• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
:))) ay alemsinkaydirigubbakcemile3. oluyo canım merak atme. limonun azlığıyla ilgili değil.sürerken, limonlu kısmlarını cilt yiyo ama kahveyi yemiyo a.s. kahve peeling görevi görüyo.cilde sadece yağını veriyo ve gerisi dökülüyo.dökülsün normal merak etme sen. sen kurtulacağın günleri düşün, inan, ben ööle yapıyorum. sonra inşallah kutlarız. gerçek bi kutlamadan bahsediyorum valla. bi kurtulalım tamamen, toplanır, giyebildiğimiz en dekolte kıyafetleri giyer biyerlere gideriz.:teytey:
kaydirigubbakcemile2 ayyy çok sevindim ozamannn :teytey: bütün kahve dökülüomuş gibi geliodu sinir oluodum =)=) ahh o kurtulduğum gün bütün minileri giyicemm sabah akşam ayrı ayrıı giyinicem walla :lepi:

aman allahııımmm delikafadulden sadece 3 gündür kullanıyorum ve kıpkırmızı bakarken bile gözlerimin doldugu çatlaklar rengini pembeye bırakmış delikafadulden delikafadulden hihoyyyt

banyoda zafer çıglıkları attııımm ::dance: :lepi:

bu kadar hızlı bişey olabilir mi yoksa ben mi kafayı yemeye başladım çatlaklarım 3 aylık ama :S

Çok sevindim canım benim:)hihoyyytvereliniortakkaydirigubbakcemile5zemuszemuszemuszemus

burdaki bütün sayfaları okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla heycanlandım... bende deniyeceğim...

yanlız merak ettiğim birşey var bu kahve içilmiş kahvenin telvesi olsa olur mu? yoksa illa ki paketten çıkmış içilmemiş kahve mi olmalı? yani içilmiş kahvelerin telvelerini de kullanırdık iyi de olur aslında ekonomik... :D

:roflol: ayy arkadaşım yaa, çok hoşsun.eonomik olsun diye hergün 3 fincan kahve içip telvesini kullanıcan yanidelikafadulden. baya ekonomik oldu evet. hayır sonra bi de selülitle uğraşıcan, bi dert daha sana. bence durduk yere kahveye boğma kendini güzelim.haaa ama konu komşu, içilen fincanları toparlayacaksan o ayrı.hihiiiiiikaydirigubbakcemile3. hadi bakalım, dene sende, paylaşalım burdan gelişmeleri. ben 2 kere yaptım daha, henüz bişey yok haliyle. parti yapıcaz kurtulunca, dekolteleri giyinip.unutmaa:teytey:

ya kızlar bende ay hali olduğu için bi başlayamadım çok merak ttim doğrusu bakalım ii gelicekmi...lolifercim 1 seneden bahsetmişsin alışrsam yapabilirmiyim acaba biraz zor geldi de:))))))

Düzenli yapıcaksanzz başlayın diyordum eskiden de, bu bu aralar hatta bugün 3mü 4 mü n gündür yapamıyorumm yahuuuuu eve geldim bugün kesin yapıcam diyee sular kesik yaa bölge bölge kesiyorlarmışşş of yaa:(

Bende ara vermiştim,tatil dönüşü tekrar başladım....incelmeye başladılar gibi sanki....

ben bu tarifi arkadaşımdan duymuştum.. bacaklarına selülit için her hafta yaptığını söylemişti. ve hiç selülit belası olmadı süt gibi bacakları var vallahi arkadaşımın.. ama ben üşengeçliğimden denemedim..

ben bu tarifi arkadaşımdan duymuştum.. bacaklarına selülit için her hafta yaptığını söylemişti. ve hiç selülit belası olmadı süt gibi bacakları var vallahi arkadaşımın.. ama ben üşengeçliğimden denemedim..

Hadiiii yaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5Demek selülitlerede iyi geliyormuşkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile4
Süperrrrrrrralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet bende başlayacağım yanlız önümüzdeki günlerde kısa bir seyahatim olacak onu bekliyorum hayırlısıyla döndükten sonra başlıyorum hatta limon bile aldım yanlız dönene kadar bozulurlar mı bilemiyorum buradan yazacağım.
Benim çatlaklarım kalçalarımda yaklaşık 15 yıldır falan var acnelyse-madecasol denemeyi düşünüyordum ancak bir türlü gidip alamadım kısmet işte :)

Mukemmel birsey bu, valla cozum buysa cok sevinirim. Ben daha 17 yasindayim dogum felan yapmadim haliyle, catlaklarim var. Nedeni kilo almak herhalde. Cunku kilo aldikca cogaliyor. Cok yok ama iki bacagimin arasinda ve diz kapagimin arka tarafinda var. Insallah cozum bu olur. Ama benim sana olan sorum: Nekadar kahve ve nekadar limon kullancam? Yedirene kadar demissin, ama assaga yukari nekadar suruyor? Tesekurler, Betul (Hollandadan)

ArkadaŞlar butun yazılarınız okudum bende baŞlıcam ama bende aŞırı yok bkalım anladıgım kadarıyla cıldede ıyı gelıo komple vÜcÜda uygulsak nasıl olur problm olurmu acaba nedıosunuz yapsakmı
teyzeye teŞkler .... ArkdaŞlar bıde yapanların uzun zamandır tekrar yazsın

ARKADAŞLAR YAZILARINI ÇOK GUZELDı BAYA GULDUM ıYı ESPıRı YAPMISIN BEN BUGUN BASŞLCAM KOMPLE VÜCUT ıÇıN BAKALIMkaydirigubbakcemile2:CüvCüv:

ben denedim bugün yumuşak bi his bırakıo tabi ilk gün için sonuç falan beklenemez ama elimizle yapınca eli acıtıo hem avuç içindede soyulma yapar gibi keseyle yapılsa daha ii gibi öle denicem

Back