• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bende bu klube yeni katıldım ve yazılanlara biraz göz attım,şu kahve limon muhabbetini dün ve bugün olmak üzere bende 2 kere denedim,şöyleki dizlerimin arkasındaki çatlaklara uyguladım dizimi kaldırıp baktığımda baya silik gibi duruolar ama hani ayağımı yere basıp bakınca aynı duruolarmış gibi ışıkla alaksı var sanırım bi haftadırda bonie kullanıodum oda biraz etki gösterdi ama kötü koktuğundan ve hızlı bi değişim göstermediğinden sıkıldımm böle işte..

gerçekten inanılmaz birşey ben şuan hamileyim acaba uygulasam bi zararı olrmu kiCADIARZU

Kızlar kese gerekiyo mu, keselesek sürüp de daha iyi olmaz mı.. Daha iyi soyulur..

slm kızlar, çok ilginç inşallah işe yarar,ben hamileyim 8. ayımdayım şuanda uygulayabilirmiyim acaba.fikri olan varmı..

Allasen yeme bizi dalga geçiyorsun vallamı ya?Hayır kahve limon çokta uç şeyler değil hem ekonomik hem pratik..

bende yaklaşık 1aydır düzensiz bir şekilde uyguluyorum çatlaklarımda baya incelme oldu hatta tamamen kaybolanlar bile var:dance: süper bir karışım herkese tavsiye ederim:lepi::lepi:

ya arkadaslar ebn bazen sılınmıs hıssıne kapılıyorum sevınıyorum ama bazen sankı aynı duruyo hatta belırgın gelıyolar..
bugun dınlenme gunumç...8.ncı uygulamayı yaptım...ama bugun belırgın hıssım var yıne ya..
off ama devam edıcem

kahve limona baslayali 1-1,5 ay oldu galiba.catlaklarm bazen cok belirsizlesiyor.umutlaniyorum.bazense sanki yeniden belirmeye basliyorlar.ama suna katiliyorum:dinlenme gunlerinde daha az belirginler.kahve-limonla catlaklar tamamen gecer mi?%100 bir netice almayi beklemiyorum.forumda ozel mesajlarla konustugum bir arkadas kahve-limonu 3 ay kullandigini ve kesin sonuc olmadigini soylemisti.tabi ne sekilde kullandiginin detaylarini bilmiyorum.bu yazdiklarimdan kahve-limonun ise yaramadigi sonucu cikmasin.su ana kadar kullandigim nice kremden hizli ve etkili sonuc verdi.sadece kesin sonuc mu?henuz bilmiyorum.bunun cevabini da zaman gosterecek..o yuzden kahve-limona devam diyorum..kaydirigubbakcemile5

Ben inanmıyorum buna .O kadar araştırmacı var çatlak kremini geliştirmek için uğraşan anacım hiç mi biri duymadı..
Denemekten bi zarar gelmez ama umutlanmayın.İnsanın siniri bozuluyor sonra.

kahve limona baslayali 1-1,5 ay oldu galiba.catlaklarm bazen cok belirsizlesiyor.umutlaniyorum.bazense sanki yeniden belirmeye basliyorlar.ama suna katiliyorum:dinlenme gunlerinde daha az belirginler.kahve-limonla catlaklar tamamen gecer mi?%100 bir netice almayi beklemiyorum.forumda ozel mesajlarla konustugum bir arkadas kahve-limonu 3 ay kullandigini ve kesin sonuc olmadigini soylemisti.tabi ne sekilde kullandiginin detaylarini bilmiyorum.bu yazdiklarimdan kahve-limonun ise yaramadigi sonucu cikmasin.su ana kadar kullandigim nice kremden hizli ve etkili sonuc verdi.sadece kesin sonuc mu?henuz bilmiyorum.bunun cevabini da zaman gosterecek..o yuzden kahve-limona devam diyorum..kaydirigubbakcemile5

haklısın bende tam sonuc beklemıyorum ama devam edıcem hayrlısı olsun ınsallah sonuc tam olsun

1 buçuk aydır bende kullannıyorum. bugun dinlenme günüm. Sanki biraz parçalanıyor gibi bir izlenime kapıldım. Eskiden düz çizgilerdi. Aralarda silikleşme oldu. Tamamen kaybolmaları imkansız bence. Ama inşallah görünümü biraz daha hafifler. Yeni oluşan arkadaşlarda belkı işe yarar ama Benim gibi 10 senelik çatlaklarda Ümitsizim. :(

kızlarr ben çok düzenli yapmadım ama bazı yerlerde parçalanma ve silikleşme var gibi gelio inş yanılmıorumdurr.ama bi tane çatlağım yok oldu eminim oldugu yerde yokk çünkü orda çatlak olduguna eminimmm

bende denediğim şeylerde öyle zmn oluoki gitmişler gibi ama bazende bakıorum öylece duruolar,hafif olan çatlaklar gidio sanırım :çok üzgünüm:

loriferrrcimm ve hazan24 'cümmmm nerdesiniz yhawwww bi haber verin siz ne durumdasınızz ?!? zemuszemus

arkadaşlar diğer mesajlarımızda görmüşsenin ben uygulamayı aksattığım zamanlar buraya yazı yazmıyorum sizleri yanıltmamak için 10 günden fazladır yapamıyodum bazı nedenlerden dolayı ama dünden beri yine başladım yapmaya...
ve gördümki bir kaç arkadaşımız daha bazı çatlaklarının kaybolduğunu söylüyo daha öncede dediğim gibi bazı çatlaklarım gerçekten kayboldu inanması zor ama durmadan bakıyorum yoklar bazı çatlaklarım hala duruyo bazılarıda silikleşti belimde olanlarda yırtık gibiyken daha pürüzsüz oldular... çatlağın oluşma süresine ve nasıl olduğuna göre bence etki süresi değişiyo çünkü ben karışımı tüm vücuduma uyguluyorum ama ama farklı farklı değişimler var .. birde bazı arkadaşlar sanki daha belirginleşiyo diyoya evet bazen sanki daha çok belirginleşiyolar ama benim bir süre sonra o belirgin gözükenler silinip gitti belkide bu şekilde etki ediyodur bilemiyorum sonuçta bu kanıtlanmış bir ilaç falan değil nasıl etki ettiğini düzelme belirtilerinin ne olduğunu bilmiyoruz birbirimizden duyduklarımıza göre yorumluyoruz... ve herkesin cildi farklı hepimizin çatlaklarının oluşma nedeni nekadar süre önce olduğu bile farklı bu yüzden hepimizde aynı sürede etki edecek diyemeyiz .. bazılarımızın çatlakları yeniyken bazılarımızım 5-6 yıllık hatta daha fazla daha önce hepimiz mutlaka kremlere başvurmuşuzdur sonucu çoğu zaman hüsran olmuştur o kremlerin bile geçiremediği çatlaklarımızın kısa sürede hemen geçmesini beklemek hata olur kahve limon karışımı bende işe yarıyo faydasını gördüğünü söyleyen arkadaşlarda var ama herkeste işe yarar mı belki bazılarımızda hiç etki etmeyede bilir ya kesin bişey demek çok zor ama sanırım sabredip uygulamak gerekiyo denemekten zarar gelmez hiç işe yaramasa bile doğal peeling olarak kullanılabilir.... umarım hepimiz tamamen kurtuluruz çatlaklarımızdan ...

Back