Yahu ben 3 gündür yaparmıyorum:) Şu sınav bitse de rahat rahat yapsam, zaten bugün yapmaya tam niyetlendim sular kesilmiş, şimdi geldi ama bu seferde benim canım yapmak istemiyor. Neyse ama bu arada benim çatlaklarım çok azaldı kızlar, inanılır gibi değiller. Kalçamdakiler neredeyse yok oldular diyebilirim, popoomdakilerinde derinliklerinin azaldıkları belli. Ama göğsümdekiler ne güzel azalmışlardı, gerçi hala azlar ama benim göğsüm büyüyo80 di sanki 85 oluyorlar, o kadar gergin ki şuanda göğüslerim sinirlenip duruyorum kendi kendime, umarm adet dönemim yakın olduğu için ben yanılıyorumdur
günde 1 kere yapıyosun. 2 gün uygulayıp 1 gün dinlendiriyosun cildini...
Yahu ben 3 gündür yaparmıyorum:) Şu sınav bitse de rahat rahat yapsam, zaten bugün yapmaya tam niyetlendim sular kesilmiş, şimdi geldi ama bu seferde benim canım yapmak istemiyor. Neyse ama bu arada benim çatlaklarım çok azaldı kızlar, inanılır gibi değiller. Kalçamdakiler neredeyse yok oldular diyebilirim, popoomdakilerinde derinliklerinin azaldıkları belli. Ama göğsümdekiler ne güzel azalmışlardı, gerçi hala azlar ama benim göğsüm büyüyo80 di sanki 85 oluyorlar, o kadar gergin ki şuanda göğüslerim sinirlenip duruyorum kendi kendime, umarm adet dönemim yakın olduğu için ben yanılıyorumdur
Ya bir de hamile bayanların bu kadar takmalarına üzülüyorumgüzel güzel yaşayın hamilelik döneminizi, spor yapsanız aslında o kadar kilo alamazsınız ve çatlamazsınız herhalde:S Gerçi hiç hamile olmadım bilmiyorum da. Benim spor salonun da bir bayan vardı a dedim kaç aylık falan kadın 7 dedi ama taş çatlasa 4 aylık gibi duruyordu. Düzenli spor yapmış, ve düzgün yemek yemiş. Belki doğurmuştur bile 3 aydır spora gidemediğim için bilmiyorum da , spora gittiğimde bakıcam vücuduna çatlamış mı diye, çünkü 7 aylık hamileydi ve daha karnı çatlamamıştı. Dİyeceksiniz ki zaten kilo almamış nasıl çatlasın ama kolum kadar ince beli vardı:) o göbek ona çoktu bileee
canım o iş oyle değil işte ben hiç kilo almadım 45 kg dım hamile iken cocukla 48,600 oldum hastahanede bile lohusaların yanına gitmiştim beni lohusa sandılar oysa dogum yapmamıstım daha karnım bile buyumedi ama gel gorki çatlaklar felaket oldu :1no2: bu bence tamamen genetik benim teyze kızımın karnı kocamandı bidene catlagı yoktu ... bir dr bi programda şunu soylemişti annenizde kendinizi gorun bayanların yuzde 70 i annesiyle aynı kaderi yaşar demişti bu çatlaklık konusunda CADIARZU
kızlar ben bişi daha sorucam size ben kahveyi bacağıma sürdüğüm gibi pat die düşüolar çok katı oluolar sanki kendi toz halindeymiş gibi ve nerdeyse bi limonda sıkmış oluorum sizinde öle oluo mu? yoksa ben yanlış bişey mi yapıorum ?? :1shok::uhm:
3 tatlı kaşığı Türk kahvesi
1 tane sulu limon (içine düşen çekirdekleri de çıkarmayın)
giriyorsunuz banyoya başlıyorsunuz karışımı vücudunuza yedirmeye, sanki kazırmış gibiiyice yediriyorsunuz. Benim aşağı yukarı 5 dakika mı alıyor, beklemek gibi bir şey yok, daha sonrasında elinizle vücudunuzda daireler çizerek yıkıyorsunuz.
.
bir de sezeryan yaparsanız göbek toparlanmıyor onu söylüyeyim, çatlaklarda bu karışım o zaman etkisini çok az gösteriyor çünkü göbek derisi ciddi anlamda kendini bırakmış hatta ölmüş oluyor. Onları toparlamak zor, illa ki cerrahi müdehalee:)
ayrıca ben doğum yapacak olsam buzlu terapi, karın germe, göğüs estetiği paramı kenara koymadan asla doğurmam herhalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?