Çatıda ki beşik

Siz neden kendinizi böyle birisine layık goruyorsunuz

Bukadar sorunda beşiğe takıldıysanız çokta dert edilcek birşey yok aslına. Beşik en fazla 1 yıl
kullanılan birşey, herşeye evet dedikten sonra beşiğide kullanın nedir yani.
Mesele 2. El besik kullanmak degil. Mesele bebegine alacagi beşiğe bile karisilmasina musade etmek. Ki buna susarsa bir daha hayatinda hicbir seye kendisi karar vermesine izin vermezler. Benim bebegim yazin dogacak diye ince battaniyeler vs almıştım. Kışa kadar aliriz acelesi yok diyip kalin battaniye almamistim henuz. Gecen kv aradi Ben bi kalin battaniye aldim bi tane de ördüm sen baska alma dedi. Oyle sinirime dokundu ki. 1 alsam yetecekti normalde, ama inadimdan gittim ennn pahalisindan 2 battaniye aldim. Haddini bilsin herkes

Bu konunun tek özeti bazı kadınların kendilerini çok değersiz hissediyor olması… Yoksa kim böyle şeyleri kendine reva görüp, boşanmış olmayı kendilerinde bir kusur zannedip hatta boşanmış bir ailenin çocuğu olmayı bile kusur gibi algılayıp böyle ebelek şebelek, kendini bilmez insanların konuşmalarına katlanır?! İnsan niye boşanır? Çok mutluyken, her şey süperken, hiçbir sorun yokken keyiften mi? HAYIR. Elbet bir yerde bir sorun vardır. E peki bunun sonucu sizin eksik olduğunuzu mu gösterir? Bu utanılacak bir şey mi? Yıllarca erkek egemen toplumda boşanmış kadına ithaf edilen (ki bakın eski Türk filmlerine en radikal örnekler orada) iğrençliklerin hiçbiri gerçek değil. Kadınlar her eziyeti çeksin ama boşanmasın, evde otursun çocuğuna baksın. Bir yuvası var ya şükretsin! Yoksa çocukları kötü olur! Yok ya hadsiz denir bir güzel de ağzının payı verilir o kendini bilmeze. Siz eksik değilsiniz, kusurlu değilsiniz. Sizi olduğunuz gibi kabullenip, yol arkadaşı olup mutlu etmeyecek insanlarla da bir beraberlik düşünmeyin. Siz kendinizi sevmedikçe, kendinize değer vermedikçe bir Allah’ın kulu sizi değerli görmez.

Siz bu evliligi yapmak istediginizden emin misiniz?
Arkaniza bakmadan kacmaniz icin yeterli sebepleri siralamissiz oysa ki.

Gerçekten çok merak ettim neden size ağır geldi battaniye alması. Genel yapısı her şeye karışan sizin önünüzden giden birisi ise o zaman haklısınız denebilir...Ama şu olay tek başına bakıldığında çok sinirlenilecek bir konu gibi gelmedi.İyi niyetle yapılmış ise annenin genel tavrı böyle iyi niyetli ise neden sinirleniliyor.Belki bunu ben alayım o da başka bir ihtiyacını alsın diye düşünmüş olamaz mı.Gerçekten ben de kayınvalide olarak öğrenmek istedim.Ben de mesela tamamen iyi niyetle kış geliyor battaniye alayım diyebilirdim.Örebilir veya ördürebilirdim.Bu sık ve her zaman yapılan bir şey değilse bu tepki ağır değil mi....

Mesela hamile kaldığımdan beri örme giydirmicem dedigim halde surekli korkunc seyler oruyor, satin aldiklari da zevkime hitap etmiyor. Ne var bund diyeceksiniz belki ama bana istemedig8m halde bir syler verip, sonra surekli kullaniyo musun , yediniz mi vs diye hesap soran biri. Ben daha dogurmadan, her bir sey ordugunde geriliyorum, sonra tek tek bunlarin bana hani giydi mi, giydiriyor musun, goster die surekli hesabini soracak. Istemiyorum dedikce yapti. Battaniyeyi de begenmedim. Ne alip almayacagimi da ona soracak degilim. Baya emir vererek konusuyor. Onun ne haddine cocuguma ne alacagima karismak

Siz baya ikinci kez boşanacakcaksiniz haberiniz olsun ama sakın kadere küfür etmeyin tamamen kendi ellerinizle hazırlıyorsunuz
Of bu kafayla boşanmaz ya anca adam bunu sepetlerse.Önceki konusunda tonla yazdık, boşuna yormayın kendinizi.

Başkalarının ince hesaplarını düşüneceğinize saçma insanlar ile ilişkilerin sonucunun kaba bir hesabını yapın
Bakalım hayatınızda nelere mal oluyorlar

Battaniyenin ya da örülen giysinin nesi hoşunuza gitmedi ki tek aklıma gelen ipinin hoşunuza gitmeyeceği, kaşındırır ya da çok kalındır falan…
Zamanında akrabalardan tutun annemin komşularına kadar bebeğime bir sürü bir şeyler Ören oldu hepsi çok güzeldi. Örme hoşuna gidilmeyecek şey ne olabilir ki? Lütfen foto atın
Kayınvalideye sinir olabilirsiniz ama emeğe saygı ya örme işleri çok zor ben el bezi öremiyorum mesela öyle zor bir şey.

Ben kadınlarımız ikinci evliliklerinde bu kadar hosguru ve dan dun dan olarak yürümesini anlamiyorum. Saçma sapan değil mi böyle giderseniz 3/4 evlilik de olur. Ezdirmeyin kendinizi, beraber oturmayın,size tava gösterilen yırtık hediyenin inadını yapın

Kesinlikle çok iyi düşünmen gerekiyor.Sinyalleri almışsın aslında biraz daha tanı acele etme ama anlattiklarindan sorun cikacagi belli oluyor.Seninde içine sinmedigi aşikâr.Yerinde olsam uzak dururdum.Neticede 2.evliligimde olacak sütten ağzın yanmış kardeşim çok iyi düşün derim.

daha önce evlilikte yapmışsınız üstelik sanki hayatdan hiçbirşey öğrenmemiş gibi davranıyorsunuz konuda beşik sorun bile değil başka asıl sorunlar var gerçekten göremiyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…