Çatıda ki beşik

Gerçekten iyi bir aileye sahipler çok özeniyorum onlara çok imreniyorum ama bu yaştan sonra değiştiremem ki biseyleri insan ailesini secemiyor bunu onlara çok kez anlatmaya çalıştım başka insanların üzerinden ama olmadı

Sevdiğim için olabilir mi sizce? Ama artık bende biseylerin farkındayım yolun sonuna geldim diyorum artık tahammül kalmadı diyorum hani hatasından dönen affolur ya

Siz böyle bir aileye ozeniyorsaniz bence bu konunun bir anlamı yok. Dahası yukarıda yazdığınız cevap hiç bir şeyin farkında olmadığınızı ve onca insanın boşuna dil doktugunu gosteriyor.

Mutluluklar.

Ama vallahi de bazı kadınlar belasını arıyor. Ya hu 1 damla akıl fikir izan sahibi olan insan kv ile bir oturma diye bir cümle dahi kurmaz.

2.evlilikmiş. Daha yolun başi bence ya bu kafayla siz çok boşanma geçirirsiniz.

Şu evliliğe ihtimal veren bir insanın ilk evliliğini merak ettim doğrusu , yani ne gibi bi olağan üstü durum yaşadınız da boşandınız. Erkek arkadaşınızla yapmayı düşündüğünüz evlilikten daha kötü bir evlilik tasavvur edemedim kafamda.

Şurda 1 kadın çıkıp besikle ilgili tek satır yazmamış. Nedeni hakkında bi fikriniz var mı?

Halen daha tecrübe diyorsunuz. Bizim sizden tecrübe istememiz lazım değil mi? Hayat size tecrübe ettirmedi mi?

Size 2.evliliğiniz için yapılan muameleyi gerçekten anlayamıyor musunuz? Insanların davranışlarının altındaki nedenleri göremiyor musunuz? Kaç yaşındasınız hiç mi okulda is yerinde birçok farklı insanların bulunduğu yerlerde bulunmadınız? Her şeyin ağızla söylenmediğini , bazı şeylerin jestlerle,mimiklerle yani beden diliyle ya da sizin durumunuzdaki gibi imalarla söylendiğini bilmiyor musunuz?

Hic acımıyorum var ya. Kv ile ayni eve gidene ya da sorunlu kv ile aynı apartmana gözü göre göre evlenene zerre miktarı merhametim yok.

Siz belki benim merhametime muhtaç değilsiniz ama erkek arkadaşınızın da size merhamet etmeyeceğinden emin olabilirsiniz, kendisine merhamet etmeyene kimse merhamet etmez çünkü.

Allahtan da medet ummayın. O da en başta diyor ki "biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık". O günler geldiğinde Allah bile kalmayacak yanınızda.

Hali vakti yerinde insanlarda aşırı tutumlu olabilir.Sadece durumu müsait olmayanlar tasarruf yapmıyor.Besige kadar aynı evde yaşamak fikri dehset

Konu sahibinin önceki konusu. Sizin ne işiniz var bu zihniyetle anlayamıyorum. Eki Görüntüle 3029492
Hatırladım bu konuyu, konu sahibine her şey müstehak , evlensin de görsün göreceğini 🤷‍♀️ akıl tutulması yaşıyor, sürekli aynı konuyu yazıp sinirlerimizi zıplatmaktan başka bir şey yapmıyor, böylelerine oh olsun diyorum, hakediyorlar...

Herkese iyi haftasonlari dilerim direk konuya girmek istiyorum geçenlerden erkek arkadaşım kahvaltıya davet etti evlerine gittim annesi ben ve kendisi masadayken konu bebekten açıldı annesi bebek istiyor bu arada olası bir evlilik durumunda birlik oturulacak yani erkek arkadaşımın düşüncesi bu yönde fakat ben kati suretle acele etmeyeceğim bu kararından vazgeçene kadar çünkü bu benim ikinci evliliğim olacak asıl konuya gelecek olursam annesi çatıda yaklaşık 15 yıllık bir beşik olduğunu onun kullanilacagini söyledi açıkçası bana çok tuhaf geldi bu durum yani bu denli 3_ 5 in hesabını yapacak raddede kötü bir ekonomileri yok bilakis oldukça durumları yerinde onun haricinde bana hediye olarak defolu yırtık bir eşofman takımı aldı yine geçtiğimiz günlerde hediyedir dedim teşekkür ettim aldım ama oda zoruma gitti bana akıl verir misiniz neden bu kadar herşeyin ince hesabı yapılıyor yani bir beşik ne kadar olabilir ki daha şimdiden tasarruf etmeye çalışmasına anlam veremiyorum
Var yemez oluyor bu türler

Herkese iyi haftasonlari dilerim direk konuya girmek istiyorum geçenlerden erkek arkadaşım kahvaltıya davet etti evlerine gittim annesi ben ve kendisi masadayken konu bebekten açıldı annesi bebek istiyor bu arada olası bir evlilik durumunda birlik oturulacak yani erkek arkadaşımın düşüncesi bu yönde fakat ben kati suretle acele etmeyeceğim bu kararından vazgeçene kadar çünkü bu benim ikinci evliliğim olacak asıl konuya gelecek olursam annesi çatıda yaklaşık 15 yıllık bir beşik olduğunu onun kullanilacagini söyledi açıkçası bana çok tuhaf geldi bu durum yani bu denli 3_ 5 in hesabını yapacak raddede kötü bir ekonomileri yok bilakis oldukça durumları yerinde onun haricinde bana hediye olarak defolu yırtık bir eşofman takımı aldı yine geçtiğimiz günlerde hediyedir dedim teşekkür ettim aldım ama oda zoruma gitti bana akıl verir misiniz neden bu kadar herşeyin ince hesabı yapılıyor yani bir beşik ne kadar olabilir ki daha şimdiden tasarruf etmeye çalışmasına anlam veremiyorum
İkinci evliliğinizi böyle biriyle böyle bir aileyle mi yapacaksınız?
Acele etseniz de etmeseniz de durum değişmeyecek.

Azicik akliniz varsa ayrilirsiniz. Hasbelkader ayri eve ikna etseniz baska seyler cikacak. Bu kv ile hep mucadele, deger mi diye dusunun bence.

Hayır benim çocuğum yok karşı taraftan 6 yaş küçüğüm

Siz 27 , erkek arkadaşınız 33 yaşında. Alttaki mesajlar " Boşanmış aile kızı kötü kızmış " konunuzdan.

Anne babanızın boşanmış olmasını dahi sorun edeceklerinden emin olduğunuz aile , sizin 2.evliliğinizi yapacak olmanızı sorun etmiyor yani , öyle mi ? Bu konuyu , müstakbel eşinizin ailesi dert ettiği için ; konunuz insana " acaba " dedirtiyor.

Yoksa anne babanızın ayrı olduklarını bilmedikleri gibi , sizin boşandığınızı da bilmiyorlar mı ?

Ya da forum sizin için sosyal deney yapabileceğiniz bir alan mı ?

Merhaba forma yeni üye oldum uzun zamandır takipteydim 8 aydır süre gelen bir ilişki içindeyim evlilik düşüncemiz var erkek arkadaşımin ailesiyle sürekli görüşüyoruz benim annem ve babam ayrılar her ikisi ile de çok uzun zamandır görüşmüyoruz anlayacağınız herkes bir tarafa dağıldı ailede, erkek arkadaşımin ailesi muhafazakar yapıda bir aile bizimkiler ise tam tersiydi annesi bu konuda her sohbetimizde parçalanmış bir ailenin kızının hayırsız çıkacağından dem vuruyor bu arada benim ailemi şehir dışında biliyorlar tanışmak için ısrarcılar artık köşeye sıkışmış durumdayım saklamam gereken bazı şeyler var ailem ile ilgili erkek arkadaşımin annesi ise sürekli olarak sohbetlerimiz esnasında boşanmış insanları örnek vererek onlar kötü bir yuvayi idare edemediler çocuklarından da hayır gelmez gibi şeyler söylüyor bu ilişkiyi bitirmek zorundayım artık size yazmak istedim durumu birde sizler değerlendirir misiniz cok karışık yazdığımin farkındayım sizler sordukca cevaplarim

Bilip bilmemesi değil mevzu siz anlamak istemiyor gibisiniz burada mevzu kadın boşanmış kişiler hakkında verdiği örneklerde ki bütün insanlar kendi akrabaları olmasına rağmen boşanmanın kız çocuklarıni kötü yola düşüreceğinden dem vurması yani ben durumunu anlatmış olsaydım bile akrabalarına söylediği herşeyi bana da söyleyecekti

Sürekli görüşme durumu şu şekilde erkek arkadaşım hafta da bir izinli olduğundan dolayı yalnızca onun evinde yada benim evimde görüşüyoruz çoğunlukla onun evi oluyor mekan

Siz 27 , erkek arkadaşınız 33 yaşında. Alttaki mesajlar " Boşanmış aile kızı kötü kızmış " konunuzdan.

Anne babanızın boşanmış olmasını dahi sorun edeceklerinden emin olduğunuz aile , sizin 2.evliliğinizi yapacak olmanızı sorun etmiyor yani , öyle mi ? Bu konuyu , müstakbel eşinizin ailesi dert ettiği için ; konunuz insana " acaba " dedirtiyor.

Yoksa anne babanızın ayrı olduklarını bilmedikleri gibi , sizin boşandığınızı da bilmiyorlar mı ?

Şaşırdım ifadesi beni anlatmaya yetmiyor elimi ağzıma koyarak abboovvvv diyerekten şaşırıyorum.

Bu aynı konu sahibesi mi?? İnsanların zamanına yazık, bundan önceki konuda zaten aynı şeyleri yazdık konu sahibesi bizlerden ne bekliyor anlamadım ki🤦‍♀️

Benim boşandığimi biliyorlar çocuğum olmadığı için bişey demiyorlar en azından artık demiyorlar ilk başlarda başkası olsa istemezdi seni bekar oğluna gibi şeyleri duydum ama artık bir şekilde kabul ettirdim kendimi

X