Aslında karamsar değilde realist olduğun bir gerçek arkadaşım:))Bende kahve limonu yapıyorum bakıyorum sanki geçmiş gibi çok seviniyorumalkisalkisalkis
Sonra loş ışıkta ve çatlakları gerdirip bakıyorum tam bir şok kötükedihüso aynı duruyorlar,hiç bir gelişme yokklava:
Eşim iyiye gittiğini söylüyor ama nerdeeeeeekafamçokkarıştı
Bazan bu böyle ölene kadar kalacak diyorum çokda üzülüyorumsenağlamasenağlama[/QUOTE
sağol 83papatya.gerçekten can sıkan şey önce geçiyo diye ümitlenip sonra hüsrana uğramak . bu yüzden keşke daha geçerli şeyler olsada geçirse ama lazer bile geçirmiyormuş.kahvenin yaptığı şeyde çatlak rengii derinin rengine eşitliyor kahverengi birşey sürüyorsunuz çünkü ama sonra yıkayınca çıkar o . tıbbın buna çözüm bulamaması gerçekten çok üzücü alttan doku yenileyecek bir şey lazım bize.çünkü alttaki dermis tabakası yırtılmış.bu da dr ların dediğine göre çok zormuş.yinede allahtan ümit kesilmez.
umarım çözümü bulunur.:çok üzgünüm:
bence çatlak rengiyle cilt renginin aynı renge dönüşmesi bile güzel değil mi sevgili sisolin :uhm:buarada ben kahve limonu illaki çatlaklarım geçsin diye uygulamıyorum çok güzel bi pleeling oluyor be :sm_cool:
ben hamileyken en iyisi Lierac diye onu kullanmıştım sonuç berbat.hiç işime yaramadı.inşallah sana yarar.
Ya bir de hamile bayanların bu kadar takmalarına üzülüyorumgüzel güzel yaşayın hamilelik döneminizi, spor yapsanız aslında o kadar kilo alamazsınız ve çatlamazsınız herhalde:S Gerçi hiç hamile olmadım bilmiyorum da. Benim spor salonun da bir bayan vardı a dedim kaç aylık falan kadın 7 dedi ama taş çatlasa 4 aylık gibi duruyordu. Düzenli spor yapmış, ve düzgün yemek yemiş. Belki doğurmuştur bile 3 aydır spora gidemediğim için bilmiyorum da , spora gittiğimde bakıcam vücuduna çatlamış mı diye, çünkü 7 aylık hamileydi ve daha karnı çatlamamıştı. Dİyeceksiniz ki zaten kilo almamış nasıl çatlasın ama kolum kadar ince beli vardı:) o göbek ona çoktu bileee
evet bencede süper bişey zaten bizde onu istiyoruz ama ne yazıkki kahve limonu yapmayı bırakınca cildiniz yıkandıkça eski halinizi alacak.renk değişimide kalıcı olmayacak yani.gerçek kakoa yağıda aynı şeyi yapıyor.önce rengi soluklaşıyor sonra bırakınca eski haline dönüyor bizzat yaşadım.
bilemiyorum neden hala bunun çözümü yokki tıpta.bir kaç estetik cerraha mail attım.cevapları sizede yazacam.
nedense arkadaşların bazıları bi türlü anlatmaya çalıştığımı ya anlamıyor ya da anlamak istemiyor.size söylemek istediğim şey şu: cilt 3 tabakadan oluşur.çatlak cildin en sağlam ve alt tabakasının yırtılmasıdır bu tabakadaki kolejen lifler yırtılır ve eski halini almaz bunun kahve limon gibi basit bi yöntemle geçirmeye çalışmk gerçektende mantıksız.bağ dokusunu yenileyip kolejen liflerin çoğalmasını sağlayan bir yöntem olmalı arkadaşım.geçmeyince daha çok canın sıkılacak.kahveyi elinden almıyorum.kolay gelsin.gönlünce olsun.
evet bencede süper bişey zaten bizde onu istiyoruz ama ne yazıkki kahve limonu yapmayı bırakınca cildiniz yıkandıkça eski halinizi alacak.renk değişimide kalıcı olmayacak yani.gerçek kakoa yağıda aynı şeyi yapıyor.önce rengi soluklaşıyor sonra bırakınca eski haline dönüyor bizzat yaşadım.
bilemiyorum neden hala bunun çözümü yokki tıpta.bir kaç estetik cerraha mail attım.cevapları sizede yazacam.
Ayrıca sisolin ben senin görüşlerine katılmıyorum, ilmi açıklamalarda falan bulunuyorsun ama tıbta zaten çatlak, yara izi vs gibi şeyleri asit yöntemiyle cilt soydurarak yok etme yöntemi var!!! Bence sen biraz sineklik yapıyorsun ama, ortada bulantı yok boşuna nefesini tüketme. Burada gerçekten deneyip, ben şu sonucu aldım, ben bunu yaptım ya da denedim olmadı diyenlerde çıkabilir. Ama senin yaptığın şey çok gereksiz, çok eğreti, çok alakaya maydonoz. Şimdi bunlar için kırılıp bana sataşmanı da tavsiye etmiyorum, zira sen beni burda resmen YALANCILIKLA suçluyorsun. Ben diyorum ki denedim sonuç aldım, Bütün arkadaşlarıma da çok içten ve tüm samimiyetimle yapın diyorum netice alınacağından eminim. Sadece sabreden derviş muradına erermi, Bunu da unutmamak lazmm di mi???
Ayrıca sisolin ben senin görüşlerine katılmıyorum, ilmi açıklamalarda falan bulunuyorsun ama tıbta zaten çatlak, yara izi vs gibi şeyleri asit yöntemiyle cilt soydurarak yok etme yöntemi var!!! Bence sen biraz sineklik yapıyorsun ama, ortada bulantı yok boşuna nefesini tüketme. Burada gerçekten deneyip, ben şu sonucu aldım, ben bunu yaptım ya da denedim olmadı diyenlerde çıkabilir. Ama senin yaptığın şey çok gereksiz, çok eğreti, çok alakaya maydonoz. Şimdi bunlar için kırılıp bana sataşmanı da tavsiye etmiyorum, zira sen beni burda resmen YALANCILIKLA suçluyorsun. Ben diyorum ki denedim sonuç aldım, Bütün arkadaşlarıma da çok içten ve tüm samimiyetimle yapın diyorum netice alınacağından eminim. Sadece sabreden derviş muradına erermi, Bunu da unutmamak lazmm di mi???
ben arkadaşıma katılıyorum. sonuçta xxx kremi denedim sonuç aldım dese bende inanamazdım. ama dediği şey kahve ve limon ya bu arkadaşın limon tarlaları var yada ünlü bir kahve firmasının sahibinin kızı yani başka ne olabilirki. biz bu kahveyi uygulayınca arkadaşın eline ne geçicek. yada muhalefet olunca ne olucak. doğal bir şey söyleniyor burda hiç bir işe yaramasa bile para verip vücut peelingi alıcağımaza yaparız kahve limon hemde mis gibi olur. içinde ne var biliriz kozmetiklerle uğraşmayız. insan bir deneyimini yararlı olur diye paylaşıyor ama ne fayda bu bile suç. kabahat aslında söyleyende bırakıcaksın dökülsün paraları kremlere. :1shok::1shok::1shok:
arkadaşım resmen saçmalaşmışsın..şu liseli ağzını bırak bence otur sende biraz ilmi araştırma yap.hakarete varan konuşmaların için önce seni kınıyorum ve silkelenip kendine gelmeni bekliyorum.derhal kendine gel.sinek falan demişsin ben fikrimi söylüyorum senin kahveyi kaptığım yok.devam et isteyen yapsın.işe yaradı diyen kadar yaramadı diyende olacak işin patentinimi aldın bu ne yaa saçmalıkkkkklava:
sevgili sisolin, burada konuşmalar bazen maksadını aşabiliyor. tavırlar, vurgular tam anlaşılamadığı için belki de, karşıdaki insan durumu biraz kişisel algılamış. tabi ki burası bir paylaşım sitesi, deneyimlerini paylaşma hakkını da kişilerden almayacaksın. arkadaşımız biraz duygusal karşılamış durumu.kendi deneyimlerini heyecanla paylaşmış. ama yazılarının başlarını okursan lolifer in, denemeden kimseyle paylaşmamış. boşa sallamamış yani.bu konuda kendisini taktir ettim doğrusu. sen de, kendi araştırmaların doğrultusunda, belki de denedin, bunun sonucunda bişeyler paylaşıyorsun son derece iyi niyetle. cilt yapısıyla ilgili söylediklerin, çatlak oluşum meselesi tamı tamına doğrudur. halihazırda saip olduğumuz bilgilerdir yani. zaten çatlak sorunu olan kişilerin tümü bu oluşum meselesini, cilt katmanlarını, dermis tabakasını, kolojen liflerin yitirimi sorununu araştıra araştıra öğrenmiş bulunmaktadır.ama ben bu yırtılmanın olduğu katmanın iyileşmeyeceğine inanmıyorum, sonuna kadar da inanmayacağım. şu yöntem, bu yöntem... önemli değil.mantık yürütmek te yanlış. boşver mantığı. bilim bazen araştırmayla, mantığı mantık üzerine oturtmayla, bazen de çılgınca, üzerinde düşünülmeyen deneyimlerin paylaşmasıyla büyür. bu düşünce biçimini sen de bilirsin mutlaka, sana öğretmek değil amacım. sadece bu mantıktan bakalım diyorum. sen daha realist bakalım diyorsan, o konuda da konuşalım arkadaşım. o açıdan da bakalım, ben seni anlıyorum. daha realist bakmak gerekirse, microroller diye bi alet var mesela. tam olarak çatlak oluşum sürecini geriye döndürecek, cildin bu alt katmanlarını iyileştirecek, kolojen liflerin çoğalmasını ve onarılmasını tetikleyecek bir yöntem bu. realist bakarsak, bu tedaviye söyleyecek hiçbişey bulamadım ben çürütecek. uzun zamandır düşünüyorum. evet, mantığa yakın olmayan yöntemleri de deniyorum ama, bunu da denemek lazım o zaman. hiç olmazsa akla yakın olanı da denedik deriz. sevgiyle kal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?