Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Benim de basen bölgemde çatlaklarım var, iyi ki denk geldim bu konuya. Akşam deneyeceğim. Bazılarında belirginleşmiş olması da korkutmuyo değil ama bir deneyelim bakalım.

ooo gerçekten işe yarıyor mu ya, benim de karnım hiç çatlamadı doğumda ama göğüslerim çok çatladı. ben de deniyim bari göğüslerime:)

sevgituba nerelerdesin?nasıl gidiyo başladın mı ara vermiştin ????

canım merhaba,arkadaşlar merhaba.. benim internetim yok o yüzden giremiyorum artık girebildiğim sürece mesaj yazarım.. benim durumum çok iyi çok şükür.. tamamen kaybolmuş gibi hiç göze batmıyor.. önceden kimsenin yanında giyinip soyunamazdım artık çok rahat giyinebiliyorum çekinmeden :) kahve limonu yaptıkça kabarma oluyor ama ona rağmen belli olmuyor bakınca.. kesinlikle devam edin ve yeni başlayacak arkadaşlar hemen başlayın derim.. uzun bir süre gibi geliyor ama sonuç gerçekten çok güzel ve herşeye değiyor.. sorularınız olursa girdikçe cevaplarım ama lütfen devam edin.. keseleyerek yapmaya özen gösterin ama yara yapmamaya çalışın.. kolay gelsin arkadaşlar, hepinize çatlaksız günler..

saol canım cevabın için çok sevindim senin adına darısı bana ve diğer arkadaşlara.....

Yaaa inanmiyorumm kolumun ic bolgesindeki catlaklarda incelme var hatta bazilari kaybolmus 😄 cok mutluyummmmm tam 1 ay oldu yapali :) karin, gogus bolgemde bi degisiklik goremedim henuz baya derin oldugu icin galiba.

Yaaa inanmiyorumm kolumun ic bolgesindeki catlaklarda incelme var hatta bazilari kaybolmus  cok mutluyummmmm tam 1 ay oldu yapali :) karin, gogus bolgemde bi degisiklik goremedim henuz baya derin oldugu icin galiba.

bende artık utanmadan şort giyebiliyorum baya bi silikleştiler

sevgituba keseleyerek yapmaya özen gösterin demişsin ya kese kullanırken lif mi kullanıyorsun yoksa sünger şeklinde keselerden mi?
Ben önce elimle masaj yapıyorum sonra normal lifle üstünden geçip yıkıyorum. Önce lif kullanınca kahve limonu alıp götürüyor çünkü karışım biraz vücudumda dursun diye lifi sona bırakıyorum ama uzun sürmüyorum. Hangisini daha uzun yapmalıyım sence?

evet arkadaşşlar. sınavlar bitti tatil başladı sonunda bende çatlaklarıyla fiilen savaşan hatunlar kervanına katılıcam bugün. gelişmeleri yazarım.haftada bir değişiklik oldu yada olmadı diye. -kobayfare- yav üşenmeden 2 dakikada çekiver noolcak 2dakikanı alır bende fotoğraf makinamı bulursam çekip koyarım before and after yaparız

bende daha önce okumuştum hatta her şeyi aldım ama daha yeni başlıcaktım hatta bu akşam tam hazırlıyorum elektrikler kesildi yarına kaldı artık :)

kabak gibi gün ışığı lazım yoksa görünmez fotoda ışıkta görünüyo sadece bi de ben ara veriyorum 1 ay çünkü sınava 1 ay kaldı kursa sabak 9 akşam 6-7 yapamıycam tamda geömeye başlamıştı çok mutsuzum:C

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…