Çatıda ki beşik

Şaka yapiyor olmalisiniz. Nadiren kendini gelistirmis modern ve guzel seyler ören insanlqr var ama onun disinda ulkemizde örgü giysi denen sey bebeklere hala 100 onceki ile yni korkunc modellerin örülüp durdugu bi kafa. Hepsi birbirinden cirkin ve asla giydirmicem. Zaten cok sicak bir yerde yaşıyorum. Ben annemden hic gormedim, hayatimda d giydirmemis , giymedik. Cocugum da giymeyecek. Bunun kararı da bana ait. Kimsenin hobi mankenine ceviremem çocuğumu hatir icin

Sizce maddiyat sebepli mi ,yoksa besigin anısı mi var ?

Evleneceğiniz insan bu gibi durumlarda annesinin ağzına bakıyorsa hiç düşünmeden koşarak uzaklaşın oradan. Çünkü işin sonu hiç iyi bir yere çıkmayacak.

O eski beşik, o eski eşofman size boşuna verilmiyor, şu an henüz ellerine düşmediniz ondan böyle alttan alttan laf sokuyor uyanık kaynana. Direkt söylerse kaçabilirsiniz çünkü.

Bana daha çok siz komik olmayan bir şaka yapıyorsunuz gibi geldi

insana hani kavun degilki koklayip secelim derler ya, sizin kavun baya kokuyor ama siz idrak mi edemiyorsunuz acaba koktuğunu?
olmaz bu adamdan da anasindan da.
ogluyla degil direkt kaynanayla evleniyorsunuz haberiniz olsun.

birde şey var benim bekar oglum seninle evleniyor biz nasil istersek öyle olacak havalarindalar.
koy totolarina tekmeyide şanın yürüsün ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…