evet haklsn yüze çk mantklı ben bugün sırtıma denicem leke var bendede sonuçları yazarım hihoyyytben daha önceki mesajımda söylemiştim 21. sayfada annem de yüzündeki lekeler için bu karışımı deniyo bu çatlaklar için ama lekelerede iyi gelebilir dene fayda görürsen devam et dedim annem fayda gördü arkadaşları falan sen yüzüne ne yaptın lekelerin azalmış diyolarmış annem memnun halinden ama herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilmem ben bütün vücuduma uyguluyorum bu karışımı hiç değilse yeni çatlaklar oluşmasını önler :)) bazen karışım artınca kalanı bende yüzüme sürüyorum peeling niyetine :))))
evet haklsn yüze çk mantklı ben bugün sırtıma denicem leke var bendede sonuçları yazarım hihoyyyt
evde limon yok :)
keşke limon suyu aynı görevi görebilse,... yarın hemen 2kg limon alınacak işleme başlanacak
teşekkürler arkadaşım
denemek lazım evet bakalım faydasını görürüz inşallah...
birde benim çatlaklar ırsi. doğdugumda bile sizkapaklarımda varmış. epey zor yani anlayacagınız.
canınızı sıkmak istemem ama geçmediğini görünce daha çok üzüleceksiniz.bunun için bi çok krem geliştirilmiş abd de strivectin gibi kremler dahi etki etmiyor lütfen mantıklı olalım geçmesi mümkün değil.az da olsa bazı çatlak kremleriyle hafifletmeye bakalım.piyasada birçok krem var.deneyenler var herkes samimi olarak bunlardan bahsetsin.hangi krem daha etkili.düşününki lazerin dahi çözüm olamadığı bir şeye kahve limon napsın.benim şahsi görüşüm.bi sitede dr un önerdiği madecassolu 6 ay denedim ve hiç bi değişiklik olmadı.üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?