bu şekilde kullanıomuş canmm3 tatlı kaşığı Türk kahvesi
1 tane sulu limon (içine düşen çekirdekleri de çıkarmayın)
giriyorsunuz banyoya başlıyorsunuz karışımı vücudunuza yedirmeye, sanki kazırmış gibiiyice yediriyorsunuz. Benim aşağı yukarı 5 dakika mı alıyor, beklemek gibi bir şey yok, daha sonrasında elinizle vücudunuzda daireler çizerek yıkıyorsunuz.
bu kahve'yi yaşlılar genelde ellerinde oluşan kahverengi lekeler için uyguluyorlardır. ellerde oluşan ve yaaşlılığın belirtisi olan o kahverengi lekeler orada hücrelerin öldüğünü gösterir. Onu bile canlandırıp yok eden kahve, bizim çatlakları da geçirir bence.
ewet dtbernet kuru kuru lifleyip karisimlada elimle ovuyom
Lolifer ne soracam sana. Artan karışım daha sonra kullanılabilir mi yoksa hükmünü yitiriyor mu?
canım bunu günde 1 kere mi yapıosun yoksa sabah akşam mı?
merhabalar
umut dünyası işte her duyduğumuz okuduğumuz şeyde fayda bulmaya çalışıyoruzz,, az önce bende denedimm ilk olarak yumuşacık yapması dikkatimi çektii sanki yağlı gibi sizdede öyle oldumu??ama bana 3 tatlı kaşığı yetmedii malum karın kalçalar ve göğüs olunca yarım kilo karıştırsam ancaakaydirigubbakcemile3....devam edecem gelişmeleri yazarımm ,, umarım bendede işe yararr..anlamadığım işlem bittikten sonra soğuk suylamı durlanacakk ben normal duş aldımm soğuksa ben dayanamammm:1closedeyes:
arkadaşım ben cevap vereyim.artan karışım bir daha kullanılmaz. burada kahve değil, limon asit etkisini kaybeder çünkü. hergün taze taze yapıp uygulayacaksın.bir de çatlak önleyici kullandığını yazmışsın ama bu uygulama, çatlakları da önlüyormuş ve cilt çok yorulacağından başka bişey önerilmiyo. etkisini de kaybedebilirmiş. bilgine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?