Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları casual marka bebek arabası kullanan var mı?

Biz de casual air var . Biz çok membunu. Şu an puset li kullanımdayız ama hiç yormuyor . Sadece tekerlek ler büyük bizim araba küçük olduğu için arabaya koyarken tekerlekleri sökmekzorunda kalıyoruz

Biz de casual air var . Biz çok membunu. Şu an puset li kullanımdayız ama hiç yormuyor . Sadece tekerlek ler büyük bizim araba küçük olduğu için arabaya koyarken tekerlekleri sökmekzorunda kalıyoruz
Belki o model daha iyidir yada belki benim yaşadığım yerler yolları bozuk çamurlu olduğu için ben zorlanmisimdir. Güle güle kullanin

İstanbuldayim.
Gene de tum ihtimalleri dusunup araba almak lazim sirf avm icin de araba alinmaz tabi :)
Chicco urban plus da yogunlastim. Bi gorup denemek istiyorm yakin zamanda
Şehiri istoc u önermek için sormuştum ama boşverin bebek mağazalarından alın bi sorun olursa muhattabiniz onlar oluyor onlar gönderiyor servise

Şehiri istoc u önermek için sormuştum ama boşverin bebek mağazalarından alın bi sorun olursa muhattabiniz onlar oluyor onlar gönderiyor servise
Marka ve modele karar verirsem sarachane taraflarinda falan cok magaza varmis. Belki uyguna gelsin diye oralardan bakabilirim.
Benim icin onemli olan cift yönlü olup port bebe olarak kullanilmasi. Oto koltugu tipli puseti almayacagim, alsam da kullanmayacagim.

Casual quantum aldm 3 bucuk aylık oldu oğlum konforu kullanımı çok rahat.. Verdiğim parayı kesinlkle hakediyor. Yürüyeni çok iyi dar alanda dönüş alınabiliyo asla zorlanmıyo hafif ve kullanımı çok rahat.. Casual almak istiyorm tavsiye edin die yazmştm buraya şimdi de geri bildirim yapmak istedim kızlar.. Tabii bide bu arabalar şans işi birazda aynı markayı alıp hiç memnun olmayanda oluyo.

Marka ve modele karar verirsem sarachane taraflarinda falan cok magaza varmis. Belki uyguna gelsin diye oralardan bakabilirim.
Benim icin onemli olan cift yönlü olup port bebe olarak kullanilmasi. Oto koltugu tipli puseti almayacagim, alsam da kullanmayacagim.
Biz sarachaneye de gittik istoc ta 150 lira daha uygununa aldık. Tavsiyem model belirlemeden asla gitmeyin hepsi kendi malını övüp diğerlerini kötuluyor.

Casual quantum aldm 3 bucuk aylık oldu oğlum konforu kullanımı çok rahat.. Verdiğim parayı kesinlkle hakediyor. Yürüyeni çok iyi dar alanda dönüş alınabiliyo asla zorlanmıyo hafif ve kullanımı çok rahat.. Casual almak istiyorm tavsiye edin die yazmştm buraya şimdi de geri bildirim yapmak istedim kızlar.. Tabii bide bu arabalar şans işi birazda aynı markayı alıp hiç memnun olmayanda oluyo.
Biz 2016 modelini aldık belki ondan yada dediğim gibi bagcilar yollarında kullandigimiz için memnun kalmadık para=işlev kiyaslarsak.

casual cadillac sir travel system cadillac travel system ilk kez görme kullanma şansım oldu.
cadillac air feci agır geldi bana.
cadillac kapandıgında büyük . O da biraz agır gibi tek başıma katlauıp açabilir miyim bilemedim :KK43:
Pusetlri çok güzel. Geniş ve çocuk yay gibi olmaz içinde. Çok çöküntülü değil.
Casual solo comfort gördüm birinde. Magazada yoktu. Kullanan var mı ?

casual cadillac sir travel system cadillac travel system ilk kez görme kullanma şansım oldu.
cadillac air feci agır geldi bana.
cadillac kapandıgında büyük . O da biraz agır gibi tek başıma katlauıp açabilir miyim bilemedim :KK43:
Pusetlri çok güzel. Geniş ve çocuk yay gibi olmaz içinde. Çok çöküntülü değil.
Casual solo comfort gördüm birinde. Magazada yoktu. Kullanan var mı ?
Casual air modelinde lastikleri zamanla parcalandigi yorumlari okumustum urunle ilgili sikayetlerde cogunlukla yaziyor,baska bir marka bakmak isterseniz prego laon u incelediniz mi cok rahat konforlu gorunuyor onun icinde olumlu yorumlar okudum ve görüp inceledim

Quantum ve cadillac air inceleme firsatim oldu. Tercihim cadillac air.
Evet biraz buyukce, biraz agir gibi,
Ama oturma unitesiyle birlikte kapanmasi dik durmasi kapandiktan sonra cekilerek gelmesi cok hosuma giden ozellikler. Tas gibi araba cok saglamdi kumasi ve mekanizmasi. Bebek dogmadan once almayacagim ama aldığımda kararim cadillac air

X