Çatıya koyamayız piriz gerekli bbaktım ona da saolunBu gelincikler arabaların motorunada giriyorlar. Bize tamirci bir cihaz tavsiye etmisti. Cihazdan insanlarin duymayacagi ama gelinciklerin rahatsiz olacağı frekanslar yayılıyormuş. Onu deneyebilirsiniz. Zarar vermeden kaçarlar.
Tabi gelincik olup olmadigina emin olmak lazim. Onun icinde karanlıkta cekebilen bir kamera yerlestirin. Ama kamerayi iyi bağlayin belki hayvanciklar alip gider
Sevaptır ya gidip bakalım benceSiz önden girersiniz bende dışarıda beklerim çıkarmı diye gün dayanışma yardımlaşma günüdür esirgemeyelim
[/QUOTE
Ya bizede getirsinler. Yok maksadımız uzaklaştırabılıyorsak onları uzaklaştırmak sadece bazı kokuları sevmediklerini ojudum internette meselaBen küçüktüm bizim çatıda vardı. Sansar o . Sakın yuvasını bozmayın ,evinize hiç bir zararı yok.tam tersi yararı Var benim bildiğim kadarıyla fareleri yiyorlar. Bize o kadar uğur getirmişlerdi ki. Yıllarca yaşadılar,müstakildi evimiz,ağaçtan Çıkarken yavrularını görüyordukSonra abime üst katı açtırdık,onlarda kaçtı gitti.bu yıl geri dönmüşler okadar sevindik.
Bende çok severim.baykuşlar çok özel hayvanlarYa bizede getirsinler. Yok maksadımız uzaklaştırabılıyorsak onları uzaklaştırmak sadece bazı kokuları sevmediklerini ojudum internette meselaİçinde ugursuz derler ama o kadar severim ki ..
Bende çıkamam da bakalım bu gün yaban hayvanlarla ilğilenen bir kuruluşla görüştüm kaya sansarı olabılırmış anlattım tam olarak. Yarın iki yeri daha arayacağım...Ne desem yalan olur
Ben korkardım çatıya girip bakmAnız gerekiyor
Telefonu selfi çubuğuna takın. Videoyu fenerli şekilde açıp şöyle bir daire çizin.
Bakın bakalım ne var içeride. Sonra ona göre karar verirsiniz.
Yani bir soru sorulmuş insan gibi cevap verin azarlamak yerine EGO’nu başka yerde tatmin et insanlar size hakaret etmesin de ne yapsınBiz mi girip bakalım ne yapalım size? Çağırın bir usta çok rahatsızsanız kırsın bi yerleri baksın. Sonra da açıkları kapattırın hayvan girmesin.
Yok öldürmeden uzaklaştırma çabasındayızZehir cerirseniz köşede kenarda ölür kokusu da başa bela olur. Birkaç adam çıksın baksın
Yani bir soru sorulmuş insan gibi cevap verin azarlamak yerine EGO’nu başka yerde tatmin et insanlar size hakaret etmesin de ne yapsın
Ya senin gibi insanlar yüzünden biz ban yiyoruz nerde adaletBana hakaret edemezsiniz, senli benli de konuşamazsınız. İyi uçuşlar.
Çözüm bulamazsak yaşışcaz beraber sanırımHayvanlara yasayacak alan mi biraktik ki? Gariplerim siginmislar evinize bence yavrulamistir..Cok degilse ses idare edemez misiniz??
Boşverin sorun değil ben çok takılmam böyle şeylere..Yani bir soru sorulmuş insan gibi cevap verin azarlamak yerine EGO’nu başka yerde tatmin et insanlar size hakaret etmesin de ne yapsın
Ya işte kendini bilmezler güya EGO’sunu tatmin ediyor gülünç duruma düşüyorlarBoşverin sorun değil ben çok takılmam böyle şeylere..
Ya işte kendini bilmezler güya EGO’sunu tatmin ediyor gülünç duruma düşüyorlar