canım rica ederim ne demek.. ben bu kadar faydasını görmüşken herkes yararlansın istiyorum.. ne zaman aklına takılan birşey olursa hiç çekinme sor. tek sorun biraz internet sıkıntım var :) her zaman giremiyorum.. canım 3. yılım oldu ama bu yıl yani 3. yılımı çok verimli geçiremedim. tamamen geçmemesinin sebebi zaten bu. bu sene boşladım baya
ben hep 2 gün yapıp bir gün ara verdim. 2 yıl özellikle bu düzende yaptım. bazen bir hafta ara verdim cildim dinlensin diye.. maskeden önce sabun kullandım. kına sabunu ile başladım sonra aloe vera sabunu kullandım şuan salyangoz sabunu kullanıyorum. en çok salyangozdan memnun kaldım. sabunu yıkadıktan sonra vücudumu kurulayıp maskeyi uyguladım. bu kese olayını da geçen sene farkettim. belki en başında kese ile başlasaydım daha hızlı sonuç elde edebilirdim. ben maskeden sonra duş almamaya çalıştım. biraz kokuyordu ama bazen almıyordum bazen alıyordum.. banyo yaptığım zamanlar muhakkak bebe yağı kullandım. maskeyi yaptıktan 2 saat sonra falanda her zaman olmasa da elimde ne varsa mesela kakao yağı varsa onu sürdüm. acı badem kremi sürdüm. çatlak kremi almıştım onu sürdüm. hatta çiğ süt veya kefir bile sürdüm :) ama bunu her zaman yapmadım. arada yapıyordum. çiğ süt ve kefirde güzel etkiliyor.. yani çatlak serüvenim böyle :) kesinlikle düzenli uygulamak ve kese şart diye düşünüyorum.. inşaallah bir ayın sonunda da güzel sonuçlar elde edersin canım. dediğin gibi dışa dönük kabarıkların varsa ona zaman harcamayacak inceltmeye uğraşacak. şöyle bir durum var canım dışa dönük ya kabarıkları maskeyi yaptığında ve o çatlaklara dokunduğunda daha kabarık gelecek ellerine ama o şekilde iyileşiyor korkma sakın :) benim en ince olanlar bile hala kabarıyor. dokunduğumda hissediyorum ama o halde bile gözle çok zor görülüyor.. gelişmeleri yaz sorularını yaz,ben girebildiğim zamanlar yazmaya çalışırım canım.. kolay gelsin herkese..