• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bunu hemen denemeliyimm yaşım 19 amaa bel bölgem popo basen baldır sırf çatlak içindee bide esmerm çok iğrenç duruoo inşallah işe yarar ...

bende denicem eğer fayda ederse yazarım muhakkaki:kedi:
ama neden se aklıma yattı :lepi:
konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

canım evet vüct sıkılaştırmada çok çok iyi diyorum..
BEN KAHVE LİMON İÇİN SÜPER DİYORUMMM

DEVAM KIZLARRR İNANIN PİŞMAN OLMAYACAKSINIZZZ
:lepi: :lepi:

ya kızlar gerçektenmi geciriyor bu kahve limon çatlakları. acaba vucudu sıkılaştırdığı ve yumuşattığı için size öyle geliyor olabilir mi. bendede var. acıkcası düzenli bir şekilde hiçbirşey denemedim. ama burda yazılanları okudum. madecasol ve acnelyse aklıma yatmadı çünkü cildim çok hassas. kullananlardan bazıları tahriş etti diyor. bitkisel yağları karıştırıp kullanmayı düşünüyordum portakal, çilek, kantoron, gliserin, buğday, acıbadem, tatlı badem vs..
sizin tecrübelerinize dayanarak soruyorum sizce en etkili yöntem nedir bu çatlaklarda.

ben bugün yaptııım içinede biraz karbonat attım annem at daha ii gelir dedi annemde gençken yapıomuş bunuu veee cildim pırıl pırıl olduuu ben buna devam ederimm abii çok sevinçliyimm =)))))

kizlar ben bisey sorucam ya acaba bu karisim yüzümüzdeki gözenekelerede iyi gelirmi catlakta ise yaradigini sahsen ben görüyorum bu karisimi yüzünde deneyenler nasil sonuc aldi yazabilirmi lütfen

kizlar ben bisey sorucam ya acaba bu karisim yüzümüzdeki gözenekelerede iyi gelirmi catlakta ise yaradigini sahsen ben görüyorum bu karisimi yüzünde deneyenler nasil sonuc aldi yazabilirmi lütfen

ben dün yüzümede uyguladım valla yumuşacık pırıl pırıl oldu peeling gibi yaptı ama bende gözenek yok etkisini bilemem fakat alerji kötü bir etkisi olmadı istersen dene ufak bir yerine test et bakalım alerji vs olmazsa zararı yok

benim bugün 10. günüm olacak inceliyo sanki çatlaklar... geçirsede geçirmesede devam edeceğim ben çünkü yumuşacık yapıyo bir de diz kapağımdaki pürüzlerde yok oldu kaymak gibi oldu valla:D

kızlar ben de denedım bir kere, cilt rengısnızı degıstırıyor bence, cilt rengı koyulastıgı ıcın de kapanmıs gıbı gelebilir.
durulandım , dedim hadi bi de lifleneyım lif oldugu gıbı kapkara oldu içime mi işlemiş kahve rengı nolmussa:)
bronzlaşmak isteyenler için super olabilirr... beyaz kalmak ısteyenler kullanmasın bence
ama yumusacık yapıyo hakıkaten super

ben de yapıorum ama düzenli değil aklıma geldikçe , bugün wc de bi bakayım dedim çatlaklarımın bazıları yok olmuş yaa inanamıyorum göz yanılması olamaz bu kadar bende okadar çok ki baldırlarımın içlerinde bi sürü var yoklama yaptım bazıları yok valla bacağımın üst kısmındakilerden bazılarıda kayıp sırnaşık şey geçici süreyle bile geçirse hata boyuyorsa bile bence yapmaya değer yeterli görünmesinler :lepi:

kızlar ben de denedım bir kere, cilt rengısnızı degıstırıyor bence, cilt rengı koyulastıgı ıcın de kapanmıs gıbı gelebilir.
durulandım , dedim hadi bi de lifleneyım lif oldugu gıbı kapkara oldu içime mi işlemiş kahve rengı nolmussa:)
bronzlaşmak isteyenler için super olabilirr... beyaz kalmak ısteyenler kullanmasın bence
ama yumusacık yapıyo hakıkaten super

arkadaşım ben baya bi esmerim ama bende ne boyama oldu nede ten rengimde koyulaşma aksine ten rengim açıldı :)isteme ben bronzlaşmak onun için dikkat ediyorum

yaa bi kere rengi tenimize geçiyo da çatlaklar görünmüyo olsa sürdüğümüz bölgenin tamamında belli bi renk değişimi olur oyle değilmi sonuçta çatlaklara çizgi halinde sürmüyoruz çok saçma bence

arkadaşım ben baya bi esmerim ama bende ne boyama oldu nede ten rengimde koyulaşma aksine ten rengim açıldı :)isteme ben bronzlaşmak onun için dikkat ediyorum

bende yüzüüme yapıyorum herkes yüzün parlamış beyazlamışsın dioki bende esmerim,beyaza boyuyoy galiba benide :lepi:

Ya arkadaşlar çok güzel bir başlık ve yazılanlarda müthiş... KoMıK...

Ben evde yalnızım karnım ağrıdı gülmekten. Benimde kalçalarımda ve sol bacağımın arkasında var birazdan deneyeceğim... Ama renk açılmaları kapanmaları olmuş bakalım ben de ne etki yaratacak buğday tenliyim, iki hafta önce tatilden döndüm bronzlaştım, Haftaya tekrar tatile gideceğim. Korkum şu:

şimdi kalçaarıma ve tabiki yakın yerlere bacaklarıma doğru uygulamayı düşnüyorum hadi karışık renkli olursam aşağılar bronz üstler pembe,beyaz ... eşime konu olurum,çok güler bu duruma...

Back