Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
size garantili bir yöntem anlatayım mı? selülitlerden 7 günde kurtulabilirsiniz!
ama doğru sayfa burası mı bilemiyorum...
daha önce bu sitede yayınlandı mı bilemediğim için yeni konu açmadım, şuracığa ekleyivereyim dedim kardeşlerim...bu formülü doktor marankinin sitesinden aşırdım...buyrun:
biberiye yağı,
kekik yağı,
buğday yağı,
badem yağı.
bu yağların ilk ikisi eşit miktarda olacak, diğer ikisi ise (buğday ve badem yağları) az miktarda olacak şekilde bir karışım hazırlıyoruz...
bu karışımı her gece selülit olan bölgelerimize masajla yediriyoruz ve ardından strech filmle sarıp sarmalayıp yatıyoruz, sabaha açıyoruz...buna 7 gün devam ettiğimizde selülitler tamamen gidermiş, adam garanti vermiş...ben de ilk çarşıya çıkışta bunları alıp başlayacağım...
tarif kolay aslında;
yağları karıştır, yat beyinin önüne, masaj yaptır, ohhh sonra da sera strech filmle kaplayın taptaze saklayın...bu kadar işte...:ecrin_bebek:
daha önce bu sitede yayınlandı mı bilemediğim için yeni konu açmadım, şuracığa ekleyivereyim dedim kardeşlerim...bu formülü doktor marankinin sitesinden aşırdım...buyrun:
biberiye yağı,
kekik yağı,
buğday yağı,
badem yağı.
bu yağların ilk ikisi eşit miktarda olacak, diğer ikisi ise (buğday ve badem yağları) az miktarda olacak şekilde bir karışım hazırlıyoruz...
bu karışımı her gece selülit olan bölgelerimize masajla yediriyoruz ve ardından strech filmle sarıp sarmalayıp yatıyoruz, sabaha açıyoruz...buna 7 gün devam ettiğimizde selülitler tamamen gidermiş, adam garanti vermiş...ben de ilk çarşıya çıkışta bunları alıp başlayacağım...
tarif kolay aslında;
yağları karıştır, yat beyinin önüne, masaj yaptır, ohhh sonra da sera strech filmle kaplayın taptaze saklayın...bu kadar işte...:ecrin_bebek:
ben de henüz bir kere denedim ama olumsuz yorumlar caydırıyor beni. yaşım 16 acaba daha çabuk mu etki eder yani vazgeçmiym mi benneyaptımki
ben iki gndür o şeklde kullanıorm daha kaygan oluoKarışıma lavanta yağı ekleyip deneyen oldu mu arkadaşlar?
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar avonun çatlak ve selülitler için masaj leti var onunla masaj yapılsa olurmu yoksa elle yapılması şartmı?