmeler bana moral oldu kesinlikle devam edicemhihoyyyt
bide yeni oluşmaya başlayanlar var, arkadaşlar benim tecrübe ve fikirlerime göre daha başındayken yani pembeyken bunlara mutlaka müdahale edin bazı arkadaşlar demişki kırmızılığı gitti beyazladı sakın ona sevinmeyin bu ikinci aşamaya geçti demek üçüncüsü ise sedef rengi parlak olmaları yani geçmelerinin en zor olduğu aşama ve bu aşamada deride de bi çöküntü oluyo çatlakların üzerinde ,o yüzden daha yeni çatlakları olanlar sakın zaman geçirmesinler cildi fazla hırpalamadan piyasada çok krem var en işe yararları seçsinler, benim beğendiğim ve kullandığım sectivectin-sd ydi ondan çok memnundum ama geç kaldığım için çok etkili olmadı tabi ama yinede inanılmazdı benim için sonuçları,sonra hamileler için önerdikleri kremler olabilir özellikle çatlamaları devam edenler bunları araştırıp alsın ve hergün üşenmeden bol bol nemlendirici sürsünler, bu kremleri alamasanız bile illa nemlendiren bi krem bulun ve sürün yeterki cilt yumuşak olsun gergin olursa daha da çatlar bide kilonuza çok dikkat edin bu dönemde sabit kalmaya çalışın hafif egzersizler yapın yürüyüş gibi yani cilt bol oksijen alsınki yeni hücreler üretebilsin,sonra yağlarda olabilir mesela üzüm yağı,çilek,buğday bunlarıda sürebilirler yani pembe olanları geçirmeye çalışın en çabuk etki onlara olur daha yerleşmemeişken beyaza dönmeye başlamaları iyi bişey değil,
çok uzun oldu sanırım ama bildiklerimi paylaşayım dedim ,inşallah işinize yarar bişeyler bulursunuz ve hepimiz kurtuluruz bu şeylerden:lepi:

ben de henüz bir kere denedim ama olumsuz yorumlar caydırıyor beni. yaşım 16 acaba daha çabuk mu etki eder yani vazgeçmiym mi benneyaptımki

ben de henüz bir kere denedim ama olumsuz yorumlar caydırıyor beni. yaşım 16 acaba daha çabuk mu etki eder yani vazgeçmiym mi benneyaptımki

canım bence hiç zaman kaybetmeden bu karışımı uygulamaya başla çatlakların ne durumda bilmiyorum ama yaşın küçük belliki çatlakların yeni oluşmaya başlamıştır bence çok şanslısın bu karışımı keşke bizde çok önceden öğrenseydik bende senin yaşındayken ilaç kullanımından dolayı kilo alıyodum ilacı bırakıncada birden kilo vermeye başladım bu çatlaklar bu yüzden oluştu...canım bu yaşlar gelişme zamanı kilonada dikkat et kilo alırsan falan sakın birden zayıflamaya çalışma azar azar vermeye çalış çatlaklarımızın en büyük nedeni düzensiz kilo alıp vermemiz ..bence vazgeçme bir süre daha dene ne kaybedersinki doğal bir şey zaten ..

15 gun aradan sonra dun tekrar başladım. Renk degişim oldu benım catlaklarda acaba aradan sonra gerı gelırler mı dıye baktım. Bir artış falan yok. Bende masajı az yapmayı düşünüyorum iyice bastırıyordum. sanki üst bacagımda bazı yerlerde küçük damar morlukları fark ettim. Pürüzsüzlük saglıyor bende o yüzden kullanmaya devam.

Herkese Slm. Bu konu yüzünden bende kayıt oldum alkisalkisalkis

Herkes tatilde mi,foruma yorumlar durmuş.

Gece biraz abarttım,sabahladım bütün sayfaları okuyacağım diye,birazınıda bugün okudum,çok umutluyum çoooookk,yapmaya başlamadan birşey atlamak istemedim :sm_cool:

Paylaşımlar için Allah razı olsun. daha 105 sayfanın başlarında (eee okumak saatleeeerr alıyor,hepsini okumaya sabredemeden) hemen yaptım, cildim dediğiniz gibi yumuşacık oldu. diz kapaklarımda, ve baldırlarımda hafif,nokta nokta,her yerinde değil tabi,tenimin az bi yerlerinde soyulmalar var, zaten limon benim cildimi kurutur bildim bileli. ama soyulmalar çatlaklarımın üzerinde değil zemuszemus tüm vücuduma yaptımda
devam ettirebilirsem,bende paylaşırım :enbuyukkk::nazar:

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar avonun çatlak ve selülitler için masaj leti var onunla masaj yapılsa olurmu yoksa elle yapılması şartmı?

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar avonun çatlak ve selülitler için masaj leti var onunla masaj yapılsa olurmu yoksa elle yapılması şartmı?

mrh ben karışımı sürdükten sonra keseyle masaj yapıyorum çok memnunum diğer arkadaşlar nasıl yapıyor bilemiyorum

Back