kızlar anlamıyorum yaa, bu kahve limonu 4 seferdir yapıyorum.evet henüz çok erken ama,her seferinde aynı şeyi yaşıyorum. sabah kalkıyorum, sanki yok olmuş gibiler, gün içerisinde yavaş yavaş kendilerini belli ediyolar yani sabahkinden çok az daha belirginler, akşam olup ta ne zaman kuru kuru keselemeye başlıyorum uygulamayı yapmadan önce, kabak gibi ortaya çıkıyolar. niye niye niye... bişey söyleyeyim mi, daha önce ne sürdüysem, ne denediysem aynı şey oldu. örneğin bi tanıdık vardı,daha önce çatlaklarından dolayı denize bile giremezdi.belindeydi çatlakları ve bu kişi erkekti. bi gün baktım çatlak falan yok. ne oldu senin çatlaklarına, kamuflaj falan mı dedim merakla, yooo, geçtiii dedi. şaşırdım.nasıl geçti diye heyecanla sordum, o da benim şaşkınlığıma şaşırdı.krem sürdüm geçtiii dedi. nasıl yaa dedim, onlar geçmez ki.. allah allah niye geçmesin, sürdüm, 1 haftada geçti dedi. çatlakların hiçbişekilde geçmediğini duymamış bilgisiz yani bu konuda. niye geçmesin ki, geçti işte dedi. hemen ifadesini aldım tabi. bunun çatlaklarını gören biri, yurtdışından bi krem getirttirmiş buna, bunu kullan demiş. amerika nın new jersey eyaletinde bir eczanede uzakdoğulu adamlar, ilacı kendileri hazırlıyomuş. sistemleri de şuymuş; sen gidiyomuşsun, seni orada bekletip, ilacı hazırlayıp geliyolarmış.yani taze taze orada yapıp veriyolarmış.inanılmaz bi kuyruk varmış kapıda. millet akın akın geliyomuş. gramaj olarak satıyolarmış. bi kavanoz bişey getirmişler, zaten sadece belinde vardı bunun, buna yetmiş. ama baya baya belirgindi çatlakları, beyazdı veee, resmen geçmiş. o zaman anladım işte bu illetin geçtiğini. gözümle gördüm yani.normal teniydi resmen. herhangi bir iz falan...hiçbir şekilde yoktu, normal, diğer yerleri gibiydi. bu arkadaş hergün spor salonunda sporunu yapıp,iyice ter atıp, sonra duşunu alıp, yarım saat masajla sürdürmüş birilerine tam 1 hafta. 1 haftada, elinde krem artmış bile. krem sürdüm geçtiiii diyo adam yaa:))) neyse, hemen bu kişileri devreye soktum, getirttirdim. gelişi 1 ay sürdü.küçücük bi kavanoz, 150 dolar para ödedim o zaman kargo dahil. günde 2 kere sürüyosun, kavanoz küçük olduğu için, önce sadece göğüslerime uygulayayım dedim.işe yararsa getirtirim dedim. ilk gün sürdüm, ertesi sabah, bu ne be dedim, silikler resmen. akşam keseleyince yine ortaya çıktılar, 2. gün de aynı, keseledikçe ortaya çıkıyo ama artık 3. günün sabahı resmen gözükmüyodu. ben aynaya bakınca çığlık attım.ama keseleyince yine belirdiler
yalnız, her geçen gün, keseledikçe ortaya çıksa da daha bir silik ortaya çıkıyodu. ilk gün gibi değildi yani. böyle böyle yok olmaya doğru gidiyodu. çukurluklar gitmeye başladı falan... ama herhangi bir soyucu etkisi de yok. biraz gerginleştiriyodu belki ondan ama cilt her geçen gün sağlığına kavuşuyodu. 5 gün oldu, sabah kalkıyorum, sıfır resmen, normal tenim, keseleyince ehh, biraz kendini belli ediyo. daha fazla süreye ihtiyacı vardı yani. tamamen geçene kadar... bende demek ki daha fazla sürecekti iyileşme. derkeeen, ilacım bitti. arkadaşıma söyledim getirtelim diye, onun umursamazlığı yüzünden zaman geçti ve tedavi geriye gitmeye başladı. tıpta hep böyle bişey vardır ya zaten, bi tedaviye başlarsınız, tam iyileşme olmadan bırakırsanız, tedavi sıfıra döner. birkaç kutu getirtmeliydim ama birden para dökmek istemedim. nasılsa getirtiriz dedim. iyi etmemişim, şimdi ulaşma şansımız da yok. bunu getirten, aracı olan erkek arkadaşımdı ve ayrıldık. çatlakları geçen de bunun kuzeniydi. offfff yaaa, dedim, tam sırası. ne yalan söyleyeyim kızlar, ayrılmamız değil de, buna bi daha ulaşamayacağım koydu bana. o yüzden diyorum keseleyince daha çok ortaya çıkıyo ama belki yavaş yavaş böyle böyle gidecekler. ama o ilaç gibi olacağını sanmam. resmen diyorum yaa, resmen adamın o bariz çatlakları sıfırdı, bebek teniydi yaaa, benim de yok oluyodu, az kalmıştııı. hüüüüüü, ağlamak istiyorum. amerika da olan arkadaşlara sesleniyorum. biri araştırsın noolur. benden bilgisi işte. eczanenin adını bilmiyorum. ama new jersey eyaletindeydi.....