kaydirigubbakcemile2 ayyy çok sevindim ozamannn :teytey: bütün kahve dökülüomuş gibi geliodu sinir oluodum =)=) ahh o kurtulduğum gün bütün minileri giyicemm sabah akşam ayrı ayrıı giyinicem walla :lepi::))) ay alemsinkaydirigubbakcemile3. oluyo canım merak atme. limonun azlığıyla ilgili değil.sürerken, limonlu kısmlarını cilt yiyo ama kahveyi yemiyo a.s. kahve peeling görevi görüyo.cilde sadece yağını veriyo ve gerisi dökülüyo.dökülsün normal merak etme sen. sen kurtulacağın günleri düşün, inan, ben ööle yapıyorum. sonra inşallah kutlarız. gerçek bi kutlamadan bahsediyorum valla. bi kurtulalım tamamen, toplanır, giyebildiğimiz en dekolte kıyafetleri giyer biyerlere gideriz.:teytey:
aman allahııımmm delikafadulden sadece 3 gündür kullanıyorum ve kıpkırmızı bakarken bile gözlerimin doldugu çatlaklar rengini pembeye bırakmış delikafadulden delikafadulden hihoyyyt
banyoda zafer çıglıkları attııımm ::dance: :lepi:
bu kadar hızlı bişey olabilir mi yoksa ben mi kafayı yemeye başladım çatlaklarım 3 aylık ama :S
burdaki bütün sayfaları okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla heycanlandım... bende deniyeceğim...
yanlız merak ettiğim birşey var bu kahve içilmiş kahvenin telvesi olsa olur mu? yoksa illa ki paketten çıkmış içilmemiş kahve mi olmalı? yani içilmiş kahvelerin telvelerini de kullanırdık iyi de olur aslında ekonomik...
ben bu tarifi arkadaşımdan duymuştum.. bacaklarına selülit için her hafta yaptığını söylemişti. ve hiç selülit belası olmadı süt gibi bacakları var vallahi arkadaşımın.. ama ben üşengeçliğimden denemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?