Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kahve-limon olayına yei başladım 3 gün önce ara vermiştim bir gün , bugün tekrar yapıcam..çatlaklarım geçer mi bilemiyorum ama muhteşem bi peeling , vücudunuz yumuşacık oluyo..benim cildim çok kuru , o yüzden mikemmel olduu
21. gün bugün bebeğim renkleri açıldı sadece daha
Sağol tatlimm :))) yorumlarina baktimda farketmissin farki umarim hepsi gecer. Benimkilerde seninki gibi belki de daha cok ve en ktusude her yerimde hastalik gibi. Bende basliycam ama bir türlü kismet olmadi tembellik
Evet selulitlerede cok iyi :) ben 14.kez yaptim dun catlaklarimin bazilari kayboluyo gibi. Bence duzenli yapmaya devam et :))
merhabalar bir sorun olucaktı acaba ne
kadar süre sürmek gerekiyor her günmü yapılmalı ?
bebeğim 1 ayda etkisini fark ediyosun ama 3 ay yapmak gerekiyomuş tamamen geçmesi için 2 gün yapıp 1 gün dinlendirceksin
oohooooo takip ettiğim bi kız vardı kullanıcı adı tubaaydı sanırım bayadırda girmiyo. 2 senedir yapıyodu ve çok azaldı demişti. cildini kaşıdığında incecik çizgiler olurya o kadar küçüldü ve düzleşti kabarık durmuyo cildimle aynı hizada, parlamıyolar diyodu. yani 3 aydan daha fazla yapmak gerekiyodur bence. ha tabi o madecassol kullanmıyodu sadece kahve limon aloe vera sabunu ve bebeyağı kullanıyodu. bu yeni bulduğumuz formülle tedavi süresi daha kısa sürer umarım :/ ama 3 ay gibi kısa bi sürede gideceğine ihtimal vermiyorum. ama azalma tabiki olur. ve azalıncada yapma şevkimiz gelir devam ederiz
Ben de yeni başlayanlardanım da bi sorum var. Benim cildim çok kuru. Tavuk derisi denilen keratosis pilaris hastalığı var. Ağda yapınca olanlardan değil ama. Kollarımda, popomda, sırtımda ve basen bölgemde var -neredeyse tüm vücudum- acaba ona da iyi gelir mi ? Bu formülü kullananlar arasında benim gibi olan var mı ?
Kızlar rica etsem uygulamayı tam olarak nasıl yapıyorsunuz anlatabilir misiniz . Madecassol kremden bahsetmişsiniz onuda anlatırsanız sevinirim. Sayfa sayısı ve yorumlar oldukça fazla bu nedenle tam bilgiye ulaşamadım.:44:
hayatım kahveyi kaseye koy üzerine limonu sık karışım biraz sıvı bulamaç gibi olsun al onu bacaklarına masaj yapa yapa yedir cildin kızarana kadar sonra yıka madecassol kremi yine masaj yapa yapa yedir 2 gün yap 1 gün bekle
Bu hastalik arkadasimda da var, bence iyi gelir diye dusunuyorum yumusacik yapiyor cildini nem veriyo bide. Ustelik guneste yanan bolgeler kayboldu arkadasimda soyuldugu icin kahve-limonu keseyle yaparsan daha etkili olur bence cilt soyulur ve yenilenir dene bence bi zarari olmaz ...
Ben de yeni başlayanlardanım da bi sorum var. Benim cildim çok kuru. Tavuk derisi denilen keratosis pilaris hastalığı var. Ağda yapınca olanlardan değil ama. Kollarımda, popomda, sırtımda ve basen bölgemde var -neredeyse tüm vücudum- acaba ona da iyi gelir mi ? Bu formülü kullananlar arasında benim gibi olan var mı ?
Ben tüm vücuduma süreyim o zaman. Umarım faydası olur ya bi çözüm bulamadım şu hastalığa. Teşekkürler
Ben de bugün aranıza yeni katıldım, kalça kısmımda bir hayli çatlaklarım mevcut. Ne olur ne biter zaman gösterecek tabi ama karışımı uyguladığımda cildimde aşırı derecede yumuşaklık hissettim ve ayrıca yıkadıktan sonra da 1 2 saat kadar cildimde çok hafif yanma oldu bu normal midir? Ellerimden kahve kokusu çıkmasa da onlarda yumuşadı :) :) :) Teşekkürler Lolifer ve büyükannesi