Çatıda ki beşik

Kaç yasindasiniz bilmiyorum da 2. Evliligini yapacak bir kadin cokta kucuk degildir saniyorum ve evlilik gormuş birisiniz. Hala şansinizi zorluyorsunuz.

Ortada evlilik yokken cocuk isterim diye karisan, catidaki beşiği vs hesaplayan biri evlenirseniz susar mi?
Birlikte oturulacak diyen adamin vazgecmesini beklemek filan mantikli bir iş mi? Uzatmayin diye ayri eve cikartsa bile 1-2 sene sonra anasini evinize taşimayacagini nereden bilebilirsiniz?

Allah bazı şeyleri gösteriyor işte ama görmek isteyene. Daha önce bir ayrılık yaşamışsınız ama aklınız başına gelmemiş anlaşılan. Sizin geleceğiniz ve hayatınızla ilgili şeyleri dayatan bir aile ve sırf adamı kaybetmemek için cevap veremeyen siz. Siz bu kafayla daha çok boşanırsınız. İnsanlar birbirini tanımak için sevgili olur , üstelik daha önceki evliliğinizden dolayı sizin bu konuda daha dikkatli olmanız lazım. Bir tanıdığım bir insanın sana verdiği değeri size aldığı hediyeye gösterdiği özenden anlayabilirsin demişti. Bunun fiyatla falanda ilgisi yok, sonuçta hediye bu zorunlu birşey değil, insan bir kalemde hediye edebilir ama o kalemi seçerken gösterdiği özenden bile anlarsın , senin seveceğin, seni hatırlatan bir şey görürsün. Sizin o ailedeki yeriniz o defolu kıyafet kadar, iş görsün diye alınan bir , kolayca gözden çıkarılabilen. Dediğim gibi fiyatla ilgisi yok, yerine göre bir tişört bir patik olur ama baktında anlardı karşındaki insan onu alırken yaparken özenmiştir.
Bence biran önce aklınızı başınıza alıp, kendinizi ikinci defa ateşe atmayın.

Neyse ki evlerine gidip bunları görme şansın olmuş. 1 evlilik yapmışsın daha temkinli ve tecrübeli olman gerek. Bide sevgilin başka biyerde yaşamaya ikna olabilecek mı çok zor duruyor boşuna çaba

bana sormadan sıfır beşik alınsa ben alicam siz karışmayın dense de benim için ayrılık sebebidir o tarz bir kv.
mesele 15 yıllık olması değil aslına bakarsanız.
beraber de oturulmaz bu kadar dik ve karşıdakinin fikrini önemsemeyen insanlarla.
ben sizin yerinizde olsam ayrılırım.

Bu birlikte oturma işinden nasıl vazgeçirmeye düşünüyorsun.
Bı kere hepsi şuan öyle olacağını düşünüyor.
Bu birlikte oturma konusunda ben o kadar netim ki isterse 10 daire,5 araba,3 arsa ve maaş versinler yine de kabul etmem arkama bakmadan kaçarım.
Ben ayrı oturayım,kocamla olayım,inşallah bebek de olsun hediyesi,beşiği eksik kalsın kendin alırsın.
Bu defolu yırtık eşofman inşallah bilerek alınıp sana verilmemiştir.benim aklıma kötü niyet geldi haberin olsun.

Herkese iyi haftasonlari dilerim direk konuya girmek istiyorum geçenlerden erkek arkadaşım kahvaltıya davet etti evlerine gittim annesi ben ve kendisi masadayken konu bebekten açıldı annesi bebek istiyor bu arada olası bir evlilik durumunda birlik oturulacak yani erkek arkadaşımın düşüncesi bu yönde fakat ben kati suretle acele etmeyeceğim bu kararından vazgeçene kadar çünkü bu benim ikinci evliliğim olacak asıl konuya gelecek olursam annesi çatıda yaklaşık 15 yıllık bir beşik olduğunu onun kullanilacagini söyledi açıkçası bana çok tuhaf geldi bu durum yani bu denli 3_ 5 in hesabını yapacak raddede kötü bir ekonomileri yok bilakis oldukça durumları yerinde onun haricinde bana hediye olarak defolu yırtık bir eşofman takımı aldı yine geçtiğimiz günlerde hediyedir dedim teşekkür ettim aldım ama oda zoruma gitti bana akıl verir misiniz neden bu kadar herşeyin ince hesabı yapılıyor yani bir beşik ne kadar olabilir ki daha şimdiden tasarruf etmeye çalışmasına anlam veremiyorum

Beşikten daha önemli sorunlarınız var. Erkek arkadaşınız olası evlilik durumunda birlikte oturabilecek zihniyette biri. Yani bu kararından vazgecse bile zihniyeti bu. Bebeği bile annesi istiyor. Yani beşik bu olaydaki en basit detay.

İlk evliliğiniz o kadar mı kötüydü de bu adamla berabersiniz hala?

Bariz kötü niyetli bir kaynana onunla yaşamaya kararlı 2.eş adayı ve ikisi de size zerre değer vermiyor.

Bu adam ikna olmaz olmuş görünür 2 ay geçmeden anasını tepenize diker.

Yani bunu söylemek istemezdim ama ana oğul ikisi de sizin 2.evliliğiniz olacağı için ezileceğinizi karşılarında ezilmeniz gerektiğini onlar ne isterse yapmanız gerektiğini düşünen kafadalar ta buradan görünüyor.

Daha fazla uzamadan bitirin yoksa buraya 2.kez boşanmaya korkuyorum diye konu açarsınız.

Herkese iyi haftasonlari dilerim direk konuya girmek istiyorum geçenlerden erkek arkadaşım kahvaltıya davet etti evlerine gittim annesi ben ve kendisi masadayken konu bebekten açıldı annesi bebek istiyor bu arada olası bir evlilik durumunda birlik oturulacak yani erkek arkadaşımın düşüncesi bu yönde fakat ben kati suretle acele etmeyeceğim bu kararından vazgeçene kadar çünkü bu benim ikinci evliliğim olacak asıl konuya gelecek olursam annesi çatıda yaklaşık 15 yıllık bir beşik olduğunu onun kullanilacagini söyledi açıkçası bana çok tuhaf geldi bu durum yani bu denli 3_ 5 in hesabını yapacak raddede kötü bir ekonomileri yok bilakis oldukça durumları yerinde onun haricinde bana hediye olarak defolu yırtık bir eşofman takımı aldı yine geçtiğimiz günlerde hediyedir dedim teşekkür ettim aldım ama oda zoruma gitti bana akıl verir misiniz neden bu kadar herşeyin ince hesabı yapılıyor yani bir beşik ne kadar olabilir ki daha şimdiden tasarruf etmeye çalışmasına anlam veremiyorum
adamı nerden tutsan elinde kalıyor. arkana bakmadan kaçmalısın manyak bunlar

Yani bi de 2.evlilik olacaksa ilkinden daha iyi hatta çok daha iyi olmalı şartları değil mi?

İnsan araba yenilerken bile model yükseltiyor daha konforlu olsun ekstra özellikleri olsun istiyor.

Sizin bu adamla ve annesiyle yapacağınız evlilikte ne artınız olabilir ki bekar hayatınıza göre?

Aklın varsa kaç, bela bağıra bağıra geliyor. Bu kadınla 3 blok aralı bişe oturulmaz, ayeıca oğlu da hayatta onun sözünden çıkamaz

Hanımlar söylenilmesi gereken herşeyi söylemis zaten ...
Kendinize bunu yapmayın . evinizi ayirmis olsanız dahi rahat yüzü pek goremezseniz .
Zaten hiç anlayamıyorum neden ben oğlum ve gelinim ile birlikte yasamak isteyim ki ? Onlar genç , dinamik , heyecanlı ..
Tutkulu bir şekilde sevişme hayatları tutkulu kavga hayatları eve arkadaşları gelir ..
Bunları neden benim yüzümden yasayamasinlar
Ben kendime yardımcı mi gelin mi alıyorum
Yani benim aldığım birşey de yok da bu cümleden de hiç hoşlanmıyorum.

X