Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bu şekilde kullanıomuş canmm

paylaşımın için çook çookk teşekkürler harika inşallah er yada geç herkeste işe yarar

bende dün başladım öncek aırşımı elimle yedirdim sonra nemli lifle yine yedirmeye çalıştım baktım akıp gidiyo kaahveler bıraktım lifi kuru keseyle devam ettim ama çok bastırmadan iice kızardı çok az 1 2 dakika beklettim öyle ve sonra buuuzz gibi bi suyla iice duruladım :)) inşallah işe yarıcak yararsa benden çook dua alırsın :)):teytey:

bir sorum olcak ben bunu düzenli bir sekilde yapıordum ama malesef:S hasta oldum ay hali ee şimdi ne olck ara verdigim zmn yenidenmi baslıyacam:Setkisini kaybetermiyim?

merhabalar
umut dünyası işte her duyduğumuz okuduğumuz şeyde fayda bulmaya çalışıyoruzz,, az önce bende denedimm ilk olarak yumuşacık yapması dikkatimi çektii sanki yağlı gibi sizdede öyle oldumu??ama bana 3 tatlı kaşığı yetmedii malum karın kalçalar ve göğüs olunca yarım kilo karıştırsam ancaakaydirigubbakcemile3....devam edecem gelişmeleri yazarımm ,, umarım bendede işe yararr..anlamadığım işlem bittikten sonra soğuk suylamı durlanacakk ben normal duş aldımm soğuksa ben dayanamammm:1closedeyes:

Ben de ilk kez dün yaptım. Sadece göbeğimin etrafında ve göğsümde çatlama olduğu için ölçüyü yarım kullandım. Ne yanma oldu ne kızarıklık. ınşallah doğru yapmışımdır. Bu arada hala çatlak önleyici kremimi kullanmaya devam ediyorum.

Lolifer ne soracam sana. Artan karışım daha sonra kullanılabilir mi yoksa hükmünü yitiriyor mu?

arkadaşım ben cevap vereyim.artan karışım bir daha kullanılmaz. burada kahve değil, limon asit etkisini kaybeder çünkü. hergün taze taze yapıp uygulayacaksın.bir de çatlak önleyici kullandığını yazmışsın ama bu uygulama, çatlakları da önlüyormuş ve cilt çok yorulacağından başka bişey önerilmiyo. etkisini de kaybedebilirmiş. bilgine....

Mrb arkadaşlar.ben şu an hamileyim ve doğumuma az kaldı e malum çatır çatır çatladım.karışımı şu anda yapamıyorum daha çok yırtılır diye çünkü karnım çok gergin.biz de annemin 40 yıllık çatlaklarında denemeye karar verdik ve sonuç gerçekten olumlu.kadın durup durup karnını sevmeye başladı.toplamda 5 kez yaptı bakalım ne olacak?

bence soguk suyla yapmalısınız çünkü soguk su sıkılaştırıyor biliyorsunuz belki biraz dahafazla etkisi olur alkisalkisalkis

Cevap için teşekkürler. Şu anda 36 haftalık hamile olduğum için Lierac kullanmaya devam ediyorum. Onu bırakamam artık olan olmuş zaten. Bırakırsam daha beter yayılmasından korkuyorum. Artık şimndilik olduğu kadar diyelim. Açıkçası bu karışımı doğum sonrasında düşünüyordum ama yeni çatlaklarda tedavi daha kolay olur diye hemen başladım.

Şöyle yaparsın o zaman, hem lierac hem de bu karışımı uygula.bu karışımın etkisinden ziyade lierac ın etkisini görmüş olursun.En azından onu garantilersin.Eğer çatlamazsan ne ala, ama eğer önlemezse çatlakları, lierac işe yaramıyormuş dersin ve bu kahve limon karışımını uygulamaya tekrar başlarsın.Sonuçta herşey olacağına varacaktır.Kaybedecek bişey yok. Herşeyi deniyoruz bakalım.Ama doğru söylüyosun. Ne uygularsan uygula, yeni çatlaklar üzerinde daha etkili.

ben hamileyken en iyisi Lierac diye onu kullanmıştım sonuç berbat.hiç işime yaramadı.inşallah sana yarar.

Yahu ben 3 gündür yaparmıyorum:) Şu sınav bitse de rahat rahat yapsam, zaten bugün yapmaya tam niyetlendim sular kesilmiş, şimdi geldi ama bu seferde benim canım yapmak istemiyor. Neyse ama bu arada benim çatlaklarım çok azaldı kızlar, inanılır gibi değiller. Kalçamdakiler neredeyse yok oldular diyebilirim, popoomdakilerinde derinliklerinin azaldıkları belli. Ama göğsümdekiler ne güzel azalmışlardı, gerçi hala azlar ama benim göğsüm büyüyo 80 di sanki 85 oluyorlar, o kadar gergin ki şuanda göğüslerim sinirlenip duruyorum kendi kendime, umarm adet dönemim yakın olduğu için ben yanılıyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…