Çatıda ki beşik

Saçmaladığınızın farkında mısınız?

Zaten zihniyetleri belli. Bokunda boncuk mu var bu adamın da kendinizi kabul ettirme derdine düştünüz?

Gerçekten sizi siz olduğunuz için sevecek bir çok erkek bulabilecekken üstelik bir kez evlilikten diliniz yanmışken bu hödük herif ve manyak anasıyla işiniz ne? Kendinize bu kadar düşman mısınız yaaa!!

Diğer konunuzu 2 yıl önce açmadınız , 22 şubatta açtınız.

Madem ki sizin boşanmanızı dert etmiyorlar , neden ailenizin boşanmış olduğunu 8 ayda erkek arkadaşınızla dahi paylaşmadınız ?

olası bir evlilik durumunda birlik oturulacak yani erkek arkadaşımın düşüncesi bu yönde fakat ben kati suretle acele etmeyeceğim bu kararından vazgeçene kadar
Biri bana böyle bir gündemle gelse acele etmeyip beklemeyi falan geç, direkt ayrılırım. Bu kafa yapısındaki insanlarla neyi zorluyorsunuz? Bir şekilde ikna edip ayrı ev açtığında da o annesini illa ki yanında ister. Bu çağda bu zihniyette biriyle işiniz olmamalı. Onlar da siz de neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım.

Afferim, al sana madalya

Ya sen bizimle kafa mu buluyorsun? Sonra yok kınamayın, yok başınıza gelir zorla insanın sinirini ziplatiyorsunuz. Git evlen yeni beşik alırlar sana korkma.

Şaşırdım ifadesi beni anlatmaya yetmiyor elimi ağzıma koyarak abboovvvv diyerekten şaşırıyorum.
Eski konusunda erkek arkadaşının da annesi gibi " Anne babası ayrı olanların iyi aile kızı olamayacağı" düşüncesini desteklediğini yazmıştı, ilk konusunu buraya etiketleyince aklıma geldi hemen , bence konu sahibinin boşandığını , aile durumlarını falan bilmiyor görüştüğü kişi ve ailesi , konu sahibesi aklınca buradan bizim fikirlerimizi alıp kendince ölçme değerlendirme yapıyor

Eski konularınızı okuyunca tek takıldığınız bu mu dedim.Neden inatla bu ilişkiyi sürdürüyorsunuz? Başınızdan bir evlilik geçmiş ders almadınız mı?
Gerçekten gözünüze sokuluyor herşey siz anlamamakta inat ediyorsunuz.

Annesi bebek istiyosa doğursun, isterse 30 yıllık beşiğe koysun,
Siz de biraz olsun kendinizi seviyorsanız, değil birlikte oturmak bu konuları konuşmalarına dahi müsade etmezsiniz.
Yeni üyeymişsiniz, bu forumda bir hafta açılan konuları okuyun, ne demek istediğimi siz de anlayacaksınız

Çok çok doğru

bu arada olası bir evlilik durumunda birlik oturulacak yani erkek arkadaşımın düşüncesi bu yönde fakat ben kati suretle acele etmeyeceğim bu kararından vazgeçene kadar
Bu detay ilişkinizi gözden geçirmeniz için yeterli, diğer detaylar teferruattan ibaret kalıyor bunun yanında.

Son düzenleme:
Evlenilecek 2. Adayınızı çok yanlış seçmişsiniz ana kuzusu bir adam size memnun ve mutlu edemez !tehlikeli sularda geziniyorsunuz

Benim kuzenin aklı biraz havadadır.Geçen aylarda 2. evliliğini yaptı. sevmek sevilmek istiyormuş.Ne diyim ilkinden böyle bişey görmedi haklı dedik.Adamla 2 senedir çıkıyorlardı.ilkinde yaptığı gibi canım meğmedim aşgum meğmedimm dedi,dedikçe asıl görmesi önemsemesi gereken nedenleri göz ardı etti.Evlendi ilk haftadan adamın bebeleri bunu istememeye başladı.E hani aşk çok güzeldi adamın bebelerini de görmezden gelseydin ya.Adamla evlendikten sonra bir türlü uyuşamadılar.Keşke her şey sevgililikteki gibi laylaylom olsa.Kuzenim bu hafta boşandı ve sadece 1 hafta evli kalabildi.Sonucu daha ağır ilkine göre daha yıkım oldu tabi.
Sadece evlenmek için evlenmeyin lütfen sizin görmezden gelemeyecek kadar sıkıntınız var dikkatli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…