Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

canım ben karışımı önce tüm vücuduma sürüyorum çatlak olmayan yerlerede ( hiç değilse belki çatlak oluşmasınıda önler diye ) sonra parça parça masaj yaparak yediriyorum mesela önce bir bacağımı sonra diğerini sonra kollarımı sırayla sonra karışımı tekrar sürüyorum yine aynı işlemi yapıyorum karışım bitene kadar zaten 15 dk falan sürüyo limon tahriş edebilir demişsinya bende hiçbirşey olmadı ama tabi herkesin cildi farklı hassas cilde olabilir ama bende bişey olmadı :))

kızlar son durumlar nasıl?? düzelme nasıl gidiyor???
inceler yok olmaya başladı mı?? bilgilendirirseniz seviniirimmm kahve kokulu arkadaşlarım benim..:))
ayrıca bugün bende başlıyorum...

ben karışımı uyguladıktan sonra eğer dışarı çıkacaksam duş jelini kullanıyorum buram buram kahve kokusundan rahatsız olanlar olabilir diye kaydirigubbakcemile3
ama eğer evde olacaksam sadece suyla yıkanıp çıkıyorum :)))

kızlar son durumlar nasıl?? düzelme nasıl gidiyor???
inceler yok olmaya başladı mı?? bilgilendirirseniz seviniirimmm kahve kokulu arkadaşlarım benim..:))
ayrıca bugün bende başlıyorum...

benim çizgi halinde olan çatlaklarımda gözle görülür derecede düzelme var yırtık şeklinde olanlarda geçiyo gibi yırtık olduğu için geçmesi baya zaman alacak yaz boyunca devam edicem bakalım ne olacak :)))
kahve kokulu arkadaşlar süpersinya kaydirigubbakcemile3 zaten artık parfüm kullanmıyoruz buram buram kahve kokuyoruz kaydirigubbakcemile3
sende bugün başlayacağına göre aramıza hoşgeldin :)))

hmm anladım cnm cok saol a.s

Tatlım kesinlikle bu karışımı kullanırsan, çatlakların da olumlu sonuçlar alacağına eminim. Öyle sanıyorum ki seninkiler yırtık şeklinde, o halde bu karışımı belki 1 seneye yakın düzenli yapmak zorunda kalabilirsin. Bu arada düzenli spora gitmekte senin için bir artıdır. Ama çatlaklar yüzünden moralinizi artık bozmanıza gerek yok çünkü gerçekten çatlakların çözümü var. İnce ve yeniler de bu karışım kesin çözüm bir kaç ayda. Ya da Buzlu terapi. Ha diyeceksiniz ki ama buzlu terapi pahalı, o zamn kahve-limon karışımı uzun bir müddet yapacaksınız, sonucuda alacaksınız.

Bu arada bugün metrodayken arkamda iki bayanın bu kahve-limon karışımını bu siteden duyduğunu ve yapıp yapmamakta kararsız kaldıklarını konuşuyorlardı.Tam dönüp onu ben tavsiye ettim diyecektim ki kadınlardan biri "aman piyasaya kahve-limon diye bir krem çıkaracaklardır da kesin onun için atmasyondan yazmışlardı" dedi. Oh olsun o zamn size yapmayın bu karışımı da çatlaklarınızla yaşayınnnnnn

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ya valla ümidim yok ama denicem umarım işe yarar sürmediğim şey kalmadı

bu arada buzlu terabi ne arkadaşım

kızlar bu karışımı büyük bir heyecanla okuyup uygulamaya başladım.daha 4 kez kullandım ama etkisini o kadar çabuk gösteriyor ki:) nerdeyse 2senedir bitkisel yağlar,özel kremler,madecassol+acnelyse... kullandım ama hepsi ilk başta geçirir gibi oldu(o da uzun vadeli kullanımda) sonra geri geldi bütün çatlaklarım..
ama galiba bu farklı kızlaaaaaar:) etkisini bu kadar hızlı göstereceğine denemeden inanmak çok zor biliyorum,ama öylee:)

ve benimkiler 8-9 senelik çatlaklar,çoook derin.şuan tutunca anlaşılmıyo.hani normalde çatlaklarınıza dokunduğunuzda o yırtıkları elinizle hissedersiniz ya,işte şuan öyle bir durum kalmadı:) tamamen düz bi teni tutma hissi uyandırıyor.

biraz daha zaman geçsin gelişmeleri bildireceğim.

haydi kızlar kahve-limona.çatlaklı kızımız kalmasın:))

cnm google dan buzlu terapi suna dinç de bütün bilgiler var orda ayrıca kızlar ben 3gündür yapıyorum ve ara vermicem hani 2gün yapıp ara verilcekmiş ya sizler napıyosunuz valla limonla kahve manyağı olduk banyo artık sabun değil kahve kokuyo buram buram kafama koydum en az 6 ay yapıcamkaydirigubbakcemile5

Selmatcım biz o arayı yorulduğumuzdan ya da keyfimizden vermiyoruz, cildimizin dinlenmesi gerek. Her gün yaparsan daha farklı sonuçlar alabilirsin ve bunun da olumlu yönde olabileceğini söyleyemem..

gözlerim bana oyun oynamıyorsa çatlaklarım kapanmaya başladı kızlar..çok seviniyorum valla geçecekler diye yazın mikinimi rahat rahat pareo takmadan giyip dolanıcam kumsallardakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Selmatcım biz o arayı yorulduğumuzdan ya da keyfimizden vermiyoruz, cildimizin dinlenmesi gerek. Her gün yaparsan daha farklı sonuçlar alabilirsin ve bunun da olumlu yönde olabileceğini söyleyemem..

ben sadece yanma falan nhiç birşey yapmadığı için demiştim belki başkalarıda öyle yapıyordur diye anladım cnmvereliniortak

Yok tatlım sen 2 gün yap bir gün ara ver.Bu kahve limon karışımında esas olay cilde küçük bir müdahele yapıp kendi kendine düzelmesini sağlamak. Biz üstten bu karışımı yaptıkça cilt alttan kendini toparlıyor. Öyle ki bu süreçte BOL BOOOOOL krem bile sürmenizi tavsiye etmiyorum. Bırakın cildiniz dinlesn biraz. Tabi her zaman nemli olsun ama çoook fazla değill.

lolifer, işe yarasa da yaramasa da verdiğin biligiler için teşekkürler arkadaşım öncelikle.ben de ilk bugün uyguladım.yalnız benim bir türlü anlayamadığım, ince çatlak veya yırtık çatlaktan kastınız nedir? yani mesela senin koyduğun fotondaki çatlakların ince çatlak mı oluyo mesela, yırtık çatlak mı??? bazıları eni 1 cm. falan yazmış.bu abartı mı, o genişlikte bir çatlak olur mu gerçekten anlamadım. hiç görmedim ve görmek te istemem :) şimdi bu yırtık çatlak denilen , yani zor geçen derinlikte olan bu kadar eni olanlar mıdır.... öfff, benimkiler nedir anlamıyorum yaaaa.çatlağın eni en fazla 2-3 milim olur benim bildiğim yahu:) bi de şunu söyler misin bana, mesela çatlak inceyse ama eskiyse etki süresi ne olur sence?? ay gülmeyin sorularıma lütfen. ben böyle garip şeylere takılırım işte:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…