- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
Siz neden kendinizi böyle birisine layık goruyorsunuzHerkese iyi haftasonlari dilerim direk konuya girmek istiyorum geçenlerden erkek arkadaşım kahvaltıya davet etti evlerine gittim annesi ben ve kendisi masadayken konu bebekten açıldı annesi bebek istiyor bu arada olası bir evlilik durumunda birlik oturulacak yani erkek arkadaşımın düşüncesi bu yönde fakat ben kati suretle acele etmeyeceğim bu kararından vazgeçene kadar çünkü bu benim ikinci evliliğim olacak asıl konuya gelecek olursam annesi çatıda yaklaşık 15 yıllık bir beşik olduğunu onun kullanilacagini söyledi açıkçası bana çok tuhaf geldi bu durum yani bu denli 3_ 5 in hesabını yapacak raddede kötü bir ekonomileri yok bilakis oldukça durumları yerinde onun haricinde bana hediye olarak defolu yırtık bir eşofman takımı aldı yine geçtiğimiz günlerde hediyedir dedim teşekkür ettim aldım ama oda zoruma gitti bana akıl verir misiniz neden bu kadar herşeyin ince hesabı yapılıyor yani bir beşik ne kadar olabilir ki daha şimdiden tasarruf etmeye çalışmasına anlam veremiyorum
Mesele 2. El besik kullanmak degil. Mesele bebegine alacagi beşiğe bile karisilmasina musade etmek. Ki buna susarsa bir daha hayatinda hicbir seye kendisi karar vermesine izin vermezler. Benim bebegim yazin dogacak diye ince battaniyeler vs almıştım. Kışa kadar aliriz acelesi yok diyip kalin battaniye almamistim henuz. Gecen kv aradi Ben bi kalin battaniye aldim bi tane de ördüm sen baska alma dedi. Oyle sinirime dokundu ki. 1 alsam yetecekti normalde, ama inadimdan gittim ennn pahalisindan 2 battaniye aldim. Haddini bilsin herkesBukadar sorunda beşiğe takıldıysanız çokta dert edilcek birşey yok aslına. Beşik en fazla 1 yıl
kullanılan birşey, herşeye evet dedikten sonra beşiğide kullanın nedir yani.
Gerçekten çok merak ettim neden size ağır geldi battaniye alması. Genel yapısı her şeye karışan sizin önünüzden giden birisi ise o zaman haklısınız denebilir...Ama şu olay tek başına bakıldığında çok sinirlenilecek bir konu gibi gelmedi.İyi niyetle yapılmış ise annenin genel tavrı böyle iyi niyetli ise neden sinirleniliyor.Belki bunu ben alayım o da başka bir ihtiyacını alsın diye düşünmüş olamaz mı.Gerçekten ben de kayınvalide olarak öğrenmek istedim.Ben de mesela tamamen iyi niyetle kış geliyor battaniye alayım diyebilirdim.Örebilir veya ördürebilirdim.Bu sık ve her zaman yapılan bir şey değilse bu tepki ağır değil mi....Mesele 2. El besik kullanmak degil. Mesele bebegine alacagi beşiğe bile karisilmasina musade etmek. Ki buna susarsa bir daha hayatinda hicbir seye kendisi karar vermesine izin vermezler. Benim bebegim yazin dogacak diye ince battaniyeler vs almıştım. Kışa kadar aliriz acelesi yok diyip kalin battaniye almamistim henuz. Gecen kv aradi Ben bi kalin battaniye aldim bi tane de ördüm sen baska alma dedi. Oyle sinirime dokundu ki. 1 alsam yetecekti normalde, ama inadimdan gittim ennn pahalisindan 2 battaniye aldim. Haddini bilsin herkes
Mesela hamile kaldığımdan beri örme giydirmicem dedigim halde surekli korkunc seyler oruyor, satin aldiklari da zevkime hitap etmiyor. Ne var bund diyeceksiniz belki ama bana istemedig8m halde bir syler verip, sonra surekli kullaniyo musun , yediniz mi vs diye hesap soran biri. Ben daha dogurmadan, her bir sey ordugunde geriliyorum, sonra tek tek bunlarin bana hani giydi mi, giydiriyor musun, goster die surekli hesabini soracak. Istemiyorum dedikce yapti. Battaniyeyi de begenmedim. Ne alip almayacagimi da ona soracak degilim. Baya emir vererek konusuyor. Onun ne haddine cocuguma ne alacagima karismakGerçekten çok merak ettim neden size ağır geldi battaniye alması. Genel yapısı her şeye karışan sizin önünüzden giden birisi ise o zaman haklısınız denebilir...Ama şu olay tek başına bakıldığında çok sinirlenilecek bir konu gibi gelmedi.İyi niyetle yapılmış ise annenin genel tavrı böyle iyi niyetli ise neden sinirleniliyor.Belki bunu ben alayım o da başka bir ihtiyacını alsın diye düşünmüş olamaz mı.Gerçekten ben de kayınvalide olarak öğrenmek istedim.Ben de mesela tamamen iyi niyetle kış geliyor battaniye alayım diyebilirdim.Örebilir veya ördürebilirdim.Bu sık ve her zaman yapılan bir şey değilse bu tepki ağır değil mi....
Of bu kafayla boşanmaz ya anca adam bunu sepetlerse.Önceki konusunda tonla yazdık, boşuna yormayın kendinizi.Siz baya ikinci kez boşanacakcaksiniz haberiniz olsun ama sakın kadere küfür etmeyin tamamen kendi ellerinizle hazırlıyorsunuz
Yani ilk evlilikten zaten ağzı fena yanmış yazık günah göz göre göre neden kendini ateşe atar kiOf bu kafayla boşanmaz ya anca adam bunu sepetlerse.Önceki konusunda tonla yazdık, boşuna yormayın kendinizi.
Battaniyenin ya da örülen giysinin nesi hoşunuza gitmedi ki tek aklıma gelen ipinin hoşunuza gitmeyeceği, kaşındırır ya da çok kalındır falan…Mesela hamile kaldığımdan beri örme giydirmicem dedigim halde surekli korkunc seyler oruyor, satin aldiklari da zevkime hitap etmiyor. Ne var bund diyeceksiniz belki ama bana istemedig8m halde bir syler verip, sonra surekli kullaniyo musun , yediniz mi vs diye hesap soran biri. Ben daha dogurmadan, her bir sey ordugunde geriliyorum, sonra tek tek bunlarin bana hani giydi mi, giydiriyor musun, goster die surekli hesabini soracak. Istemiyorum dedikce yapti. Battaniyeyi de begenmedim. Ne alip almayacagimi da ona soracak degilim. Baya emir vererek konusuyor. Onun ne haddine cocuguma ne alacagima karismak
Ben kadınlarımız ikinci evliliklerinde bu kadar hosguru ve dan dun dan olarak yürümesini anlamiyorum. Saçma sapan değil mi böyle giderseniz 3/4 evlilik de olur. Ezdirmeyin kendinizi, beraber oturmayın,size tava gösterilen yırtık hediyenin inadını yapınHerkese iyi haftasonlari dilerim direk konuya girmek istiyorum geçenlerden erkek arkadaşım kahvaltıya davet etti evlerine gittim annesi ben ve kendisi masadayken konu bebekten açıldı annesi bebek istiyor bu arada olası bir evlilik durumunda birlik oturulacak yani erkek arkadaşımın düşüncesi bu yönde fakat ben kati suretle acele etmeyeceğim bu kararından vazgeçene kadar çünkü bu benim ikinci evliliğim olacak asıl konuya gelecek olursam annesi çatıda yaklaşık 15 yıllık bir beşik olduğunu onun kullanilacagini söyledi açıkçası bana çok tuhaf geldi bu durum yani bu denli 3_ 5 in hesabını yapacak raddede kötü bir ekonomileri yok bilakis oldukça durumları yerinde onun haricinde bana hediye olarak defolu yırtık bir eşofman takımı aldı yine geçtiğimiz günlerde hediyedir dedim teşekkür ettim aldım ama oda zoruma gitti bana akıl verir misiniz neden bu kadar herşeyin ince hesabı yapılıyor yani bir beşik ne kadar olabilir ki daha şimdiden tasarruf etmeye çalışmasına anlam veremiyorum