• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
merhaba arkadaşlar. Bu karışımı yaklaşık bi haftadır kullanıyorum çatlaklarımda incelme oldu gibi düzenli kullanıldığında sonuç veriyor. Üşenmeyin yapın derim kızlar =)
farkı görmeye başladığınızda vazgecemıyeceksınız zaten=)

walla bu yontem tutarsa super bısı olur kızlar 7 yıldır kurtulamadıgım catlakların cozumu ıkı adım otedekı kahvedeymıste haberım yokmus wayyy be hemen baslıcam sonucları yazarımdelikafadulden

ya çok kötü ya senağlama bilgisayar ışığında güneş ışığında falan nasıl belli oluyorlar ya senağlama fakat elbet bigün geçecek hiçbişey çözümsüz değil turkbayragi

arkadaşlar ümidinizi kırmak gibi olmasın ama bu yöntem o kadar mantıksızki.şimdiden söylüyorum hiç bir işe yaramayacağını çünkü biliyorumki sonuçta daha büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaksınız.ne yazıkki dost acı söyler.aynı dertten bende muzdaribim ama habgi dr a sorduysam malasef geçmez dedi.hadi birazcık hafifletelim dedik ama böyle yöntemlerle üzülerek söylüyorum olmaz arkadaşlar imkansız kahvenin rengi cildinize sindiği için ilk başta geçiyo gibi görünür ama bıraktığınız anda herşey eskisi gibi olur.

canınızı sıkmak istemem ama geçmediğini görünce daha çok üzüleceksiniz.bunun için bi çok krem geliştirilmiş abd de strivectin gibi kremler dahi etki etmiyor lütfen mantıklı olalım geçmesi mümkün değil.az da olsa bazı çatlak kremleriyle hafifletmeye bakalım.piyasada birçok krem var.deneyenler var herkes samimi olarak bunlardan bahsetsin.hangi krem daha etkili.düşününki lazerin dahi çözüm olamadığı bir şeye kahve limon napsın.benim şahsi görüşüm.bi sitede dr un önerdiği madecassolu 6 ay denedim ve hiç bi değişiklik olmadı.üzgünüm.

canınızı sıkmak istemem ama geçmediğini görünce daha çok üzüleceksiniz.bunun için bi çok krem geliştirilmiş abd de strivectin gibi kremler dahi etki etmiyor lütfen mantıklı olalım geçmesi mümkün değil.az da olsa bazı çatlak kremleriyle hafifletmeye bakalım.piyasada birçok krem var.deneyenler var herkes samimi olarak bunlardan bahsetsin.hangi krem daha etkili.düşününki lazerin dahi çözüm olamadığı bir şeye kahve limon napsın.benim şahsi görüşüm.bi sitede dr un önerdiği madecassolu 6 ay denedim ve hiç bi değişiklik olmadı.üzgünüm.

sen neden bu kadar karamsar insansın yaa

arkadaşlara umut olmuş deniyolar kimine fayyda etcek belki
kimine tesir bilee etmicek

deneyip görmedigin bir konuda insanları yanılgıya düşürmee

kızlar anlamıyorum yaa, bu kahve limonu 4 seferdir yapıyorum.evet henüz çok erken ama,her seferinde aynı şeyi yaşıyorum. sabah kalkıyorum, sanki yok olmuş gibiler, gün içerisinde yavaş yavaş kendilerini belli ediyolar yani sabahkinden çok az daha belirginler, akşam olup ta ne zaman kuru kuru keselemeye başlıyorum uygulamayı yapmadan önce, kabak gibi ortaya çıkıyolar. niye niye niye... bişey söyleyeyim mi, daha önce ne sürdüysem, ne denediysem aynı şey oldu. örneğin bi tanıdık vardı,daha önce çatlaklarından dolayı denize bile giremezdi.belindeydi çatlakları ve bu kişi erkekti. bi gün baktım çatlak falan yok. ne oldu senin çatlaklarına, kamuflaj falan mı dedim merakla, yooo, geçtiii dedi. şaşırdım.nasıl geçti diye heyecanla sordum, o da benim şaşkınlığıma şaşırdı.krem sürdüm geçtiii dedi. nasıl yaa dedim, onlar geçmez ki.. allah allah niye geçmesin, sürdüm, 1 haftada geçti dedi. çatlakların hiçbişekilde geçmediğini duymamış bilgisiz yani bu konuda. niye geçmesin ki, geçti işte dedi. hemen ifadesini aldım tabi. bunun çatlaklarını gören biri, yurtdışından bi krem getirttirmiş buna, bunu kullan demiş. amerika nın new jersey eyaletinde bir eczanede uzakdoğulu adamlar, ilacı kendileri hazırlıyomuş. sistemleri de şuymuş; sen gidiyomuşsun, seni orada bekletip, ilacı hazırlayıp geliyolarmış.yani taze taze orada yapıp veriyolarmış.inanılmaz bi kuyruk varmış kapıda. millet akın akın geliyomuş. gramaj olarak satıyolarmış. bi kavanoz bişey getirmişler, zaten sadece belinde vardı bunun, buna yetmiş. ama baya baya belirgindi çatlakları, beyazdı veee, resmen geçmiş. o zaman anladım işte bu illetin geçtiğini. gözümle gördüm yani.normal teniydi resmen. herhangi bir iz falan...hiçbir şekilde yoktu, normal, diğer yerleri gibiydi. bu arkadaş hergün spor salonunda sporunu yapıp,iyice ter atıp, sonra duşunu alıp, yarım saat masajla sürdürmüş birilerine tam 1 hafta. 1 haftada, elinde krem artmış bile. krem sürdüm geçtiiii diyo adam yaa:))) neyse, hemen bu kişileri devreye soktum, getirttirdim. gelişi 1 ay sürdü.küçücük bi kavanoz, 150 dolar para ödedim o zaman kargo dahil. günde 2 kere sürüyosun, kavanoz küçük olduğu için, önce sadece göğüslerime uygulayayım dedim.işe yararsa getirtirim dedim. ilk gün sürdüm, ertesi sabah, bu ne be dedim, silikler resmen. akşam keseleyince yine ortaya çıktılar, 2. gün de aynı, keseledikçe ortaya çıkıyo ama artık 3. günün sabahı resmen gözükmüyodu. ben aynaya bakınca çığlık attım.ama keseleyince yine belirdiler:( yalnız, her geçen gün, keseledikçe ortaya çıksa da daha bir silik ortaya çıkıyodu. ilk gün gibi değildi yani. böyle böyle yok olmaya doğru gidiyodu. çukurluklar gitmeye başladı falan... ama herhangi bir soyucu etkisi de yok. biraz gerginleştiriyodu belki ondan ama cilt her geçen gün sağlığına kavuşuyodu. 5 gün oldu, sabah kalkıyorum, sıfır resmen, normal tenim, keseleyince ehh, biraz kendini belli ediyo. daha fazla süreye ihtiyacı vardı yani. tamamen geçene kadar... bende demek ki daha fazla sürecekti iyileşme. derkeeen, ilacım bitti. arkadaşıma söyledim getirtelim diye, onun umursamazlığı yüzünden zaman geçti ve tedavi geriye gitmeye başladı. tıpta hep böyle bişey vardır ya zaten, bi tedaviye başlarsınız, tam iyileşme olmadan bırakırsanız, tedavi sıfıra döner. birkaç kutu getirtmeliydim ama birden para dökmek istemedim. nasılsa getirtiriz dedim. iyi etmemişim, şimdi ulaşma şansımız da yok. bunu getirten, aracı olan erkek arkadaşımdı ve ayrıldık. çatlakları geçen de bunun kuzeniydi. offfff yaaa, dedim, tam sırası. ne yalan söyleyeyim kızlar, ayrılmamız değil de, buna bi daha ulaşamayacağım koydu bana. o yüzden diyorum keseleyince daha çok ortaya çıkıyo ama belki yavaş yavaş böyle böyle gidecekler. ama o ilaç gibi olacağını sanmam. resmen diyorum yaa, resmen adamın o bariz çatlakları sıfırdı, bebek teniydi yaaa, benim de yok oluyodu, az kalmıştııı. hüüüüüü, ağlamak istiyorum. amerika da olan arkadaşlara sesleniyorum. biri araştırsın noolur. benden bilgisi işte. eczanenin adını bilmiyorum. ama new jersey eyaletindeydi.....

Teşekkürler gerçekten yeni nesil sağlıksız ve düzensiz beslenmelerinden mi kaynaklanıyor bilmiyorum benim iki kızımında bazı bölgelerinde çatlaklar var ve çok üzülüyorlar, bu uygulamayı kızlarıma hemen uygulattırıyorum...inşallah faydası olur

bende bu karışıma geçen ayın 9 unda başladım anca 7. uygulamamda değişiklikleri görmeye başladım ama emin olamadım çünkü daha önce hepimizin balına geldi kremlerin etkisi geçincede kabak gibi ortaya çıkıyolardıya hep bundan korkuyodum buda öyle olurmu diye...4 kez uygulama yapamadım aksattım ama dün fark ettim derin yırtık olan çatlaklarımın bir kısmı kabuk tutmuş gibi pul pul olmuş ve ordaki çatlaklar gerçekten yok lifledim ama yine yok ama mesela diğer bacağımdaki çatlaklarımda böyle bir durum yok demekki çatlağın durumuna göre etki süreside değişiyo ya etki ediyo bu karışım hala umutluyum ama zaman istiyo arkadaşlar uygulaması zor değil yaz boyunca devam edelim bakalım nolacak belkide tamamen kurtuluruz çatlaklarımızadan...birde herkesin cildi farklı bu yüzden etki süreside kişiye göre değişir deneyin arkadaşlar denemekle bişey kaybetmeyiz daha önce birçoğumuz bir sürü krem falan denedik yeterki çatlaklardan kurtulalım diye...

sen neden bu kadar karamsar insansın yaa

arkadaşlara umut olmuş deniyolar kimine fayyda etcek belki
kimine tesir bilee etmicek

deneyip görmedigin bir konuda insanları yanılgıya düşürmee

bunun karamsarlıkla bi ilgisi yok arkadaşım ne alaka.dost acı söyler.karamsar değil gerçekçi diyelim şuna istersen.kimsenin elinden kahveyi aldığımız yok keşke geçsede hepimiz kurtulsak ama karboksiterapi için de kesin dediler denedim uzun müddet devam ettim geçmedi geçmiyor arkadaşım üzgünüm benimkiler üstelik çok derinde değil ama oldumu bikere geçmiyor kahvenin cilt yenileyici bir özelliği yokki geçsin.herkes fikrini söylüyo bende söyledim.doğru söyleyeni dokuz köyden kovmayın lütfen.

bakın bir dr madecassol ve acnelyse geçirir dedi kullandım 6-7 ay kadar önce inanamadım gerçekten mucize gibi geçti sonra herşey eski halini aldı kremi sürdüğüm müddetçe çatlaklar görünmüyodu parlaklığı azaldı ama sonra pofff.karboksiterapi yaptırdım yaklaşık 40 seans kadar bir ml dahi geçmedi bi dr un yağ karışımını kullandım ilk başta geçer gibi oldu ama hayır herşey eski haline döndü geçmedi diliyorum bu basit yöntem hepimize şifa olur şimdi lierac ampül denemeye karar verdim aranızda deneyen varmı

Arkadaşlar bir farklı deneyimdende benden....Kızım bebekkken çok derin eli yanmıştı,elinin üstü....
Bana o dönem saf z.yağını tavada balmumu ile ısıt geceleri eline ipek bir bez ile sar izi kalmaz demişlerdi...
Eğer izi kalsa çok derin ve kırış kırış bir iz olacaktı...
Gerçekten kalmadı....
Geçen yıl benim kolum bir cezve kızgın kahve ile yandı,üstelik kalın altın bilezik vardı kolumda
onlarında ısısyla resmen haşlandı,oyuldu...
1 hafta hergün doktora pansuman için gittim...yara iyileşince z.yağı balmumu karışımını hergece uyguladım.
Sonuçmu???
Kolumda hiçbir iz yok.....
Şimdi limon kahveyi çatlaklarıma yapıyorum, geceleride bu karışımı uyguluyorum...
henüz iki kez uyguladım...
10 gün deneyeceğim:))
Sonuç ne olur bilemem ama denemektende bir şey kaybetmem....
Eğerki fayda ederse başlık açarım zaten:,)
bu karışımı akıl edip,çatlaklar yeni iken doğum sonrawsı keşke yapmış olsaydım...

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşa katılıyorum zeytinyağı ve balmumu karışımı yanıklara müthiş sonuç veriyor..yeğenim çok feci yanmıştı bu karışım ile vücudunda iz bile kalmadan iyileşti...

Peki lolıfer sende de gerçekten işe yaradı mı? O kadar çok şey denedim ki şimdi de bir hayal kırıklığı daha yaşamak istemiyorum:(

bakın bir dr madecassol ve acnelyse geçirir dedi kullandım 6-7 ay kadar önce inanamadım gerçekten mucize gibi geçti sonra herşey eski halini aldı kremi sürdüğüm müddetçe çatlaklar görünmüyodu parlaklığı azaldı ama sonra pofff.karboksiterapi yaptırdım yaklaşık 40 seans kadar bir ml dahi geçmedi bi dr un yağ karışımını kullandım ilk başta geçer gibi oldu ama hayır herşey eski haline döndü geçmedi diliyorum bu basit yöntem hepimize şifa olur şimdi lierac ampül denemeye karar verdim aranızda deneyen varmı
Aslında karamsar değilde realist olduğun bir gerçek arkadaşım:))Bende kahve limonu yapıyorum bakıyorum sanki geçmiş gibi çok seviniyorumalkisalkisalkis
Sonra loş ışıkta ve çatlakları gerdirip bakıyorum tam bir şok kötükedihüso aynı duruyorlar,hiç bir gelişme yok:oklava:
Eşim iyiye gittiğini söylüyor ama nerdeeeeeekafamçokkarıştı
Bazan bu böyle ölene kadar kalacak diyorum çokda üzülüyorumsenağlamasenağlama

Hatta bu sabah yapmam lazımdı kahveyi,boşvermiştim...Neyse gidip yapıyım şimdisenağlama

Burada önemli olan öncelikle inanmak bence. O yüzden deneme yapmıyorsak ve olumsuz düşünüyorsak bunu kendimize saklayalım ki diğer arkdaşların şevki kırılmasın. Ben inanınca herşeyin çözüleceğine inanıyorum. Lierac ampul aldım arkadaşım ama henüz hamileliğim bitmediğinden kullanmadım. Kullananlar 2. kutudan sonra işe yaradığını söylüyorlar. Bilemem belki yarar belki yaramaz. Kimi lierac, kimi kahve limon, kimi madecassol acnelsye, kimi de strevectin d'den kendi sorununa çözüm arıyor. Elbet biri işe yarayacak. Sonuçta mantık aynı. Çatlak olan deriyi oradan zaman içinde zımparalar gibi kaldırıp atmak. Lazer tedavisinde de aynı şeyi yapıyorlar.
Kızlar kolları sıvayın ve kendinizi güzelce keseleyin. Bir şekilde bunlardan kurtulacağız.

Back