- 3 Şubat 2022
- 1.171
- 2.337
- 63
- 37
olası bir evlilik durumunda birlik oturulacak yani erkek arkadaşımın düşüncesi bu yönde
insan bir kalemde hediye edebilir ama o kalemi seçerken gösterdiği özenden bile anlarsın ,
Maddi problemleri yoksa niye kayınvalide evine gidiyorsunuz? Asla ve asla kayınvalide evine gitmeyin, hatta aynı binada bile oturmayın. Forum üyelerinden de zaten kaçın diyenler çoğunlukta, yıl 2022 hala kafasından annesi babası ile birlikte yaşayıp o evde evlilik sürdürecek erkekler var. Böyle bir şey kafasından bile geçmemeliydi.1 + 1, 50 metrekare evi idame ettirebilecekseniz (Kira, elektrik, su, dağal gaz, telefonlar) ve minimalist yaşam stilini seçebilecekseniz evlenin. Sakın kayınvalidelerle otururum diye düşünmeyesin, sakın haaa!!!
Ben de önce kadın kendi istiyor zannettimTek sorun çatıdaki beşik mi gerçekten? Ayrıca annesi bebek istiyor ne demek, bebek isteyen kendi doğursun
Çaresizim diye yeni bir konu açıldı oraya bir göz atBurası bana o kadar güç veriyor ki kalkıp hepinizin elinden öpsem yine hakkınızı ödeyemem beni kendime getiriyorsunuz ben rotamı kaybettikce sizler bana doğru yolu gösteriyorsunuz
27 yasinda tecrubeli bir kadin kolay kolay rota kaybetmez. Saniyorum ki sevgilin çok manipülatif biri. Youtubede bununla ilgili icerikler vardir. Lütfen izle. Manipülasyonlarını farket ve kurtul o adamdan.Burası bana o kadar güç veriyor ki kalkıp hepinizin elinden öpsem yine hakkınızı ödeyemem beni kendime getiriyorsunuz ben rotamı kaybettikce sizler bana doğru yolu gösteriyorsunuz
Yok artık 2. Evliliğiniz olacak yaşınız da küçük değildir deneyimsiz de değilsinizdir ne abla tavsiyesi istiyorsunuz.Çok güzel yazmışsınız şuan tam da bu tür abla tavsiyelerine ihtiyacım var elinize emeğinize sağlık
2.evlilikde aile evinde oturmayı kabul mu ettiniz?Herkese iyi haftasonlari dilerim direk konuya girmek istiyorum geçenlerden erkek arkadaşım kahvaltıya davet etti evlerine gittim annesi ben ve kendisi masadayken konu bebekten açıldı annesi bebek istiyor bu arada olası bir evlilik durumunda birlik oturulacak yani erkek arkadaşımın düşüncesi bu yönde fakat ben kati suretle acele etmeyeceğim bu kararından vazgeçene kadar çünkü bu benim ikinci evliliğim olacak asıl konuya gelecek olursam annesi çatıda yaklaşık 15 yıllık bir beşik olduğunu onun kullanilacagini söyledi açıkçası bana çok tuhaf geldi bu durum yani bu denli 3_ 5 in hesabını yapacak raddede kötü bir ekonomileri yok bilakis oldukça durumları yerinde onun haricinde bana hediye olarak defolu yırtık bir eşofman takımı aldı yine geçtiğimiz günlerde hediyedir dedim teşekkür ettim aldım ama oda zoruma gitti bana akıl verir misiniz neden bu kadar herşeyin ince hesabı yapılıyor yani bir beşik ne kadar olabilir ki daha şimdiden tasarruf etmeye çalışmasına anlam veremiyorum
Daha müstakbel kayınvalidenin evinin dışında buluşamıyor sevgilisi ile... ikna edecekmiş adamı ayrı eve de öyle evleneceklermiş sevsinler .2. Evliliğini yapacak birine ne akıl verelim? Çoğumuzdan tecrübelisin ama acılara yürüyor korkmuyorsun.
Burası bana o kadar güç veriyor ki kalkıp hepinizin elinden öpsem yine hakkınızı ödeyemem beni kendime getiriyorsunuz ben rotamı kaybettikce sizler bana doğru yolu gösteriyorsunuz
Konu sahibinin önceki konusu. Sizin ne işiniz var bu zihniyetle anlayamıyorum. Eki Görüntüle 3029492
Konusunu hatırlıyorum..üstelik "annem babam ayrılmış bir çift ..söyleyemiyorum,zaten kayınvalide adayım da ayrılmış çiftler için böyle böyle söylüyor " derken aslında canını sıkanın ailesinin durumu olmadığını.. kendi durumunu da gizlediğini, ortaya çıkmasın diye de sevgilisi ile kendi ailesini karşılaştırmadığını zaten anlamıştım.Konu sahibinin önceki konusu. Sizin ne işiniz var bu zihniyetle anlayamıyorum. Eki Görüntüle 3029492
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?