Yaa cilt uzmani olan bir arkadasim(doktor degil) bir maskenin ya da karisimin net sonuc verebilmesi icin 5-10 dakika mutlaka tutulmasi gerekir dedi bana. Ben ossdenn sonra tutmayi dusunuyorum ama limon tahris de edebilir, yani ne yapsak bilmiyorum:)))
ya lolifercim sana bısey sorcam ben 3.kere yaptım karısımı ama aklıma bısey geldı acaba bu karısımı surdukten sonra sabunlayabılır mıyız vucudumuzu yoksa karısım etkısını gostersın dıye sadece suyla mı durulıcaz??
kızlar son durumlar nasıl?? düzelme nasıl gidiyor???
inceler yok olmaya başladı mı?? bilgilendirirseniz seviniirimmm kahve kokulu arkadaşlarım benim..:))
ayrıca bugün bende başlıyorum...
ben karışımı uyguladıktan sonra eğer dışarı çıkacaksam duş jelini kullanıyorum buram buram kahve kokusundan rahatsız olanlar olabilir diye kaydirigubbakcemile3
ama eğer evde olacaksam sadece suyla yıkanıp çıkıyorum :)))
günaydın kızlar lolifercim ben hamileliklerim boyunca 30 kilo aldım 2 çocuğumda da harita gibi vucudum çok dert ediyorum inan aynada bakamıyorum bide tedavisi yok denildiği için inşallah ilerde teknoloji iyi bi krem hazırlar diyodum ki bu yazı dikkatimi çekti akşam hemen uygulayacağım faydasını görürsem sana çok dua edrim canım bilgilerini paylaştığıniçin teşekkürler herşey gönlünce olsun
Selmatcım biz o arayı yorulduğumuzdan ya da keyfimizden vermiyoruz, cildimizin dinlenmesi gerek. Her gün yaparsan daha farklı sonuçlar alabilirsin ve bunun da olumlu yönde olabileceğini söyleyemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?