• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
şey merhaba ben size birşey soracaktım kahve limon karışımı kürünüzü yaptıktan sonra duşa mı giriyoruz yoksa duştan sonra kahve limon sürüp su ile temizlmek mi gerekiyor? birde kahve limondan sonsa johsons baby yağı sürüyorum herhangi bi sakıncası olur mu ? şimdiden teşekkür ederim rahatsız ettim sizi iyi günler.

şey merhaba ben size birşey soracaktım kahve limon karışımı kürünüzü yaptıktan sonra duşa mı giriyoruz yoksa duştan sonra kahve limon sürüp su ile temizlmek mi gerekiyor? birde kahve limondan sonsa johsons baby yağı sürüyorum herhangi bi sakıncası olur mu ? şimdiden teşekkür ederim rahatsız ettim sizi iyi günler.

duştan önce yap ve bende bebek yağı kullanıyorum:))))))

Ôzge hamileyken kullanilmaz canim çùnkú bu karisim masajla ovalayarak yapilan bir islem zararli olabilir.bende haftada bir olmak úzere 2 ay denedim ama fayda gôrmedim.sanki o an masajdan sonra gecicek gibi hissediyorsun púrúzsúzlesiyor ama sonra eski halini aliyor.

canım zaten haftada bır yapmayacaksın ıkı gun yapıp bır gun dınlendıreceksın vucudunu bence ııkı hafta dene bende dunn basladm bugn ıkıncı gunum ıns gecer cnku bırcok arkafas yapmıs ve sonuclar ıyı dıyorlar

canım merhaba,arkadaşlar merhaba.. benim internetim yok o yüzden giremiyorum artık :( girebildiğim sürece mesaj yazarım.. benim durumum çok iyi çok şükür.. tamamen kaybolmuş gibi hiç göze batmıyor.. önceden kimsenin yanında giyinip soyunamazdım artık çok rahat giyinebiliyorum çekinmeden :) kahve limonu yaptıkça kabarma oluyor ama ona rağmen belli olmuyor bakınca.. kesinlikle devam edin ve yeni başlayacak arkadaşlar hemen başlayın derim.. uzun bir süre gibi geliyor ama sonuç gerçekten çok güzel ve herşeye değiyor.. sorularınız olursa girdikçe cevaplarım ama lütfen devam edin.. keseleyerek yapmaya özen gösterin ama yara yapmamaya çalışın.. kolay gelsin arkadaşlar, hepinize çatlaksız günler..

cnm cok ıı geldıgını yazmıssın ben dun basladm bugn ıkıncı gunuma ama gaza gelmem lazım usenmemek ıcn o yzden bazı sorulaırn cevabını arıyorum cnku sabırsızım :D smdı senın nerende catlaklar vardı kac yıllıktı? mesela sadece yenı olanlarmı gectı yoksa eskıler bıle gozle gorulur sekılde ıyılesme gosterıyormu? ayrıca derınlıklerı boyutları rengınıde acıklarsan super olur :) bıde ne kdrdır yapıosun ve ne zmn azaldıklarını farkettın.. blıorm cok soru sordum ama ben smdı yapıorum ya dıelım 1 ay yada 2 ay yapmam gerekıosa fakı gormem ıcn bılıyımkı ıkı hafta yapıp ıse yaramadıgını zannedıp hayal krııklıgı olmasın.. ona gore kendımı ayarlıcam lutfen cvplarsan bu sorularımı cok sevınırm smdıden tskr ederm :)

merhaba arkadaşlar.. 2-3 ay önce yazdım sanırım en son foruma ama kimse pek birşey dememiş. ben yine de paylaşmak istiyorum çünkü çok ciddi şekilde çatlaklarım azaldı çizik gibi kaldılar. bazı seansları kaçırıyorum malesef bu kadar uzaması da onun için diyorum. ben kına sabunundan ve kahve limondan çok memnun kaldım. mutlaka bu ikisini deneyin diyorum. ama 1-2 gün değil uzun süre. 2-3 ay mesela. ilk zamanlar çok belirgin yapıyor, beyaz beyaz çok göze çarpıyor ama ondan sonra kapanıyor benim hep böyle oldu. ve çatlaklar derin olanlar özellilkle içe doğru gibi oluyor ya kahve limon ile peeling yaptıkça dışa dönük olmaya başlıyor ve iyileşiyor. ben bazen maskenin içine çörek otu yağı da katıyorum. ve bebe yağı kullanıyorum. inanın çok azaldı. ve hala yapmaya devam ediyorum cilt tonunu da çok güzelleştiriyor. sürdükten sonra elimizle ovuyoruz ya, ben bir kese aldım özellikle kahve limon yaptığımda onu kullanmak için, maskeyi sürüyorum ve kese ile keseleyerek ovuyorum. yalnız çok fazla bastırırsanız yara olur, çatlaklar kızaracak şekilde olmalı. ilk yapmaya başlayanlar eliyle ovsun çünkü ağır gelir birdenbire kese ile yapmak, cildin alışması lazım yoksa tahriş olur. ama devam edenler kese ile yaparsanız daha etkili olduğunu görürsünüz.. bence mutlaka uygulayın faydasını göreceksiniz. hepinize şifa diliyorum..

cnm once belırgınlesıp beyazlayıp sonra kuculuyor ya bunn suresı ne kdr yanı ne kdr sure yapınca belırgınlesıyor ve ne kdr sonra bu belırgınlık kuculmeye baslıyor.. cnku ıkı ay sonra tatıle gıdecem bıkını gıyecem kalcamdakıler normalde gorunmuyor dıkkat edınce gorunuyorlar gogsumdede hafıf var dıkkat edınce gorunuyorlar ama dızımde bıkac cızık var onlar cok belırgın onuda denızde takmıorm ama smdı basladım ıkı ay sonra daha da belırgınlesmıs bı halde gıtmek ıstemem.. eger ıkı ay yaptıktan sonra hala belırgın oluyorsa ben smdı baslamayım tatıl sonrsı yyaparm.. ama mesela bı ay sonra kuculme gozlemledıysen smdı devam edecem o yzden acıl cvp beklıorm :)

yaa bı sorum daha var bendekı catlaklar kabarık normalde.. ıkı turlu catlak oluyormus bazılarında yarılma yanı ıcı bosluk oluyoır bazılarında ıse dısa dogru cıkıo kabaırk yanı benımkıler oyle kabarık.. bu maskeyı uygulayan ve catlakları yarık olanlar dıyorlarkı once ıcı doluyor kabarık oluyor ondan sonra kuculuyor dıye.. ee smdı benımkı zaten kabarık acaba dırek mı kuculmeye baslıcak? catlagı kabarık olupta bu maskeyı uygulayanlar lutfen cvp versın.. ayy ıns kabarmasını beklemeden dırek kuculuyordurrrr ayyy ınsallah cok ıstıorm bunu :(((((

cnm cok ıı geldıgını yazmıssın ben dun basladm bugn ıkıncı gunuma ama gaza gelmem lazım usenmemek ıcn o yzden bazı sorulaırn cevabını arıyorum cnku sabırsızım :D smdı senın nerende catlaklar vardı kac yıllıktı? mesela sadece yenı olanlarmı gectı yoksa eskıler bıle gozle gorulur sekılde ıyılesme gosterıyormu? ayrıca derınlıklerı boyutları rengınıde acıklarsan super olur :) bıde ne kdrdır yapıosun ve ne zmn azaldıklarını farkettın.. blıorm cok soru sordum ama ben smdı yapıorum ya dıelım 1 ay yada 2 ay yapmam gerekıosa fakı gormem ıcn bılıyımkı ıkı hafta yapıp ıse yaramadıgını zannedıp hayal krııklıgı olmasın.. ona gore kendımı ayarlıcam lutfen cvplarsan bu sorularımı cok sevınırm smdıden tskr ederm :)

canım merhaba..sorularını cevaplamaya çalışayım inşaallah. benim çatlaklarım sağ kısımda belimde vardı 5 yıllık falan. kalçalarımda vardı 7 yıllıktı sanırım onlar. bir de alt bacaklarımın arka kısmında vardı onlarda 3-4 yıllıktı. kalçamdakiler çok fazlaydı ve derindi. belimdekiler çok parlaktı ve onlarda derindi.hepsinde çok büyük oranda iyileşme gördüm. ilk yaptığım andan itibaren arkadaşıma gösterdim değişimlerin tümüne şahit oldu yani. ilk önce parlama daha çok oluyor, sanki daha göze batıyor gibi geliyor. aslında öylede oluyor ama iyileşme süreci oluyor o. sonra kabarmaya başlıyor dokunduğunda eline geliyor. sonra küçülmeye başlıyor rengi soluyor. ve iyice ten renginle bütünleşiyor ve çatlak görünümünden çıkıp tırnakla çizilmiş gibi görünüyor. ve ben uzun süredir yapıyorum. 3. yılım ama bu sene pek yaptığım söylenemez. biraz boşladım yani. 1 yılın sonunda çok büyük bir fark gördüm ve azimle diğer yılda devam ettim. ama tabi 1 yılın sonunda bir anda silinmiyor. zaten bir yıl boyunca görüyorsun inceldiğini silikleştiğini. benim 3 farklı yerde çatlaklarım vardı ve 3ünde de farklı iyileşme süreci gördüm. daha parlaklaşması ve kabarması hepsinde aynı oluyor ama yumuşak olan kısımlar daha çabuk iyileşiyor. 2 ayın sonunda farketmeye başladım ama bu çatlağın yerine derinliğine göre değişir canım. tabi kişiden kişiyede değişir.

cnm once belırgınlesıp beyazlayıp sonra kuculuyor ya bunn suresı ne kdr yanı ne kdr sure yapınca belırgınlesıyor ve ne kdr sonra bu belırgınlık kuculmeye baslıyor.. cnku ıkı ay sonra tatıle gıdecem bıkını gıyecem kalcamdakıler normalde gorunmuyor dıkkat edınce gorunuyorlar gogsumdede hafıf var dıkkat edınce gorunuyorlar ama dızımde bıkac cızık var onlar cok belırgın onuda denızde takmıorm ama smdı basladım ıkı ay sonra daha da belırgınlesmıs bı halde gıtmek ıstemem.. eger ıkı ay yaptıktan sonra hala belırgın oluyorsa ben smdı baslamayım tatıl sonrsı yyaparm.. ama mesela bı ay sonra kuculme gozlemledıysen smdı devam edecem o yzden acıl cvp beklıorm :)

canım net bişi diyemem çünkü dedim ya kişiden kişiye göre değişiyor. eğer azsa daha çabuk kaybolması lazım ama görmediğim için bişi diyemiyorum. başladıysan eğer devam et 1 ay kullan sonra 1 hafta bırak. zaten bir süre kullanıp bıraktığında azalma ve silikleşmeyi görüyorsun. ben ilk başladığımda 2 ay düzenli kullanıp sonra bir hafta bırakmıştım. ve o bir haftada çok iyi gözlemlemiştim küçüldüğünü. benim fikrim bir ay kullanıp bırakman ama kararı sen vereceksin canım..

sevgituba keseleyerek yapmaya özen gösterin demişsin ya kese kullanırken lif mi kullanıyorsun yoksa sünger şeklinde keselerden mi?
Ben önce elimle masaj yapıyorum sonra normal lifle üstünden geçip yıkıyorum. Önce lif kullanınca kahve limonu alıp götürüyor çünkü karışım biraz vücudumda dursun diye lifi sona bırakıyorum ama uzun sürmüyorum. Hangisini daha uzun yapmalıyım sence?

canım banyoda kullanılan sert keseler var ya onlardan kullanıyorum. hamamda kullanılanlardan yani. maskeyi sürüyorum ve keseyi ıslatmadan maskeyi ovalama işini keseyle yapıyorum. kese ile yaptığın zaman daha hızlı sonuç alıyorsun. ama dikkat etmen lazım yara yapmamak için. ben çok yaralı gezdim de :) kabak lifini de yapıyordum o da olur ama diğer kese daha etkili oluyor..

yaa bı sorum daha var bendekı catlaklar kabarık normalde.. ıkı turlu catlak oluyormus bazılarında yarılma yanı ıcı bosluk oluyoır bazılarında ıse dısa dogru cıkıo kabaırk yanı benımkıler oyle kabarık.. bu maskeyı uygulayan ve catlakları yarık olanlar dıyorlarkı once ıcı doluyor kabarık oluyor ondan sonra kuculuyor dıye.. ee smdı benımkı zaten kabarık acaba dırek mı kuculmeye baslıcak? catlagı kabarık olupta bu maskeyı uygulayanlar lutfen cvp versın.. ayy ıns kabarmasını beklemeden dırek kuculuyordurrrr ayyy ınsallah cok ıstıorm bunu :(((((

canım tüm sorularını cevaplayabildim mi bilmiyorum kısıtlı bir zamanım varda atlamış olabilirim. eğer öyleyse kusura bakma tekrar hatırlat bana sorularını tamam mı :) bu arada zaten kabarıksa daha kısa sürede küçülme ve silikleşme olur..

canım tüm sorularını cevaplayabildim mi bilmiyorum kısıtlı bir zamanım varda atlamış olabilirim. eğer öyleyse kusura bakma tekrar hatırlat bana sorularını tamam mı :) bu arada zaten kabarıksa daha kısa sürede küçülme ve silikleşme olur..

ay canm yaa cokkkk tesekkur ederımm gercekten gırmıceksın ve sorularım cevapsız kalacak sanıodm :) cok saolasın her soruma usenmeden cvp verdıgın ıcn.. tmm o zaman bır ay yapıp bı hafta ara verıym bakalm ne olacak.. ve ınsallah edıgın gıbı catlaklarım kabarık oldukları ıcın ınss daha hızlı ıyılesırr o kabarma ve belırgınlesme suresı yoktur o zaman cok rahatlıcam gerckten :):) kabarıklasması sorun deılde sorun bı buck ay sonra tatıle gıdıor olmam dızım harıc dıer bolgelerımdekı dıkkatlı bakıldıgı zmn farkedılıyor.. smdı baslarsam o zamana kdr gorunmeyenlerde ortaya cıkar :((( neyse bır ay yapıyım daha da fazla cıkarlarsa oryata ara verırım artk tatılden snra yaparm :) tekrar tskr ederm canım saolasınn .. bende gelısmelerı her hafta yazcam buraya yenı baslayacaklar ıcn :)

sevgı tubacım son sorum olacak smdılık yanı :D:D masallah sen 3. yılın oldugunu soyledınyanı sen smdı 3 yıldır 2 gun yapıp bır gun mu ara verdın.. baya azımlısın masallah darısı basıma ben bıraz usengecımde bakalm ne zmna kdr dayancm :))) ayrıca 2 gun yapıp bı gun ara vermedıysen nasıl yaptın kac gunde bır?

bende bir şey sorabilir miyim ?
şimdi ilk olarak cildimize sürdükten sonra mı keseliyorsunuz yoksa keseye koyup keseyle mi cildinize sürüyorsunuz ?

bende bir şey sorabilir miyim ?
şimdi ilk olarak cildimize sürdükten sonra mı keseliyorsunuz yoksa keseye koyup keseyle mi cildinize sürüyorsunuz ?

cildine once sur dagıt catlak olan bolgeye ondan sonra kese yap canım ama ılk defa yapıosan bence bıkac gun elınle yap cıldın alıssın yoksa dırek derını yuzersın yara olur.. bır hafta kdr elınle yap snra keseyle yap bence :) bu arada kızlar benım bugn 3. gunumdu gece yaptım bu maskeyı ve dusumu aldım. catlaklarımda henuz bı azalma yada ıncelme yok dogal olarak fakatt renklerı sankı bıraz ten rengıme yakın renge donustuler.. sımdı normalde catlakları derın olan ıcı bosluk olanlar bu maskeyı yaptıklarında once ıcı dolmaya baslayıp hatta kabarıyormuss sonrasında kuculmeye baslıyormus fakat benım catlaklarım zaten kabarık.. dırekmı kuculmeye baslar bılemıorm ama rengı gercekten ten rengıme yakın oldu ben bugday tenlıym catlaklarım bembeyazdı parlıordu smdı ıse hafıf sarımsı oldu tenıme yakın oldu.. acaba kahveden rengını mı alıyor desem ? bu olmaz cnku zaten dus alıyorm ve koku gıtsın dıye ıyıce lıflıyorm kendımı dus jelıyle vs.. ve umarm kahvenın rengı deıldır dıorm yınede duzelıordur ınss. bunu paylasmak ıstedm yenı arkadaslar ıcn gelısmelerı yazmaya devam edecem :)))

sevgı tubacım son sorum olacak smdılık yanı :D:D masallah sen 3. yılın oldugunu soyledınyanı sen smdı 3 yıldır 2 gun yapıp bır gun mu ara verdın.. baya azımlısın masallah darısı basıma ben bıraz usengecımde bakalm ne zmna kdr dayancm :))) ayrıca 2 gun yapıp bı gun ara vermedıysen nasıl yaptın kac gunde bır?

canım rica ederim ne demek.. ben bu kadar faydasını görmüşken herkes yararlansın istiyorum.. ne zaman aklına takılan birşey olursa hiç çekinme sor. tek sorun biraz internet sıkıntım var :) her zaman giremiyorum.. canım 3. yılım oldu ama bu yıl yani 3. yılımı çok verimli geçiremedim. tamamen geçmemesinin sebebi zaten bu. bu sene boşladım baya :( ben hep 2 gün yapıp bir gün ara verdim. 2 yıl özellikle bu düzende yaptım. bazen bir hafta ara verdim cildim dinlensin diye.. maskeden önce sabun kullandım. kına sabunu ile başladım sonra aloe vera sabunu kullandım şuan salyangoz sabunu kullanıyorum. en çok salyangozdan memnun kaldım. sabunu yıkadıktan sonra vücudumu kurulayıp maskeyi uyguladım. bu kese olayını da geçen sene farkettim. belki en başında kese ile başlasaydım daha hızlı sonuç elde edebilirdim. ben maskeden sonra duş almamaya çalıştım. biraz kokuyordu ama bazen almıyordum bazen alıyordum.. banyo yaptığım zamanlar muhakkak bebe yağı kullandım. maskeyi yaptıktan 2 saat sonra falanda her zaman olmasa da elimde ne varsa mesela kakao yağı varsa onu sürdüm. acı badem kremi sürdüm. çatlak kremi almıştım onu sürdüm. hatta çiğ süt veya kefir bile sürdüm :) ama bunu her zaman yapmadım. arada yapıyordum. çiğ süt ve kefirde güzel etkiliyor.. yani çatlak serüvenim böyle :) kesinlikle düzenli uygulamak ve kese şart diye düşünüyorum.. inşaallah bir ayın sonunda da güzel sonuçlar elde edersin canım. dediğin gibi dışa dönük kabarıkların varsa ona zaman harcamayacak inceltmeye uğraşacak. şöyle bir durum var canım dışa dönük ya kabarıkları maskeyi yaptığında ve o çatlaklara dokunduğunda daha kabarık gelecek ellerine ama o şekilde iyileşiyor korkma sakın :) benim en ince olanlar bile hala kabarıyor. dokunduğumda hissediyorum ama o halde bile gözle çok zor görülüyor.. gelişmeleri yaz sorularını yaz,ben girebildiğim zamanlar yazmaya çalışırım canım.. kolay gelsin herkese..

canım rica ederim ne demek.. ben bu kadar faydasını görmüşken herkes yararlansın istiyorum.. ne zaman aklına takılan birşey olursa hiç çekinme sor. tek sorun biraz internet sıkıntım var :) her zaman giremiyorum.. canım 3. yılım oldu ama bu yıl yani 3. yılımı çok verimli geçiremedim. tamamen geçmemesinin sebebi zaten bu. bu sene boşladım baya :( ben hep 2 gün yapıp bir gün ara verdim. 2 yıl özellikle bu düzende yaptım. bazen bir hafta ara verdim cildim dinlensin diye.. maskeden önce sabun kullandım. kına sabunu ile başladım sonra aloe vera sabunu kullandım şuan salyangoz sabunu kullanıyorum. en çok salyangozdan memnun kaldım. sabunu yıkadıktan sonra vücudumu kurulayıp maskeyi uyguladım. bu kese olayını da geçen sene farkettim. belki en başında kese ile başlasaydım daha hızlı sonuç elde edebilirdim. ben maskeden sonra duş almamaya çalıştım. biraz kokuyordu ama bazen almıyordum bazen alıyordum.. banyo yaptığım zamanlar muhakkak bebe yağı kullandım. maskeyi yaptıktan 2 saat sonra falanda her zaman olmasa da elimde ne varsa mesela kakao yağı varsa onu sürdüm. acı badem kremi sürdüm. çatlak kremi almıştım onu sürdüm. hatta çiğ süt veya kefir bile sürdüm :) ama bunu her zaman yapmadım. arada yapıyordum. çiğ süt ve kefirde güzel etkiliyor.. yani çatlak serüvenim böyle :) kesinlikle düzenli uygulamak ve kese şart diye düşünüyorum.. inşaallah bir ayın sonunda da güzel sonuçlar elde edersin canım. dediğin gibi dışa dönük kabarıkların varsa ona zaman harcamayacak inceltmeye uğraşacak. şöyle bir durum var canım dışa dönük ya kabarıkları maskeyi yaptığında ve o çatlaklara dokunduğunda daha kabarık gelecek ellerine ama o şekilde iyileşiyor korkma sakın :) benim en ince olanlar bile hala kabarıyor. dokunduğumda hissediyorum ama o halde bile gözle çok zor görülüyor.. gelişmeleri yaz sorularını yaz,ben girebildiğim zamanlar yazmaya çalışırım canım.. kolay gelsin herkese..

ay cok saol cnm benım yaa smdılık bu kdrdı sorularım.. benmde 4. gunum ıste gece ypcam.. smdıden renklerı degıstı yanı bembeyaz parlaktı ama smdı tenıme yakın bır renk oldular umarım ıyılestıklerı ıcındır kahvenın rengı fılan deıldır dıeee umıt edıorm :D:D bu arada benden de bır bılgı tum akadaslara.. cildiniz kuruysa eger yada bu maskeden dolayı kurursa gercı ole bı etkısı yok ama misal yanı.. kremler vs gerek yok ayda ıkı kere saf zeytın yagını butun vucudunuza surun masaj yaparak ve bı ıkı saat bekleyın.. eskı bır elbısenızı gıyın uzerıne oturn .. saclarınız dahıl heryerınıze surun ve yıkanın vucudunuzz kadıfe gıbı olacak saclarınız hem guclenecek hem paylayacak ve cansız saclar canlılık kazanacakk sahsen benm saclar kuru ve yıpranmıs yapmaya basladıgımda cokkk daha saglıklı canlı gorunmeye basladı ve cıldım ınanın pamuk varyaaa ondan daha yumusak oldu kesınlıkle super tavsıye edıorm :))))

cildine once sur dagıt catlak olan bolgeye ondan sonra kese yap canım ama ılk defa yapıosan bence bıkac gun elınle yap cıldın alıssın yoksa dırek derını yuzersın yara olur.. bır hafta kdr elınle yap snra keseyle yap bence :) bu arada kızlar benım bugn 3. gunumdu gece yaptım bu maskeyı ve dusumu aldım. catlaklarımda henuz bı azalma yada ıncelme yok dogal olarak fakatt renklerı sankı bıraz ten rengıme yakın renge donustuler.. sımdı normalde catlakları derın olan ıcı bosluk olanlar bu maskeyı yaptıklarında once ıcı dolmaya baslayıp hatta kabarıyormuss sonrasında kuculmeye baslıyormus fakat benım catlaklarım zaten kabarık.. dırekmı kuculmeye baslar bılemıorm ama rengı gercekten ten rengıme yakın oldu ben bugday tenlıym catlaklarım bembeyazdı parlıordu smdı ıse hafıf sarımsı oldu tenıme yakın oldu.. acaba kahveden rengını mı alıyor desem ? bu olmaz cnku zaten dus alıyorm ve koku gıtsın dıye ıyıce lıflıyorm kendımı dus jelıyle vs.. ve umarm kahvenın rengı deıldır dıorm yınede duzelıordur ınss. bunu paylasmak ıstedm yenı arkadaslar ıcn gelısmelerı yazmaya devam edecem :)))

teşekkür ederim canım ben elimle sürüyorum sonra kese atıyorum bende hiç bir tahriş yara falan olmadı hatta aksine cildim yumuşacık oldu :)

sen düzene sokmuşsun canım ya benim bir düzene girmedi birde gözümün önüne gelene kadar farketmemişim çok moralim bozuluyor

ya zor deıl bıraz azımlı ol en az ıkı hafta duzenlı yap farkı gorursun ben 4 kere yaptm rnklerı tenımın rengıne ykn olldu resmen sok oldum bgn 5. ypısm olcaktı ama cok rsahatızım yapamadm yarn yapcm ınss en azından bır ay yapcam yanı renklerı gıtsın yeter benm ıcnnn :)) bnmkılerde fazla deıl dıkkat edılnce bellı oluo ama heryerımde nerdeyse yanı eger hepsı derın ve gorunur olsaydı kafayı yerdm ama cogalmadan engellemek lazm eger mınıkkn yok etmezsem ılerde hıc edemem sende bırakma catlaksızz rahat rahat gezelım dımı ama bzm neyımız eksık hhh :D:D

Back