• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
buarada kahve limon yapan var mı?ben başladım 3. günüm bugün..hergün yapıorum sora duşa girip yosun sabunuyla yıkıyorum bide fırçayla iyice sürtüyorum..şimdilik bi fark yok gibi..devam ediyorum bakalım...

valla ben kilo aldıktan sonra bacaklarımda oldu catlak çok diil ama olmaması daha ii tabikide...bende denicem bakalım ii gelcekmı umarım gecer..:)

ben bugun 8.uygulamayaı yapıcaktım ama bel fıtıgım var..bugun hareket edemedım...agrım avr tutulkdum..ıyı olunca yapıcam...
bende sankı sılık lık hıssedıyorum...ınsallah dogrudur...ılk zamnlar belırgın hıssettım ama galıba tesr edıcek

doğum yapalı 5 ay oldu bacaklarım ve kalçalarımda çatlak var krem kullanamıyorum emzirdiğim için bu gerçekten işe yarıyomu şok oldum yaa..
deneyip sonuç alan varmı?

valla bn üçüncü kez denedim..biraz temkinli bakıorm sanırım bi değişiklik yok gibi:gitme:ama kahva limon sürdüğüm yerler banyodan sora pamuk gibi oluo ya..peeling görevi görüo kahve taneleri...bi zararı yoktur nasılsa yazın hergün duş alıyoruz duşa girmeden 5 dakka ovuyorum belki işe yarar..ama yarayanlar nolur yazsın moral oluyorkaydirigubbakcemile5

bende 1 haftadır uyguluyorum şu an pek bi değişiklik yok gibi ama uygulamaya devam etmeyi düşünüyorum 2 ay kadar.çünkü cildim yumuşacık oluyor kahve çok güzel peeling yapıyor batıklarıma bile iyi gelebilir :):) umarım çatlaksız günler bize çok yakındır..kızlar bıkmadan devamm edelim kaydirigubbakcemile5

dün dışardaydım yapamadım.. bugünde limon kalmamış evde:( kalçalarımda sıkılaşma farkediyorum biraz inşallah bi süre daha uyguladıktan sonra çatlaklar içinde olumlu şeyler yazarım...

bende yüzüüme yapıyorum herkes yüzün parlamış beyazlamışsın dioki bende esmerim,beyaza boyuyoy galiba benide :lepi:

bende yapıyorum içine birazda karbonat katıyorumm hoop die kabarıo valla gözeneklerm bile küçüldü rengm açıldı rengim bunu yapanlar her yerinize sürün bence ayrıca kararma falanda yapmıyooohihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:dance:

ben 6 gün sonra tatile gidiyorum bir hafta kadar ara vermek zorunda kalacağım ama yinede başlıyorum :))
erinmeden saatlerdir tüm yazılanları okudum. tatilden dönüşte daha düzenli olacak ve yapacağım...
gelişmeleri bildiririm sizlere :))

hayrlı kandıller herkeze...
bende ıkı gunudr bel agrılarımdan dolayı yapmadım...
ama ınsallah yarın yaparım..sankı ıncelme hııssı olustu bende ınslalah dogruudr

hayrlı kandıller herkeze...
bende ıkı gunudr bel agrılarımdan dolayı yapmadım...
ama ınsallah yarın yaparım..sankı ıncelme hııssı olustu bende ınslalah dogruudr

size çok geçmiş olsun öncelikle...
hayırlı kandiller :))

biraz önce yaptım ama ya limon az geldi yada kahveyi çok koydum sürerken hep kahveler döküldü küvete ovaladım ovaladım ama hiç kızarma olmadı beş dakika sonrada ılık su ile yıkadım :)

3 yemek kaşığı türk kahvesi üzerine 1 limon sıktım.

ama cildimde bebeksi bir yumaşıklık oldu, çatlaklarıma ne yapar bilmiyorum ama bu yumuşaklık hissini pek sevdim :))

kızlar gerçekten inanılmaz, dün ilk defa bu karışımı uyguladım çok bekletemedim üstelik bi deniyeyim dedim çokda ovalamadım öyle cildim hassas diye ya bugün bakıyorum göz yanılmasımı tam anlayamadım ama böyle yırtık yırtık olanlar da değilde kalcam da ince ince yoğun şekilde olanlar vardı ya sanki bugün çok az belirginler ya çok şaşırdım hemde mutlu oldum inşallah boşa sevinmiyorumdur ,ama sabahdan beri bakıyorum az görünüyolar sizinlede paylaşayım dedim kesin denemeye karar verdim bu karışımı, ya bu ince olanları bile geçirse sadece mükemmel olur o bile yeter inşallah kurtuluruz bu dertten ....
hihoyyyt

kızLae benm 2 haftayı gecti sanırsam ki düZenlide yapmadıgm halde catlaklarım beyazladı ve sonra silikleşti suandada belli olmuyo nerdeyse ama yine devm edicem tamame:D
yok olsn istiyrum :D
o kreme para bu kreme para verene kadar en iyisi bu hem ucuz hem etkili :)
paylasmak istedm kızlr belki baslamak isteyenler olur daha bi hevesli olurlar bu konuda ama
herkesn dedigi gibi buna inanın ve pes etmeyn :)

Ben de alıyorum bu tarifi hemen.. Basenlerde çatlaklar vaar benim de, kilo verince oluştular sanıırm..

Çok sağol tatlım.. opuyorumnanaktan

size çok geçmiş olsun öncelikle...
hayırlı kandiller :))

biraz önce yaptım ama ya limon az geldi yada kahveyi çok koydum sürerken hep kahveler döküldü küvete ovaladım ovaladım ama hiç kızarma olmadı beş dakika sonrada ılık su ile yıkadım :)

3 yemek kaşığı türk kahvesi üzerine 1 limon sıktım.

ama cildimde bebeksi bir yumaşıklık oldu, çatlaklarıma ne yapar bilmiyorum ama bu yumuşaklık hissini pek sevdim :))

saol canım..
bende az once 8.uygulamamı yaptım...bu sefer yuzumede surdum ama kokudan tıkancaktım vallakaydirigubbakcemile3
yumusak yapıo cıldı ve ınceltıgını dusunuyorum catlakları
devam arkadaslar
sızlede hergun yazın

arkadaşlar sayfa sayısı çok uzun geriye bakamadım çok fazla
kaç günde bir yapılıyo bu uygulama ve tarif tam olarak nedir?

arkadaşlar sayfa sayısı çok uzun geriye bakamadım çok fazla
kaç günde bir yapılıyo bu uygulama ve tarif tam olarak nedir?

3 tatlı kaşığı kahvenin içine sulu bir limon'u sıkıyorum bulamaç halina gelene kadar ekleyin limon u daha sonra vüdunuzu kızarana kadar iyice yedirin bedeniniz gerekten kızarıyoru ve sonra ılık suyla yıkayın. vucudunuz hafiften soyuluyor
2 gün uyguluyorsunuz bir gün bekliyorsunuz

Tarif buymuş canım, yazılanlara bakılırsa da çok işe yaramış.. :lepi:

bu 4. uygulamam ve inanılmaz sonuç alıyorum keşke diyorum ilk gün başlamadan resimlerini çekseydim sizlerle paylaşsaydım bacaklarımdaki sıkılaşma çok belli çatlaklara gelince benim bacaklarımın üst kısmında ve dizimin arkasında çokça çatlak var akşam öylesine otururken baktım önce inanmadım hepimizin dediği gibi gözyanılması ışık vs olmaz hemen iyileşme dedim sonra ben incelerken eşime gösterdim hemen geçermi falan dedi umursamadı ama çaktırmadan bakıyormuş birden valla geçiyor dedi sakın bırakma sen iste ben sana hergün alıyım kahve dedi:lepi: adam bıkmış ağlanmalarımdan inanamadım hala bakıyorum bayağı silikleştiler özellikle diz arkam ben çok umutluyum asla bırakmam bu formülü o kalın çatlaklar gitti incecik çizgiler kaldı hihoyyyt kızlar pes etmeyin sakın bu çatlakları bununla yok ediceğiz sanırım...

teşekkürler akasha
benim sadece basenlerimin yanlarında çok hafif çizgiler var onlarada etkili olurmu acaba,ne dersiniz?

Back