• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
teşekkürler akasha
benim sadece basenlerimin yanlarında çok hafif çizgiler var onlarada etkili olurmu acaba,ne dersiniz?

özellikle zaten öyle ince çizgilere hemen etki ediyo,ben 2 kere yapmama rağmen inanamıyorum sürekli bakıp duruyorum ince olanlar o kadar az belirgin ki,bence hiç bekleme hemde azken bir an evvel başla, zaten cildi öyle mükemmel yapıyo ki inanılır gibi değil inş istediğimiz sonuçları alırız

hihoyyyt

ya kızlar cidden doğrumu , azalıyomu çatlaklar
vallaha bende deniycem , pek bi umutlandım şimdi yazılanları okuyunca:))

valla cnm denemeye bi başla anlarsın bende okuyodum ama yine de çok inanamıyodum kendi gözünle görünce değişimi en güzel anlarsın tek seferde bile fark ediyo,ben 2 kere denedim ince olanlar da inanılmaz işe yaradı kesin devam edicem:lepi:

kızlar benim çatlaklar bacağımın üstünde iç baldırlarda var. bu bölgede deneyen oldumu hiç

tşkr ederim canımm çok saol. sen kaç günde 1 yapıosun acaba

cnm bende yeni başladım ,kızların dediği gibi 2 gün yapıyorum bide aynı saatte olmasına dikkat ediyorum 1 günde ara veriyorum daha şimdiden etkili gibi özelliklede işte bu bacak içi ve kalcamda ince yoğun olarak var olanlarda işe yaradı sanki dağıtmış gibi noktalar haline gelmişler gibi inşallah tamamen biterler....

cnm bende yeni başladım ,kızların dediği gibi 2 gün yapıyorum bide aynı saatte olmasına dikkat ediyorum 1 günde ara veriyorum daha şimdiden etkili gibi özelliklede işte bu bacak içi ve kalcamda ince yoğun olarak var olanlarda işe yaradı sanki dağıtmış gibi noktalar haline gelmişler gibi inşallah tamamen biterler....

Aya inşallah canım ya valla süper olurrr geçerse. bende öle abartı şekilde yok ama. rahatsız edio yinede

Aya inşallah canım ya valla süper olurrr geçerse. bende öle abartı şekilde yok ama. rahatsız edio yinede

kesinkilke bend eçok umutlandım boşa çıkmaz inşallah ,azsa ne güzel işde özellikle ince olanlarda etkili olacak gibi,az çok inşallah hepsinden kurtuluruz hakkaten ciddi rahatsız oluyo insan ....

vayyy be bugün aldığım en güzel haber bu:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
yakın zamanda denemeye başlayacağımsositosositodelikafadulden
sonuçları paylaşırıma.s:teytey:
bakalım k.çımdaki fay hattı çarşaf gibi bir denize dönüşecek mi naniknanik:enbuyukkk:

şu alt satıra koptum yaa çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şu alt satıra koptum yaa çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla cnm bende aynen en çok inanamadığım bölge, bende nerdeyse ince ince fay hattı gibiydim ama ilk onlar silindi şimdi 10 dk da bir bakar oldum göz yanılmasımı diye günün her saatinde her ışık değişiminde bakar oldum kafamçokkarıştı inşallah gerçekdir de geçerler inan iyice sabırsızlandım bir iki haftaya iyice netleşir umarım boşa değildir:1rolleyes:

ayy bende deniyim bari çok gaza geldim bak ya bu konuyuda yeni gördüm zaten herşeyden 2 ay sonra haberim oluyor ya hemde hergün sitede olmama rağmen kaydirigubbakcemile3

aaa bende mi denesem ama benim popomun üstünde çizgiler var sanrıım yrtık onlar kilo alıp vermeden olsa gerek onada iyi gelirmi CADIARZU

ya kızlar okudum ve şaşırdım gerçekten etki ediyomu yaaa
ben neden daha önce görmedim burayı:1ninca: ama benim çatlaklarım artık kalınlaşmış ve bembeyaz 6-7 yıllık etki edermiki:bbo:

ya arkadaslar ebn bazen sılınmıs hıssıne kapılıyorum sevınıyorum ama bazen sankı aynı duruyo hatta belırgın gelıyolar..
bugun dınlenme gunumç...8.ncı uygulamayı yaptım...ama bugun belırgın hıssım var yıne ya..
off ama devam edıcem

ya arkadaslar ebn bazen sılınmıs hıssıne kapılıyorum sevınıyorum ama bazen sankı aynı duruyo hatta belırgın gelıyolar..
bugun dınlenme gunumç...8.ncı uygulamayı yaptım...ama bugun belırgın hıssım var yıne ya..
off ama devam edıcem

ay inşallah öyle değildir kurtuluruz şunlardan,benimde ilk yaptığımda sanki kabarıyolar gibi geliyo ama 3-4 saat sonra incelmiş duruyolar sizde de öyle oluyomu bilmiyorum ama bana öyle geliyo...
peki hiç tamamen silinen yokmu arkadaşım baya yapmışsın çünkü ince olanlardan falan ,çünkü ben bari incelerin geçmesini umuyorum benneyaptımki

ya bende anlamıyomkı:))
suan baktım sankı ınceler gozukmuyo ...ama bazende cok belırgın hıssedıyorum...ısık yanılmaımı dıyorum...bazen cok umutlanıyorum ama bazende butun umudum gıdıyo yaaa...

bende az önce yaptım 7. uygulama sanırım bu.. şuanda çok belirgin. yaptıktan hemen sonra çok belirginleşiyo.. sonra daha az belirgin gibi geliyo ama kaybolsalar uygulamayı yaptıktan sonra hepsi ortaya çıkmaz heralde dimi

Back