benm büyükannem 5 çocuk doğurdu yahu, illa birinde sedefe dönmüşlük vardır:)
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
ayrıca selülit yağı sürerken fark ettim diyorsun bu yağı masaj yaparak uyguluyorsan ve sert bir şekilde yaparsan buda çoğalmasında etken canım çünkü bize kılcal damarı olana masaj zararlı çoğalmasında sebeptir, bende artmasının sebebi bu kremlerle yaptığım yoğun masajdır doktorda öyle söylemişti
lolifercimm eski derin çatlaklarında durum nedir cnım??
lolifercim bende benzer şeyler yazacaktım yazını okuyunca şaşırdım ,demek doğru düşüncelerim dedim,kesinkikle ince ince olanlar hemen silikleşiyo ben 10 uygulama falan yaptım benimde özellikle popomdaki ince olanlar nerdeyse görünmüyo gibi,ama derin ve kalın olanlar hala oldukca belirgin,öyle düşünüyorum ki özellikle bu inceler kaybolacak bence,ince çatlakları olanlar kesinlikle bu karışımı uygulasın,özelliklede nedense en etkili popoda oluyo oranın ayrıcalığı nedir bilmemfisfisfis en az etkisi de gögüslerde gibi geldi bana ordakiler de şu an için bi fark görmüyorum ama denemeye devam tabi,çünkü en hızlı etki gösteren bu karışımı gördüm ben kullandığım kremler bile anca 3 ay sonunda hafif bi toparlama sağlamıştı oda zadece uzunluklarında çok az bi değişiklik olmuştu bide cildi sıkılaştırdılar o kadar ,özelikle bu karışım cildi hemen sıkılaştırıyo o bakımdam bile süper ,inşallah sonunda tamamen kurtarır bizi bu dertten :lepi:Benim çatlaklarım maximum 2 senelikler ve cildimden kaynaklı herhalde bir hat boyunca derin çatlaklar yerine sık ve ince çatlaklarm var. Fkat kilo aldığım sırada derinleşenlerde oldu. Benim çatlaklarım çok ilginçtir ki sağ ve solum aynı ölçü de çatlamasına rağmen sol dizimdekiler geçip sağ dizimdekiler kalabiliyo ya da popomun sağ tarafı geçip ona nazaran sol tarafı daha az geçiyo. Yer yer değişiyor, eski çatlaklarda birden silikleşme yaşadım ben onlarda popomdaydılar, ince çatlaklarımdaysa haftasına kalmadan geçiyorlar bu karışımla. Ama şu çatlaklardan sonra fark ettim ki vüct denilen yer ne kadar da geniş bir alanmış:) her gün başka bir tarafımda bir çatlak görüyorum valla şaşırıyorum yine de her günnn laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
lolifercim bende benzer şeyler yazacaktım yazını okuyunca şaşırdım ,demek doğru düşüncelerim dedim,kesinkikle ince ince olanlar hemen silikleşiyo ben 10 uygulama falan yaptım benimde özellikle popomdaki ince olanlar nerdeyse görünmüyo gibi,ama derin ve kalın olanlar hala oldukca belirgin,öyle düşünüyorum ki özellikle bu inceler kaybolacak bence,ince çatlakları olanlar kesinlikle bu karışımı uygulasın,özelliklede nedense en etkili popoda oluyo oranın ayrıcalığı nedir bilmemfisfisfis en az etkisi de gögüslerde gibi geldi bana ordakiler de şu an için bi fark görmüyorum ama denemeye devam tabi,çünkü en hızlı etki gösteren bu karışımı gördüm ben kullandığım kremler bile anca 3 ay sonunda hafif bi toparlama sağlamıştı oda zadece uzunluklarında çok az bi değişiklik olmuştu bide cildi sıkılaştırdılar o kadar ,özelikle bu karışım cildi hemen sıkılaştırıyo o bakımdam bile süper ,inşallah sonunda tamamen kurtarır bizi bu dertten :lepi:
bende daha önce söylemiştim ince çizgi halindeki bazı çatlaklarım kayboldu ama derin yırtık şeklinde olanlarda pürüzsüzleşti diye birde çatlağın durumuna oluşma süresine göre etki süreside değişiyo üüüfffyaaa bende de ince çatlaktan çok derin ve yırtık gibi olanlar var bilindik tabirle harita gibiyim :gitme: benim uzun süre yapmam gerekiyo düzenli yapınca sorun yokta bazen bişey oluyo aksıyo birkere aksadımı toparlamak çok zor oluyo .bende daha önce krem falan kullandım ama fayda görmedim etkisi geçince kabak gibi ortaya çıkıyodu kahve limon gerçekten süper geçen gün bir kere madecassol sürdüm denemek için sonra vazgeçtim ya şuan için en iyisi kahve limon hem doğal hemde ben gerçekten faydasını görüyorum.... inşallah birgün tamamen kurtulucaz çatlaklarımızdan :sm_cool:
Ya kızlarr bu sabah büyükannem geldi bize kahvaltıya bakim dedi çatlaklarına valla utandımhala geçmediler mi alla alla yapmıyor musun dedii seni biz cami avlusundan mı aldık nedir, hastaneden karıştın mı diye dalga geçti yaa azimle yapıcam, bana gelirken lavanta yağı getirmiş bir de içine bundan da kat dedi. banyoya da soktu yap bakim nasıl yapıyorsn diye doğru yapıyormuşum da yine de düzgün yapmasam bile bu kadar sürede geçmesi gerekiyormuş, öyle dedi ( moralim bozuldu yaa nie geçmiyo:) bir de tvde buzlu terapiyi görmüş seni olmadı ona götürücem diyo, taktı valla benm çatlaklarımaa ama maalesef eğitim için yurt dışına gidicem o da diyor ki orada da vardır buzlu terapi ay çok güldümm:)
lavanta yağının nedenini sormadım, yahu bir de yurt dışına gidince mutlaka bakıcam çatlak için bir şeyler var mı varsa mutlaka alırım sizlere de haber veririm.. Çünkü yurt dışında kahve limon yapamam sonçta neyse ki gitmeme daha varr:) durak yok çatlaklaraaa ölümm:)
bu arada belim çatlamışş ahuahau:)
az once bende yaptımmm kahve lımonuu surunce 5dk msaj yaparak yedııroyuz ya sonra beklememız gerekıomu bıraz dha acaba:gitme: türk kadını neden boyle ya hemen bozuluverıoruzz:gitme:
cnm pembe olanların oraya bastırmanla vs genişleyeceğini söylemiştim,senin şuan onlar için yapabileceğin şey bol bol nemlendirmen artmaması için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?