Çatıda ki beşik

olası bir evlilik durumunda birlik oturulacak yani erkek arkadaşımın düşüncesi bu yönde
insan bir kalemde hediye edebilir ama o kalemi seçerken gösterdiği özenden bile anlarsın ,
1 + 1, 50 metrekare evi idame ettirebilecekseniz (Kira, elektrik, su, dağal gaz, telefonlar) ve minimalist yaşam stilini seçebilecekseniz evlenin. Sakın kayınvalidelerle otururum diye düşünmeyesin, sakın haaa!!!
Maddi problemleri yoksa niye kayınvalide evine gidiyorsunuz? Asla ve asla kayınvalide evine gitmeyin, hatta aynı binada bile oturmayın. Forum üyelerinden de zaten kaçın diyenler çoğunlukta, yıl 2022 hala kafasından annesi babası ile birlikte yaşayıp o evde evlilik sürdürecek erkekler var. Böyle bir şey kafasından bile geçmemeliydi.

Burası bana o kadar güç veriyor ki kalkıp hepinizin elinden öpsem yine hakkınızı ödeyemem beni kendime getiriyorsunuz ben rotamı kaybettikce sizler bana doğru yolu gösteriyorsunuz

Burası bana o kadar güç veriyor ki kalkıp hepinizin elinden öpsem yine hakkınızı ödeyemem beni kendime getiriyorsunuz ben rotamı kaybettikce sizler bana doğru yolu gösteriyorsunuz
Çaresizim diye yeni bir konu açıldı oraya bir göz at

27 yasinda tecrubeli bir kadin kolay kolay rota kaybetmez. Saniyorum ki sevgilin çok manipülatif biri. Youtubede bununla ilgili icerikler vardir. Lütfen izle. Manipülasyonlarını farket ve kurtul o adamdan.

Çok güzel yazmışsınız şuan tam da bu tür abla tavsiyelerine ihtiyacım var elinize emeğinize sağlık
Yok artık 2. Evliliğiniz olacak yaşınız da küçük değildir deneyimsiz de değilsinizdir ne abla tavsiyesi istiyorsunuz.
Geçenki konunuzu da hatırlıyorum hala böyle bir adam ve ailesi ile inatla devam edip beşiği sorun etmeniz çok ilginç.
Tavsiyem böyle birini kaçırmayın aileyi de kaçırmayın beşik de nazar boncuğu oluversin

2. Evliliğini yapacak bireylerin çok daha dikkatli olması gerekli. 1.de insan çok acemi oluyor, bir çok şeyi farkedemeyebiliyor, her ayrılık ister istemez yaralar bırakıyor. Çok emin olmadıkça, maddi- manevi sizi tatmin etmedikçe bir evlilik daha yapmayın. Zira daha çok yara alırsınız. Bu anlattığınız durumlarda da evlilik hiç mantıklı değil. Neden kvnin yakınında oturasınız, bebeğinizi istediğiniz değil de onun istediği beşikte uyutasınız, neden siz daha karar bile vermeden o istiyor diye çocuk yapasınız? İlişkinizi gözden geçirin ve mümkünse evlenmeyin bu şahısla.

Kayinvalideniz baskin karakter. Birde beraber oturursaniz hayati size zehir edecektir. Satin aldiginiz, gezdiginiz, yaptiginiz herseye karisacaktir. Es adayinizda pasif kalacak bir karaktere benziyor. Ikiside cekilecek gibi degil, ustelik 2.evliliginiz oldugu icin bosanmaktan cekineceksiniz. Daha Birsuru sey sayabilirim. Kosarak uzaklasin.

Allah aşkına herşey tamam da beşiğe mi kaldı tüm olay.Adam size annemle oturacağız demiş oturmak istemiyorsanız neden nasılsa vazgeçiririm diyerek devam ediyorsunuz? Açıkça ben annenle oturmak istemiyorum dersiniz kararı bu yöndeyse ayrılırsınız niye bekliyorsunuz? Belki hatıra diye demiştir alt tarafı beşik iki ay yatar başka yatakta yatar o sorunda değil aynı evde yaşamak zor bunu düşünün yapamayacaksanız ilişkiyi uzatmayın boşuna

Sana deger vermiyorlar bence agirligini koy. Catidaki besik nedir ya bizimki de elime hep cocuklarinin eskilerini tutustururdu deli olurdum kalbi kırilmasin diye alirdim 1 kere anca giydirrdim iyyyy zor isler baskici karkater seninkide benimkide anasi ne derlerse onu yapardi cok iyi bir surec beklemiyor seni

2. Evliliğiniz olacakmış lütfen böyle insanlar olmayın kaynana ne kadar iyi de olsa ev ev üstüne olmaz. Hrm size verirken kaşıkla veren kepçeyle almak ister

Herkese iyi haftasonlari dilerim direk konuya girmek istiyorum geçenlerden erkek arkadaşım kahvaltıya davet etti evlerine gittim annesi ben ve kendisi masadayken konu bebekten açıldı annesi bebek istiyor bu arada olası bir evlilik durumunda birlik oturulacak yani erkek arkadaşımın düşüncesi bu yönde fakat ben kati suretle acele etmeyeceğim bu kararından vazgeçene kadar çünkü bu benim ikinci evliliğim olacak asıl konuya gelecek olursam annesi çatıda yaklaşık 15 yıllık bir beşik olduğunu onun kullanilacagini söyledi açıkçası bana çok tuhaf geldi bu durum yani bu denli 3_ 5 in hesabını yapacak raddede kötü bir ekonomileri yok bilakis oldukça durumları yerinde onun haricinde bana hediye olarak defolu yırtık bir eşofman takımı aldı yine geçtiğimiz günlerde hediyedir dedim teşekkür ettim aldım ama oda zoruma gitti bana akıl verir misiniz neden bu kadar herşeyin ince hesabı yapılıyor yani bir beşik ne kadar olabilir ki daha şimdiden tasarruf etmeye çalışmasına anlam veremiyorum
2.evlilikde aile evinde oturmayı kabul mu ettiniz?
Yani ilkinde neden ayrıldınız bilmiyorz ama insan 2.evlilikde de kaynana yanına niye gider yahu?

2. Evliliğini yapacak birine ne akıl verelim? Çoğumuzdan tecrübelisin ama acılara yürüyor korkmuyorsun.:KK53:
Daha müstakbel kayınvalidenin evinin dışında buluşamıyor sevgilisi ile... ikna edecekmiş adamı ayrı eve de öyle evleneceklermiş sevsinler .

Konu sahibinin önceki konusu. Sizin ne işiniz var bu zihniyetle anlayamıyorum.
A5A3C7A9-F25A-4606-8E14-A7F440A8AC9E.png

Hayattan, evlilikten, karşınızdaki insanlardan ne beklediğinizi, ne istediğinizi bilirseniz o rotayı kaybetmezsiniz. Yoksa evlenince birlikte oturma hayali olan biri ile ilişki yasadiginiza göre o rota size anormal gelmemiş. Belki çevrenizde böyle evlilikler gördüğünüz için normal kabul ettiniz ama çevreyi Ayseyi Fatmayi baz alarak kriter belirlemeyin. siz ne istiyorsunuz? nasıl mutlu olabilirsiniz buna bakın.

Konu sahibinin önceki konusu. Sizin ne işiniz var bu zihniyetle anlayamıyorum. Eki Görüntüle 3029492
Konusunu hatırlıyorum..üstelik "annem babam ayrılmış bir çift ..söyleyemiyorum,zaten kayınvalide adayım da ayrılmış çiftler için böyle böyle söylüyor " derken aslında canını sıkanın ailesinin durumu olmadığını.. kendi durumunu da gizlediğini, ortaya çıkmasın diye de sevgilisi ile kendi ailesini karşılaştırmadığını zaten anlamıştım.

X