Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
evet haklsn yüze çk mantklı ben bugün sırtıma denicem leke var bendede sonuçları yazarım hihoyyyt

evet haklsn yüze çk mantklı ben bugün sırtıma denicem leke var bendede sonuçları yazarım hihoyyyt

kıslarr bende bugün abşlıcam inşallah. benim tenim beyaz olduğu için çokta hassas doğumdan önce başladı cildim çatlamaya doğumdan sonrada durmadı ama ergenlikten beridir var kilo alıp vermekten anlıcağınız berbat bir durumdayım heryerimde çatlak var malesef:çok üzgünüm: bi kollarımda bide sırtımda yok okadar kötü yanii ama tamamen geçmesede görünümü düzelsin baana yeter bu çünkü elimi dokununca bile geliyor sinir oluyorum hele şimdi bide diyet yapıyorum ben eridikçe onlar dahada bi ortaya çıkmaya başladılar berbat görünümde yanii neyse inşallah bundan sonuç alcam:teytey: gerçi bende daha öncede dediğim gibi göbeğimin altında resmen yarıklar var bir iki santimlik çok kötü yaa :çok üzgünüm: geçecekler ama ben inanıyorummm :dance:

Bende bu karışımı 2 gündür deniyorum. Düşününce kahvenin ve limonun peeling etkisinin olabileceği çok mantıklı geldi. İşlem sonrasında hissedilen yumuşaklık ve pürüssüzlük gerçekten çok hoş. Yüzümde de denedim ve sonuç harika. Özellikle siyah nokta problemi olanların kesinlikle denemesini tavsiye ediyorum. Ama çok fazla ovuşturmayın hassas ciltleri tahriş edebilir.

Oluşan çatlakların bir anda geçmesi zaten mucize olur, o yüzden sıkılmadan denemek gerektiğine inanıyorum. İnşallah uzun vade de kalıcı bir çözüm yaratır. Tam ümitlerimi kaybettiğim anda böyle bir şeyin iyi gelebileceği ihtimalini düşünmek bile beni motive etti. Çözüm olmazsa çatlaklarımı sevmeyi denemeye karar verdim :):)

Paylaşan arkadaşa içtenliği ve samimiyeti için kocamaaaan teşekkürlerimi sunuyorum :)
a.s.

oo yorumlarda güzel piling niyetine uygulayayım bari yumusacık bir cilt için bir kilo krem sürüyorum banyodan sonra bu iyi fikir:)) belki kalcamdaki cizilerede iyilerin bakalım tesekkürler yavrularr

ben sırtımada sürdüm hatta bütün vücuduma tşk ederim arkadaşım kahve limon önerin içinkaydirigubbakcemile5peeling olar süper ama çatlak için bişi diyemicem süper yumuşatıo

evde limon yok :)
keşke limon suyu aynı görevi görebilse,... yarın hemen 2kg limon alınacak işleme başlanacak
teşekkürler arkadaşım
denemek lazım evet bakalım faydasını görürüz inşallah...
birde benim çatlaklar ırsi. doğdugumda bile sizkapaklarımda varmış. epey zor yani anlayacagınız.

Gerçekten yıkarken pamuk gibi oluyo insanın vucudu ben geçeceğine pek inanamıyorum ama umut işte belki geçer bi mucize olurda ..her taraf çatlak bi yer değilki zor ....

canım nasıl doğduğunda diz kapağında çatlak olabilir anlamadım.. acayip şaşırdım.. neden olabilir ki anne karnında araştırdın mı hiç...

ben de önce bi ıslatıyorum bütün vücudumu şöyle bi sonra gözkararı yaptığım karışımı yüzüm koltuk altım :1rolleyes:dahil sürüyorum gusül aptesti kadar süreden sonra yıkıyorum ve vichy sürüyorum fakat hergün değil bazen de krem sürüyorum kaydirigubbakcemile2

ayyyyy bu süper bişi yaaaa hastayım şu ann amaa temislendiğim an tüm vücuduma uyqulucam ablama kankime durumu ilettim ablam hemen bu akşam başlıyoo inşallaaahhh işe yararr
çookkkk teşekkür ederim arkadaşım bu qüsel paylaşımın için:1hug:

kızlar sayfalar arttığı için malum hepsini okuyamadım.deneyip sonuç alan arkadaşlar fikir beyan ederse hemen başlamak istiyorum:lepi:

Ben bunu cok sacma buluyorum, kiminin vucuduna yardim eder kiminin etmez.. Reklam eder gibi krem diyorsun, herzaman denemekte fayda var. Gecmesse yine birakirsin yerimseniben

bende denicem şimdi bakalım inşallah iyi gelir çok kötü bi görünüm oluyo kışın iyide yazın felaket neyse umarım işe yarar bu kahve limon.İşe yararsa alacağın duaları düşünemiyorum....naniknanik

lolifer sende çatlaklar şuan ne durumda tamamen geçtimi ve soyulma oldumu bende hiç soyulma olmuor sadce yumuşama var

lolifere ve ninesine cok cok tesekürler bende basliyacagim bence gecer bu catlaklar.Ama benim anlayamadigim insanlari hemen pes etmesi "bizler bayaniz istesekte istemesekte bakimli olmaliyiz"ben yurtdisinda yasiyorum ve bazen insanlara hayretle bakiyorum bakamiyacagin kadar güzel ve bakimlilar.
bu karisimi hep yapin dis fircalama,el yüz yikama,dus alma ,krem sürme gibi... biz toplum olarak cabuk gaza gelen ve gazi hemen sönen bi milletiz bunun icindirki yari yolda cok kaliyoruz bence inatla sabirla sürekli yapin....

lolifere ve büyükanneye öncelikle teşekkür ediyorum. ben uzun bir zamandır burdaki sayfaları defalarca okuyor takip ediyorum.. kahve ve limonuda uygulayacağım.. piyasadaki kremlerden okadar çok kullandımkii ama sonuç kocanir sıfırr. bence herşey doğamızda var.. kahvenin selülitlerede faydalı olduğunu duymuştum. bence bu kahve limondan umutlu olalım arkadaşlarr..
iyiki bu site var.. burda okudukça rahatlıyorum yaa iyiki varsınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…