• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ay kanıma girdiniz valla bende denicem inanmam böyle şeylere pek ama bak kararırsam yerim sizi he lol

kızlar bendede az olsada var kılo alıp vermekten oluyomus cok sevındım bıde gecırıyo dıyenler olmus lımon ve turk kahvesı karıstır sur bu gecırıyosa super duzenlımı suruyorsunuz bılgı verın catlak kremı alır bır suru para verırsınız ve sonuc gecmez super hemen yapmaya baslıycam bırı bana ne kadar hazırladıgını gunde bır kez mı suruyo yazsın

ben bugun dıbnlenmedydım yarın 7.uygulamayı yağpıcam..
uygulama yaptıgımda sankı belırgın hıssedıyorum..ama dınlendıgım gunler mesela bugun ıncelmıs gıbı geldıler...
bende bılemıyorum arda kaldım ama ramazana kadar bı devam edıcem bakalım zamanla neler olcak..
ama reng degsıımı oldugunu dusunmuyorum ...
burda bıcok yorum okuduk catlak kremlerıde kagveden yapılıyo dıye...kahvenın vucut lekelerıne ıyı geldıgını okuduk..yapmaktan zarar gelmez dıye dusunuyorum..bazen belırgın hıssedınce korktum ama bugun nedense sankı dgısme hısı var ııcmde

kızlar bendede az olsada var kılo alıp vermekten oluyomus cok sevındım bıde gecırıyo dıyenler olmus lımon ve turk kahvesı karıstır sur bu gecırıyosa super duzenlımı suruyorsunuz bılgı verın catlak kremı alır bır suru para verırsınız ve sonuc gecmez super hemen yapmaya baslıycam bırı bana ne kadar hazırladıgını gunde bır kez mı suruyo yazsın

öncelikle hoşgeldin aramıza arkadaşım 3 kaşık türk kahvesine 1 adet limon sıkıyoruz masaj yaparak iyice yediriyoruz ve bunu 2 gün üst üste yapıp bir gün ara veriyoruz işte bu kadar basit hadi sanada kolay gelsin

kızlarrrr bu iksiri ben 1 aydır düzenli olarak kullanmakyatımmm veee çok memnunummm..

şu anda herşey yenide olsa ben uzun bir zaman içinde kullanmayı düşünüyorumm.

çatlaksız günlereeee merhaba diyen aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyorumm

vereliniortak

unutmayın arkadaşlar hayatımızda ne sorun olursa olsun bir konu üzerindeysek şayet işte başarıya ulaşmak ve mutlu olmak yüzümüzün gülmesi için ilk önce ıSTıKRARRR diyorummmm

HADı BAKALIM CıCıŞLER KOLAY GELSıNNN

zemuszemus

ben 2 haftadır düzenli uyguluyorum. Dizimdekiler cok rahatsız edıyordu benı. Özelikle orayı cok ovuyorum. Yaptıgım gün belirli oluyo gibi geliyor sonra sanki rengi ten rengime dönüyor gibi geliyor. büküp baktığımda daha az bellli oluyor gibi. dizimi düzelltiğimde cizgi halinde gibi görünüyor.Sanki daralıyor gibi hissediyorum. Tabi bana öyle gelmiyorsa. Önceden yosun sabunu kullanıyodum.Tekrar almaya gttigimde bugday sabunu aldım. Bu karışımla ekstra bişey kullanan var mı?

ben 2 haftadır düzenli uyguluyorum. Dizimdekiler cok rahatsız edıyordu benı. Özelikle orayı cok ovuyorum. Yaptıgım gün belirli oluyo gibi geliyor sonra sanki rengi ten rengime dönüyor gibi geliyor. büküp baktığımda daha az bellli oluyor gibi. dizimi düzelltiğimde cizgi halinde gibi görünüyor.Sanki daralıyor gibi hissediyorum. Tabi bana öyle gelmiyorsa. Önceden yosun sabunu kullanıyodum.Tekrar almaya gttigimde bugday sabunu aldım. Bu karışımla ekstra bişey kullanan var mı?

sibelcim şu yosun ve buğday sabunlarını çok merak ediyorum nerden temin ediliyor aynı zamanda bu sabunların faydası ne öğrenebilirmiyim sibelcimmm gaydirigubbakcemile3

zilayna ben aktardan aldım.antique life diye bi marakanın. El yapımı gibi geldi bana. Yosun sabunu selülite iyi geliyor. Bugday sabunu cilt yenilemek, yara yanık izini yok etmek içinmiş. Yosun sabunundan memenundum.Bu kez bugdayı deneyım dedım. Daha 1 haftadır kullnıyorum.

canım ya ben pek sabun kullanmayı sevmiyorum yani alerji sorunum var sabun kurutuyorya cildi o yüzden. yani bu sabun kurutmıyordur umarım cildi..

zaman içinde farklılık hissediyormusun peki

bu arada fiyatı ne kadar

kurutacagını sanmıyorum. ıceriğinde yaglar var.Mesala bugday sabununda bugday yagı var diyor. 4 liraya aldım. oyle hemen eriyip giden bir sabun degıl. 2 aya yakın gidiyor bana. bu kahve limon karışımı yaparken iyi gelir diye düşündüm. Başka ek bişey yapan var mı hanımlar. ?

kızlar bugun surdum yuzume pek bı degısıklık olmadı bı sure yumusaktı sadece o kadar bacagıma surdum kucuk catlaklar vardı sankı daha belırgın oldular canım sıkıldı yapanlar yasın lutfen

ilk edapta bende beyazlama hissine kapılıyordum ama zaman içerisine gözle görülür değişiklikler farkettim hatta arkadaşıma soruyorum. inanın hatta göbeğimde bile bir toparlanma var bunu bile farkediyorlar bu da beni şuanda mutlu ediyor. ben birde sabah akşam madecassol kullanıyorum tabi onunda etkileri var. ben hep diyorumki tamamiyle geçmesini bekleyemeyiz. görüntüde düzelme olsun yeter bana.madecassolu burda bir dr. vasıtasıyla çok araştırdım ve aldım. yanlız tedavi uzun olacak. belki 1 yıl belkide daha çok. olsun be sonuçta bu krem cildimide yumuşatmakta.dediğim gibi kızlar uzun vade sabır inanç çok önemli.
SEVGıYLE KALIN VE SABIRLA BUNLARI KULLANIN..
BU BENıM NACıZANE FıKRıM.
BEN DEVAM DıYORUM VE MEMNUNUMMM.............

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar benim bacağımın arka kısmında bikaç gündür beyaz geniş bi leke çıktı.sedef olabileceğini düşündüm doktora gittim kilo almaktan olmuş dedi.ama içime sinmedi pek.sizce doğru olabilirmi?benim hibi olan varmı?1 veya 1.5 cm genişliğinde beyazx bi leke sadece çatlağa benzemiyo ama cildiye kilo alamktan olmuş dedi.cvp yazın lütfen canım çok sıkkın ya vitiligo sedefse diye.

cnm bnm korkma..sanmıyorum sedef olsun..sedef hastalığı öyle deri üstünde çatlak gibi sedef rengi lekelerin olduğu bir hastalık değildir..adının aksine çok zordur..ciddi kabuk bağlar egzama gibi görünür..o kabukların üzeri sedef rengidir..doktorun böyle birşeyden şüphelense emin ol haberin olurdu...

Back