şey merhaba ben size birşey soracaktım kahve limon karışımı kürünüzü yaptıktan sonra duşa mı giriyoruz yoksa duştan sonra kahve limon sürüp su ile temizlmek mi gerekiyor? birde kahve limondan sonsa johsons baby yağı sürüyorum herhangi bi sakıncası olur mu ? şimdiden teşekkür ederim rahatsız ettim sizi iyi günler.
duştan önce yap ve bende bebek yağı kullanıyorum:))))))
Ôzge hamileyken kullanilmaz canim çùnkú bu karisim masajla ovalayarak yapilan bir islem zararli olabilir.bende haftada bir olmak úzere 2 ay denedim ama fayda gôrmedim.sanki o an masajdan sonra gecicek gibi hissediyorsun púrúzsúzlesiyor ama sonra eski halini aliyor.
canım merhaba,arkadaşlar merhaba.. benim internetim yok o yüzden giremiyorum artıkgirebildiğim sürece mesaj yazarım.. benim durumum çok iyi çok şükür.. tamamen kaybolmuş gibi hiç göze batmıyor.. önceden kimsenin yanında giyinip soyunamazdım artık çok rahat giyinebiliyorum çekinmeden :) kahve limonu yaptıkça kabarma oluyor ama ona rağmen belli olmuyor bakınca.. kesinlikle devam edin ve yeni başlayacak arkadaşlar hemen başlayın derim.. uzun bir süre gibi geliyor ama sonuç gerçekten çok güzel ve herşeye değiyor.. sorularınız olursa girdikçe cevaplarım ama lütfen devam edin.. keseleyerek yapmaya özen gösterin ama yara yapmamaya çalışın.. kolay gelsin arkadaşlar, hepinize çatlaksız günler..
merhaba arkadaşlar.. 2-3 ay önce yazdım sanırım en son foruma ama kimse pek birşey dememiş. ben yine de paylaşmak istiyorum çünkü çok ciddi şekilde çatlaklarım azaldı çizik gibi kaldılar. bazı seansları kaçırıyorum malesef bu kadar uzaması da onun için diyorum. ben kına sabunundan ve kahve limondan çok memnun kaldım. mutlaka bu ikisini deneyin diyorum. ama 1-2 gün değil uzun süre. 2-3 ay mesela. ilk zamanlar çok belirgin yapıyor, beyaz beyaz çok göze çarpıyor ama ondan sonra kapanıyor benim hep böyle oldu. ve çatlaklar derin olanlar özellilkle içe doğru gibi oluyor ya kahve limon ile peeling yaptıkça dışa dönük olmaya başlıyor ve iyileşiyor. ben bazen maskenin içine çörek otu yağı da katıyorum. ve bebe yağı kullanıyorum. inanın çok azaldı. ve hala yapmaya devam ediyorum cilt tonunu da çok güzelleştiriyor. sürdükten sonra elimizle ovuyoruz ya, ben bir kese aldım özellikle kahve limon yaptığımda onu kullanmak için, maskeyi sürüyorum ve kese ile keseleyerek ovuyorum. yalnız çok fazla bastırırsanız yara olur, çatlaklar kızaracak şekilde olmalı. ilk yapmaya başlayanlar eliyle ovsun çünkü ağır gelir birdenbire kese ile yapmak, cildin alışması lazım yoksa tahriş olur. ama devam edenler kese ile yaparsanız daha etkili olduğunu görürsünüz.. bence mutlaka uygulayın faydasını göreceksiniz. hepinize şifa diliyorum..
cnm cok ıı geldıgını yazmıssın ben dun basladm bugn ıkıncı gunuma ama gaza gelmem lazım usenmemek ıcn o yzden bazı sorulaırn cevabını arıyorum cnku sabırsızımsmdı senın nerende catlaklar vardı kac yıllıktı? mesela sadece yenı olanlarmı gectı yoksa eskıler bıle gozle gorulur sekılde ıyılesme gosterıyormu? ayrıca derınlıklerı boyutları rengınıde acıklarsan super olur :) bıde ne kdrdır yapıosun ve ne zmn azaldıklarını farkettın.. blıorm cok soru sordum ama ben smdı yapıorum ya dıelım 1 ay yada 2 ay yapmam gerekıosa fakı gormem ıcn bılıyımkı ıkı hafta yapıp ıse yaramadıgını zannedıp hayal krııklıgı olmasın.. ona gore kendımı ayarlıcam lutfen cvplarsan bu sorularımı cok sevınırm smdıden tskr ederm :)
cnm once belırgınlesıp beyazlayıp sonra kuculuyor ya bunn suresı ne kdr yanı ne kdr sure yapınca belırgınlesıyor ve ne kdr sonra bu belırgınlık kuculmeye baslıyor.. cnku ıkı ay sonra tatıle gıdecem bıkını gıyecem kalcamdakıler normalde gorunmuyor dıkkat edınce gorunuyorlar gogsumdede hafıf var dıkkat edınce gorunuyorlar ama dızımde bıkac cızık var onlar cok belırgın onuda denızde takmıorm ama smdı basladım ıkı ay sonra daha da belırgınlesmıs bı halde gıtmek ıstemem.. eger ıkı ay yaptıktan sonra hala belırgın oluyorsa ben smdı baslamayım tatıl sonrsı yyaparm.. ama mesela bı ay sonra kuculme gozlemledıysen smdı devam edecem o yzden acıl cvp beklıorm :)
sevgituba keseleyerek yapmaya özen gösterin demişsin ya kese kullanırken lif mi kullanıyorsun yoksa sünger şeklinde keselerden mi?
Ben önce elimle masaj yapıyorum sonra normal lifle üstünden geçip yıkıyorum. Önce lif kullanınca kahve limonu alıp götürüyor çünkü karışım biraz vücudumda dursun diye lifi sona bırakıyorum ama uzun sürmüyorum. Hangisini daha uzun yapmalıyım sence?
yaa bı sorum daha var bendekı catlaklar kabarık normalde.. ıkı turlu catlak oluyormus bazılarında yarılma yanı ıcı bosluk oluyoır bazılarında ıse dısa dogru cıkıo kabaırk yanı benımkıler oyle kabarık.. bu maskeyı uygulayan ve catlakları yarık olanlar dıyorlarkı once ıcı doluyor kabarık oluyor ondan sonra kuculuyor dıye.. ee smdı benımkı zaten kabarık acaba dırek mı kuculmeye baslıcak? catlagı kabarık olupta bu maskeyı uygulayanlar lutfen cvp versın.. ayy ıns kabarmasını beklemeden dırek kuculuyordurrrr ayyy ınsallah cok ıstıorm bunu((((
canım tüm sorularını cevaplayabildim mi bilmiyorum kısıtlı bir zamanım varda atlamış olabilirim. eğer öyleyse kusura bakma tekrar hatırlat bana sorularını tamam mı :) bu arada zaten kabarıksa daha kısa sürede küçülme ve silikleşme olur..
bende bir şey sorabilir miyim ?
şimdi ilk olarak cildimize sürdükten sonra mı keseliyorsunuz yoksa keseye koyup keseyle mi cildinize sürüyorsunuz ?
sevgı tubacım son sorum olacak smdılık yanımasallah sen 3. yılın oldugunu soyledınyanı sen smdı 3 yıldır 2 gun yapıp bır gun mu ara verdın.. baya azımlısın masallah darısı basıma ben bıraz usengecımde bakalm ne zmna kdr dayancm :))) ayrıca 2 gun yapıp bı gun ara vermedıysen nasıl yaptın kac gunde bır?
canım rica ederim ne demek.. ben bu kadar faydasını görmüşken herkes yararlansın istiyorum.. ne zaman aklına takılan birşey olursa hiç çekinme sor. tek sorun biraz internet sıkıntım var :) her zaman giremiyorum.. canım 3. yılım oldu ama bu yıl yani 3. yılımı çok verimli geçiremedim. tamamen geçmemesinin sebebi zaten bu. bu sene boşladım bayaben hep 2 gün yapıp bir gün ara verdim. 2 yıl özellikle bu düzende yaptım. bazen bir hafta ara verdim cildim dinlensin diye.. maskeden önce sabun kullandım. kına sabunu ile başladım sonra aloe vera sabunu kullandım şuan salyangoz sabunu kullanıyorum. en çok salyangozdan memnun kaldım. sabunu yıkadıktan sonra vücudumu kurulayıp maskeyi uyguladım. bu kese olayını da geçen sene farkettim. belki en başında kese ile başlasaydım daha hızlı sonuç elde edebilirdim. ben maskeden sonra duş almamaya çalıştım. biraz kokuyordu ama bazen almıyordum bazen alıyordum.. banyo yaptığım zamanlar muhakkak bebe yağı kullandım. maskeyi yaptıktan 2 saat sonra falanda her zaman olmasa da elimde ne varsa mesela kakao yağı varsa onu sürdüm. acı badem kremi sürdüm. çatlak kremi almıştım onu sürdüm. hatta çiğ süt veya kefir bile sürdüm :) ama bunu her zaman yapmadım. arada yapıyordum. çiğ süt ve kefirde güzel etkiliyor.. yani çatlak serüvenim böyle :) kesinlikle düzenli uygulamak ve kese şart diye düşünüyorum.. inşaallah bir ayın sonunda da güzel sonuçlar elde edersin canım. dediğin gibi dışa dönük kabarıkların varsa ona zaman harcamayacak inceltmeye uğraşacak. şöyle bir durum var canım dışa dönük ya kabarıkları maskeyi yaptığında ve o çatlaklara dokunduğunda daha kabarık gelecek ellerine ama o şekilde iyileşiyor korkma sakın :) benim en ince olanlar bile hala kabarıyor. dokunduğumda hissediyorum ama o halde bile gözle çok zor görülüyor.. gelişmeleri yaz sorularını yaz,ben girebildiğim zamanlar yazmaya çalışırım canım.. kolay gelsin herkese..
cildine once sur dagıt catlak olan bolgeye ondan sonra kese yap canım ama ılk defa yapıosan bence bıkac gun elınle yap cıldın alıssın yoksa dırek derını yuzersın yara olur.. bır hafta kdr elınle yap snra keseyle yap bence :) bu arada kızlar benım bugn 3. gunumdu gece yaptım bu maskeyı ve dusumu aldım. catlaklarımda henuz bı azalma yada ıncelme yok dogal olarak fakatt renklerı sankı bıraz ten rengıme yakın renge donustuler.. sımdı normalde catlakları derın olan ıcı bosluk olanlar bu maskeyı yaptıklarında once ıcı dolmaya baslayıp hatta kabarıyormuss sonrasında kuculmeye baslıyormus fakat benım catlaklarım zaten kabarık.. dırekmı kuculmeye baslar bılemıorm ama rengı gercekten ten rengıme yakın oldu ben bugday tenlıym catlaklarım bembeyazdı parlıordu smdı ıse hafıf sarımsı oldu tenıme yakın oldu.. acaba kahveden rengını mı alıyor desem ? bu olmaz cnku zaten dus alıyorm ve koku gıtsın dıye ıyıce lıflıyorm kendımı dus jelıyle vs.. ve umarm kahvenın rengı deıldır dıorm yınede duzelıordur ınss. bunu paylasmak ıstedm yenı arkadaslar ıcn gelısmelerı yazmaya devam edecem :)))
teşekkür ederim canım ben elimle sürüyorum sonra kese atıyorum bende hiç bir tahriş yara falan olmadı hatta aksine cildim yumuşacık oldu :)
rica ederim cnm ne dmk :)) sevındım senın adına cnm bende yarın keseyle yapmaya baslıcam bugn dınlenme gnum :)
sen düzene sokmuşsun canım ya benim bir düzene girmedi birde gözümün önüne gelene kadar farketmemişim çok moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?