Herkese iyi haftasonlari dilerim direk konuya girmek istiyorum geçenlerden erkek arkadaşım kahvaltıya davet etti evlerine gittim annesi ben ve kendisi masadayken konu bebekten açıldı annesi bebek istiyor bu arada olası bir evlilik durumunda birlik oturulacak yani erkek arkadaşımın düşüncesi bu yönde fakat ben kati suretle acele etmeyeceğim bu kararından vazgeçene kadar çünkü bu benim ikinci evliliğim olacak asıl konuya gelecek olursam annesi çatıda yaklaşık 15 yıllık bir beşik olduğunu onun kullanilacagini söyledi açıkçası bana çok tuhaf geldi bu durum yani bu denli 3_ 5 in hesabını yapacak raddede kötü bir ekonomileri yok bilakis oldukça durumları yerinde onun haricinde bana hediye olarak defolu yırtık bir eşofman takımı aldı yine geçtiğimiz günlerde hediyedir dedim teşekkür ettim aldım ama oda zoruma gitti bana akıl verir misiniz neden bu kadar herşeyin ince hesabı yapılıyor yani bir beşik ne kadar olabilir ki daha şimdiden tasarruf etmeye çalışmasına anlam veremiyorum
Negzel unutmuştum şu şarkıyı2. Evliliğini yapacak birine ne akıl verelim? Çoğumuzdan tecrübelisin ama acılara yürüyor korkmuyorsun.
Cennetten çiçek mi topluyorumNegzel unutmuştum şu şarkıyı
Tşk lotus
adamı nerden tutsan elinde kalıyor. arkana bakmadan kaçmalısın manyak bunlarHerkese iyi haftasonlari dilerim direk konuya girmek istiyorum geçenlerden erkek arkadaşım kahvaltıya davet etti evlerine gittim annesi ben ve kendisi masadayken konu bebekten açıldı annesi bebek istiyor bu arada olası bir evlilik durumunda birlik oturulacak yani erkek arkadaşımın düşüncesi bu yönde fakat ben kati suretle acele etmeyeceğim bu kararından vazgeçene kadar çünkü bu benim ikinci evliliğim olacak asıl konuya gelecek olursam annesi çatıda yaklaşık 15 yıllık bir beşik olduğunu onun kullanilacagini söyledi açıkçası bana çok tuhaf geldi bu durum yani bu denli 3_ 5 in hesabını yapacak raddede kötü bir ekonomileri yok bilakis oldukça durumları yerinde onun haricinde bana hediye olarak defolu yırtık bir eşofman takımı aldı yine geçtiğimiz günlerde hediyedir dedim teşekkür ettim aldım ama oda zoruma gitti bana akıl verir misiniz neden bu kadar herşeyin ince hesabı yapılıyor yani bir beşik ne kadar olabilir ki daha şimdiden tasarruf etmeye çalışmasına anlam veremiyorum
Aklın varsa kaç, bela bağıra bağıra geliyor. Bu kadınla 3 blok aralı bişe oturulmaz, ayeıca oğlu da hayatta onun sözünden çıkamazHerkese iyi haftasonlari dilerim direk konuya girmek istiyorum geçenlerden erkek arkadaşım kahvaltıya davet etti evlerine gittim annesi ben ve kendisi masadayken konu bebekten açıldı annesi bebek istiyor bu arada olası bir evlilik durumunda birlik oturulacak yani erkek arkadaşımın düşüncesi bu yönde fakat ben kati suretle acele etmeyeceğim bu kararından vazgeçene kadar çünkü bu benim ikinci evliliğim olacak asıl konuya gelecek olursam annesi çatıda yaklaşık 15 yıllık bir beşik olduğunu onun kullanilacagini söyledi açıkçası bana çok tuhaf geldi bu durum yani bu denli 3_ 5 in hesabını yapacak raddede kötü bir ekonomileri yok bilakis oldukça durumları yerinde onun haricinde bana hediye olarak defolu yırtık bir eşofman takımı aldı yine geçtiğimiz günlerde hediyedir dedim teşekkür ettim aldım ama oda zoruma gitti bana akıl verir misiniz neden bu kadar herşeyin ince hesabı yapılıyor yani bir beşik ne kadar olabilir ki daha şimdiden tasarruf etmeye çalışmasına anlam veremiyorum