Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
saol bebeğim artık geçeceğinden eminim herkese öneriyorum kahve ölü deriyi alıyo madecassolda iyileştiriyo deye düşünüyorum ikisi harika oldu çünkü

YAAAA HARİKASINIZZ! öncelikle burda sürekli gelişmeleri paylaştığın için kendi adıma çok teşekkür ediyorum canım. çünkü başlıycam diyip bidaha girmiyolar haber alamıyoruz bidaha. sayende moralim yerine geldi bizi gelişmelerden haberdar et takipteyizzz

kızlar size bir yağ karışımı önereceğim.11 nisan 2012 pervin bulgak doktorumda söyledi bence işe yarıyor.
1 yemek kaşığı portakal yağı
1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
1 yemek kaşığı kekik yağı
1 tatlı kaşığı karabiber yağı
1 çay kaşığı tarçın yağı
bunları koyu renk cam kaba koyun bitene kadar bekletebilirsiniz.sürdükten sonra strece sarın max 1 saat en az 20 dk bekleyin. haftada en az 2 gün ama bence hergün yapın ben öyle yapıyorum:)))
yanlış hatırlamıyorsam bu karışım GÖGÜS BÖLGESİNE UYGULANMIYORDU.ama siz yinede araştırın,
bacağa aşağıdan yukarı sürün. göbek için saat yönünde masaj yaparak.çok uğraşmanıza gerek yok 5-6 saniye masaj yapıp strecliyorum ben.
kolay gelsin yapacaklara bu arada karışım baya gidiyor hergün yaptım halde.toplam yağlarda 20 25 lira gibiydi kızlar.

:d valla madecassolu öneriyorum bebiş çok iyi geldi geçmeden önceki resimleride attım braz daha yapim tamamen iyileşsin o fotolarıda atcam gördüysan baya bi çoklar ama derin değillerdi

:d valla madecassolu öneriyorum bebiş çok iyi geldi geçmeden önceki resimleride attım braz daha yapim tamamen iyileşsin o fotolarıda atcam gördüysan baya bi çoklar ama derin değillerdi

aynen aynen sakın bırakma zaten insan gelişmeyi fark edince bidaha bırakamaz sen arada at yine fotoları gız . çatlakların 6yıllık falandi dimi? kuboo ne durumda görüşüyomusunuz ?

aynen aynen sakın bırakma zaten insan gelişmeyi fark edince bidaha bırakamaz sen arada at yine fotoları gız . çatlakların 6yıllık falandi dimi? kuboo ne durumda görüşüyomusunuz ?

evet bebek çatlaklarım 6-7 yıllıktı gördün zaten fotoda çok sıklar atarım yine bi ara:d kuboo da renkleri soldu diyodu en son bilmiyorum ne alemde şu an madecassola türkiyeye gelnce başlıcak hollandada yokmuş çok merak ediyo oda heveslendi iyi geldi falan diyince sen ne zaman başlıcan

kızlarrrrrrrr neymiş bu kullandığınız şey bu kadar sayfayı okutmayın bana.....benım de göğsüm de çatlak var.......

benimde 6-7 yıllık ya süper oldu bu vallahi aa madecassol Türk şeysi değildirki ordada vardır bence sorup soruşturmuşmu? bende sınavlarımdan kurtulur kurtulmaz başlıycam yaz geldi yav geç bile kaldım. neyse inşallah seneye viktorya sikrıt vücudumla sahillerde hoplayıp zıplıycam inşallah

inş yokmuş ya o çok sorup soruşturur dün geçmiyo hala aynı falan diyodu ama 11. kullanmasıymış benm yarın 1 ay olcak bide tesadüf galibe madecassola başlayınca farkettim azalma oldunu bide ben tek tek kulak pamuğuyla uğraşmıyorum çünkü benmmde sınavım var öle 1 saat falan uğraştıryodu alıp alıp sürüyorum kremi of simdide yapmam lazım zor geliyo gidimde yapim

Merabaaaa kizlarr :)
Ben dun 12.kez yaptim kahve-limonu yani ilk basta gidiyo sandim ama meger solaryuma girdigim icin kendi ten rengim ortaya ciktigi icin catlaklarimda daha az belli oluyormus:) ben once kahve-limon yapiyorum keseyle sonra tekrar keseyle deniz tuzuyla kese yapiyorum ondan sonra bio-oil kullaniyorum. Deniz tuzuyla kese yaptigimdan beri yirtiklarimin rengi soldu gibi en yakin zamanda resim aticam size :)
Madecassol hollandada varsada yok derler kolay kolay vermezler. Gecen gittim yirtiklar icin madecassol acnelyse felan sordum kadin bana boyle bisey olamaz catlaga bir cozum yok dedi bu kremlerde yok bizde dedi. Ama eski doktorum bana acneyls verecekti sonrada hollandada yasak oldugu icin verememisti.artik turkiyeye geldigimde alirim bu kremleri insallah:)

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdide deniz tuzuyla bio oil çıktı artık hangisini kullanıyım şaşırdım kaldım deniz tuzunu nerden bulcazzkii :/ aktarlarda satılıyomudurk koy koy bekliyoruz valla bi heyecanla giriyorum siteye artık. varsa yokmu derler :O niye yasaklanmışki acep

kafası iyice karıştı garibimin madecassola bi an önce kavuş ya çok iyi geldi bana gittikce azalıyo

kafası iyice karıştı garibimin madecassola bi an önce kavuş ya çok iyi geldi bana gittikce azalıyo

taaamaaam sen doktoramı yazdırdın yazdırmayı gerektircek bi fiyatı yok zaten 7lira falandı dimi? gidiyim eczaneye bi koşu. ay çok sevindim he azalsınlar. aslında birazda spor yapıp sıkılaştırırsan dahada azalır görünümleri. kaçıncı yapışın olacak?

aynen sporda yap biz erkek arkadaşımla durmadan yürüyoruz bugün kurstaki kızlarada söledim çatlaklarımı gösterdm belli diil diyolar siz önceden görseydiniz dedim onlarda yapcak mayısın 10unda başladım ama ilk başladığımda ara vermedim kahveye bi hafta sonra ara verdim ama benm bacaklarda tahriş falan hiç olmadı soyulmadıda baktım tık yok aldım diş fırçasını hart hart fırcalıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…