Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Ya bir de hamile bayanların bu kadar takmalarına üzülüyorum güzel güzel yaşayın hamilelik döneminizi, spor yapsanız aslında o kadar kilo alamazsınız ve çatlamazsınız herhalde:S Gerçi hiç hamile olmadım bilmiyorum da. Benim spor salonun da bir bayan vardı a dedim kaç aylık falan kadın 7 dedi ama taş çatlasa 4 aylık gibi duruyordu. Düzenli spor yapmış, ve düzgün yemek yemiş. Belki doğurmuştur bile 3 aydır spora gidemediğim için bilmiyorum da , spora gittiğimde bakıcam vücuduna çatlamış mı diye, çünkü 7 aylık hamileydi ve daha karnı çatlamamıştı. Dıyeceksiniz ki zaten kilo almamış nasıl çatlasın ama kolum kadar ince beli vardı:) o göbek ona çoktu bileee

aaayyy senle ben sanki anlaşmış gibiyiz herşeyimiz aynı gidiyo ruh ikizim :roflol: bende bir gün yapıyorum ertesi gün üşenip yapmıyodum tekrar yapıyorum ertesi gün yine yapmıyodum böyle 3 defa aksattım ama bugün tekrar başladım bundan sonra aksatmıycam çünkü gerçekten faydasını görüyorum ama bazen gerçekten üşeniyorum annem geçen gün ne güzel sen üşenmeden yapıyosun dedi yav nazar değdi kaydirigubbakcemile3
ama yılmak yok arada aksatsamda devam :)))

lolifer eminmisin çatlakların geçtiğine ??lazerle bile geçmeyen bişey nasıl olurda kahve limonla geçer.o göz yanılması olmasın.ayrıca kahve koyu renkli olduğundan çatlakların rengi soluyodur sonra gün gibi ortaya çıkar.ben madecassol ve acnelysede aynısını yaşadım çünkü.geçiyor gibi oldu ama bırakınca herşey eskiye döndü.ümidinizi kırmak istemem ama umarım doğrudur.lütfen iyice incele ve lifle yıkadıktan sonra bi bak bakalım kahve rengindenmi kaynaklanıyor.ben 2 defa denedim pek bişey olmadı.:a015:

lolifer banyoda kahve sürdüğün yerlerini keseleyip iyice yıka sonra bi daha bi bak tatlım eğer gerçekten işe yarıyorsa o zaman anlaşılır.bizede haber ver . ayrıca kalçandakiler incemiydi kalınmıydı nasıl yok oldular çok şaşırdım ne duyduysam yapıorum benimde çok kalın deiller ama geçmiyo yalnız çok sık bende ince ama çok sık.çok üzülüorum geçmiolar sen bize haber ver oldumu.

ben bu konuyu nasıl görmemişim yaa
ilk fırsatta beşlıyorum umarım bebişte izin verir
inşallah işe yarar çok umutlandım yaa

canım o iş oyle değil işte ben hiç kilo almadım 45 kg dım hamile iken cocukla 48,600 oldum hastahanede bile lohusaların yanına gitmiştim beni lohusa sandılar oysa dogum yapmamıstım daha karnım bile buyumedi ama gel gorki çatlaklar felaket oldu :1no2: bu bence tamamen genetik benim teyze kızımın karnı kocamandı bidene catlagı yoktu ... bir dr bi programda şunu soylemişti annenizde kendinizi gorun bayanların yuzde 70 i annesiyle aynı kaderi yaşar demişti bu çatlaklık konusunda CADIARZU

benim annem de tek bi çatlak yok ben harita gibiyim mafoldumben

Yav kızlar, haftada bir saunaya giriyorum kahveler illa ki çıkıyor:) sırf kahve kalıyor mu diye bembeyaz havlularla kuruluyorum kendimi yine de bir şey yok:S ama benim kalçamdakiler inceydi daha yeni sayılırlar senesi bile dolmamıştı. Ayrıca şunu bırakın artık ÇATLAKLAR GEÇMEZ DıYE BıR ŞEY YOK!! belki biraz zaman alır ama mutlaka geçerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Benim diz kapaklarımda oluşmuşlardı yani bildiğiniz o hiç kızarmadan ince ince sık sık çatladılar, ben de bu karışımı tam da o esnada fark etmiştim ve 2 hafta içerisinden çok net sonuçlar almıştım.

Göz yanılmasamsından korkuyorsunuz anlıyorum elbette ki ama gözümüzün yansıması için sürdüğümüz şeyin parlak bir şey olması gerek. Bildiğimiz kahvenin nesi yanılsama yapacak ki:S hem ben bu süreçte doğr düzgün krem bile kullanmıyorum artık, gerek duymuyorum.

Göğüsümde derin sayılabilecek olan çatlaklarım da geçtiği zaman hepiniz benim adıma mutlu olursunuz inanıyorumm:)

Ben bu çatlakların genetik olduğuna inanmıyorum, Neden derseniz çünkü bizler yani yeni nesiller son derece sağlıksız besleniyoruz, stres içindeyiz, spor yapmıyoruzz .. yanlış yaşıyoruzzzzzz.. Mesela bizim ailede göbek hariç kimsenin bir yeri çatlamamış, bende görünce büyük annemin şok olmasını hala unutamam. Onlar başka yerlerde de mi oluyor falan demişti bana:)

bir de sezeryan yaparsanız göbek toparlanmıyor onu söylüyeyim, çatlaklarda bu karışım o zaman etkisini çok az gösteriyor çünkü göbek derisi ciddi anlamda kendini bırakmış hatta ölmüş oluyor. Onları toparlamak zor, illa ki cerrahi müdehalee:)

ayrıca ben doğum yapacak olsam buzlu terapi, karın germe, göğüs estetiği paramı kenara koymadan asla doğurmam herhalde:)

kızlar ben bişi daha sorucam size ben kahveyi bacağıma sürdüğüm gibi pat die düşüolar çok katı oluolar sanki kendi toz halindeymiş gibi ve nerdeyse bi limonda sıkmış oluorum sizinde öle oluo mu? yoksa ben yanlış bişey mi yapıorum ?? :1shok::uhm:

:))) ay alemsinkaydirigubbakcemile3. oluyo canım merak atme. limonun azlığıyla ilgili değil.sürerken, limonlu kısmlarını cilt yiyo ama kahveyi yemiyo a.s. kahve peeling görevi görüyo.cilde sadece yağını veriyo ve gerisi dökülüyo.dökülsün normal merak etme sen. sen kurtulacağın günleri düşün, inan, ben ööle yapıyorum. sonra inşallah kutlarız. gerçek bi kutlamadan bahsediyorum valla. bi kurtulalım tamamen, toplanır, giyebildiğimiz en dekolte kıyafetleri giyer biyerlere gideriz.:teytey:

turk kahvesımı yoksa neskafe mı_?bırde kahve ve lımon mıktarı nasıl ayarlanıyor_=?bılgı verırsenız sevınırım.ben 17 haftalık hamıleyım şimdiden bazı onlemler almak ıstıyorum

yasemin_82 canım bu şekilde uyguluyosun ...

((((((
oldumu şimdi lolifer düngece en baştan beri okudum bu kkonuyu çok umutlanmıştım göbeği sporla toplarız üzerindeki çatlaklar gitsin yeter benimde çatlaklarım taa dizime kadar indi
çok kötü

kızlar ben bugün ilk kez yaptım ve bacak karnımın fotolarını çektim 2 hafta sonunda karşılaştırma yapıcam
ellerim çok kahve koktu
bide ilk izlenimim cildi yumuşacık yapıyor

Eger bunu yapıpta catlaklarını yok eden olursa babannen bunun patentini alsn bnce köseyi döner. kaydirigubbakcemile3

burdaki bütün sayfaları okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla heycanlandım... bende deniyeceğim...

yanlız merak ettiğim birşey var bu kahve içilmiş kahvenin telvesi olsa olur mu? yoksa illa ki paketten çıkmış içilmemiş kahve mi olmalı? yani içilmiş kahvelerin telvelerini de kullanırdık iyi de olur aslında ekonomik...

aman allahııımmm delikafadulden sadece 3 gündür kullanıyorum ve kıpkırmızı bakarken bile gözlerimin doldugu çatlaklar rengini pembeye bırakmış delikafadulden delikafadulden hihoyyyt

banyoda zafer çıglıkları attııımm ::dance: :lepi:

bu kadar hızlı bişey olabilir mi yoksa ben mi kafayı yemeye başladım çatlaklarım 3 aylık ama :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…