Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalniz başlık korku filmi tadında
Şaka yapiyor olmalisiniz. Nadiren kendini gelistirmis modern ve guzel seyler ören insanlqr var ama onun disinda ulkemizde örgü giysi denen sey bebeklere hala 100 onceki ile yni korkunc modellerin örülüp durdugu bi kafa. Hepsi birbirinden cirkin ve asla giydirmicem. Zaten cok sicak bir yerde yaşıyorum. Ben annemden hic gormedim, hayatimda d giydirmemis , giymedik. Cocugum da giymeyecek. Bunun kararı da bana ait. Kimsenin hobi mankenine ceviremem çocuğumu hatir icinBattaniyenin ya da örülen giysinin nesi hoşunuza gitmedi ki tek aklıma gelen ipinin hoşunuza gitmeyeceği, kaşındırır ya da çok kalındır falan…
Zamanında akrabalardan tutun annemin komşularına kadar bebeğime bir sürü bir şeyler Ören oldu hepsi çok güzeldi. Örme hoşuna gidilmeyecek şey ne olabilir ki? Lütfen foto atın
Kayınvalideye sinir olabilirsiniz ama emeğe saygı ya örme işleri çok zor ben el bezi öremiyorum mesela öyle zor bir şey.
Sizce maddiyat sebepli mi ,yoksa besigin anısı mi var ?Herkese iyi haftasonlari dilerim direk konuya girmek istiyorum geçenlerden erkek arkadaşım kahvaltıya davet etti evlerine gittim annesi ben ve kendisi masadayken konu bebekten açıldı annesi bebek istiyor bu arada olası bir evlilik durumunda birlik oturulacak yani erkek arkadaşımın düşüncesi bu yönde fakat ben kati suretle acele etmeyeceğim bu kararından vazgeçene kadar çünkü bu benim ikinci evliliğim olacak asıl konuya gelecek olursam annesi çatıda yaklaşık 15 yıllık bir beşik olduğunu onun kullanilacagini söyledi açıkçası bana çok tuhaf geldi bu durum yani bu denli 3_ 5 in hesabını yapacak raddede kötü bir ekonomileri yok bilakis oldukça durumları yerinde onun haricinde bana hediye olarak defolu yırtık bir eşofman takımı aldı yine geçtiğimiz günlerde hediyedir dedim teşekkür ettim aldım ama oda zoruma gitti bana akıl verir misiniz neden bu kadar herşeyin ince hesabı yapılıyor yani bir beşik ne kadar olabilir ki daha şimdiden tasarruf etmeye çalışmasına anlam veremiyorum
O eski beşik, o eski eşofman size boşuna verilmiyor, şu an henüz ellerine düşmediniz ondan böyle alttan alttan laf sokuyor uyanık kaynana. Direkt söylerse kaçabilirsiniz çünkü.Benim boşandığimi biliyorlar çocuğum olmadığı için bişey demiyorlar en azından artık demiyorlar ilk başlarda başkası olsa istemezdi seni bekar oğluna gibi şeyleri duydum ama artık bir şekilde kabul ettirdim kendimi
Bana daha çok siz komik olmayan bir şaka yapıyorsunuz gibi geldiŞaka yapiyor olmalisiniz. Nadiren kendini gelistirmis modern ve guzel seyler ören insanlqr var ama onun disinda ulkemizde örgü giysi denen sey bebeklere hala 100 onceki ile yni korkunc modellerin örülüp durdugu bi kafa. Hepsi birbirinden cirkin ve asla giydirmicem. Zaten cok sicak bir yerde yaşıyorum. Ben annemden hic gormedim, hayatimda d giydirmemis , giymedik. Cocugum da giymeyecek. Bunun kararı da bana ait. Kimsenin hobi mankenine ceviremem çocuğumu hatir icin