Casey Ho ile pilates yaparak zayıflıyorum

ahh kuzum valla başlıyacaktım apandistim patlamış kaç gündr hastane ,ameşıyat, agrı vs derken hıc bır sey gormedı gozum,sızede yazamadım, daha dogrusu yataktan bıle kalkamadım bugun ıyıyım ve annem evde yokta kalktım yataktan gezınıyorum bıraz kızıyor da :KK70: sızler naptınız bakalım nasıl gıdıyor

Gecmis olsun

Kızlar merhaba, bende 6 gündür beginner programını yapıyorum.casey ho ile pilates yapmamın sebebi videoları çok çeşitli ve eglenceli.sizler uzun zamandır yapıyorsunuz ilerleme kaydettinizmi kızlar.ve programın dışında herhangi bir egzersiz yapıyormusunuz bacaklar için falan.benım üst bacak problemim var çünkü

Kızlar merhaba, bende 6 gündür beginner programını yapıyorum.casey ho ile pilates yapmamın sebebi videoları çok çeşitli ve eglenceli.sizler uzun zamandır yapıyorsunuz ilerleme kaydettinizmi kızlar.ve programın dışında herhangi bir egzersiz yapıyormusunuz bacaklar için falan.benım üst bacak problemim var çünkü
canım dıger kızlardan da konustuklarım arasında cardıo yapanlar var ,ben de rahatsızlanmadan once yaptıklarımı sayayım sana nacizane
1.buraya attıgım vıdeoları yapıyorum
2.cardio yapmaya başladım
3.diet yapıyorum
4.zayıflama kürlerinden bazılarını uyguluyorum
5.bıtkı cayları ıcıyorum
6.yuzme kurusuna gıdıyorum
ayrıca kuzum üst bacak problemın için başka vıdeolar da onerebılırım casey ho dışında

bu arada kızlar hastalık,amelıyat ve bır sey yıyememem de eklenınce bugun doktorumda tartıldım (doktor dıyetısyen degıl, cerrahım) ben bu işe 75 kılo ile başlamıştım 69 kılo olmuşum fakat hacımsel degısım olarak 72 gıbıyım amelıyattan sonra hıc bır sey yıyemedım ya sındırım sıstemım bosaldı muhtemelen bır ıkı hafta sonra gercek durumu gorecegım

Çok memnun olurum canım.üst bacak için egzersizler önerebilirsen.amacım zayıflamaktan çok sıkılaşmak aslında.casey ho ile ilerleme kaydettinmi canım ve ne kadar zamandır yapıyorsun?

• bunlar başlarken olan ölçüler
Kalçam : 112 cm ( 112 acil hahaha acil durummm )
Göbek deliğimin iki parmak altından can simitlerini de içine alan bir ölçümle göbek çevrem : 108 cm
Bel oyuntumdan bel ölçüm : 82 cm
Sarkık kollarım : 32 cm
Baldırlarım(iç bacak yağlarım da dahil ) : 65 cm

• bunlar 2.güncelleme
Kalça : 111 cm :KK54: 1 cm incelmiş muhteşemmmm :KK68:
Göbek deliğimin iki parmak altından can simitlerini de içine alan bir ölçümle göbek çevrem: 106 cm :KK58: 2 cm incelmişş :cool:
Bel oyuntumdan bel ölçüm : 79,5 cm :KK28: 2,5 m incelme :confused:
Baldırlarım(iç bacak yağlarım da dahil ) : 63,5 cm :KK24: 1,5 cm cm gitmişşşş :KK4:
Sarkık kollarım : 32 cm :mad: kollarda değişme yok kızlarrr

• bunlar 3.güncelleme
Kalça : 109 cm :KK54: 3cm incelmiş ay çok mutluyummmm :KK68:
Göbek deliğimin iki parmak altından can simitlerinide içine alan bir ölçümle göbek çevrem: 105 cm :KK59: 3 cm incelmişş :cool:
Bel oyuntumdan bel ölçüm : 79 cm :KK28: 3 cm incelme :confused:
Baldırlarım(iç bacak yağlarım da dahil ) : 61 cm :KK24: toplamda 4 cm incelmişşş :KK28:
Sarkık kollarım : 32 cm :mad: kollarda hala değişme yok napıcammm ben ya
  • ve bu da 4.güncellemem ( en son 7.kasım.2014)
Kalça : 108 cm :KK9:
Göbek deliğimin iki parmak altından can simitlerinide içine alan bir ölçümle göbek çevrem: 103 cm :KK74:
Bel oyuntumdan bel ölçüm :77 cm :KK36:
Baldırlarım(iç bacak yağlarım da dahil ) : 60 cm :cool:
Sarkık kollarım : 30 cm işte burası benım ıcın cok ıyı haberrrr
:oops::KK55:
çok çok buyuk bır ılerleme kaydetmemişim fakat takıpte olan kuzularım bu haftalarda yoğun iş tempusu,amelıyat falan derken bayagı bosladım biliyorsunuz :KK43: sizce nasıl ? siz neler yaptınız? sizlerde incelme var mı ? ekstra yaptıklarınız neler ?
ve son olarak desteklerınız,arkadaşlıklarınız için sonsuz tesekkurlerrr hatunlar :nazar::KK15: sevılıyorsunuz
yeni yıla fit olarak gireceğiz hep beraberrrrrr beni yalnız koymayın buralardaaa öpüyorummmm :KK15:

Geçen sene 1 ay falan düzenli olarak yapmıştım Casey'in spor günlüğünü.
Pilates en etkili spor bence.
İnanılmaz sıkılaştırıyor, dikleştiriyor insanı.
Başlangıç programından mı gidiyorsunuz yoksa bu ayki programını mı takip ediyorsunuz?

Başlangıç programından mı gidiyorsunuz yoksa bu ayki programını mı takip ediyorsunuz?
başlangıç takvımı ıle basladım canım sonra kendı ısteklerıme araya vıdeolar ekledım kendıme takvım yaptım dıyeyım :oops: bu ay movemberdan gıtmeye calısıyorum fakat ben her gün her bölgeyı calıstırmayı sevıyorum sonuc daha cabuk farkedılıyor cunku
böyle işte kuzum takılıyorum açıkçası kafama göre yaptıklarımıda atıyorum topıc ıme , şu aralar atamadım ama cunku yapamadım da :KK43:

başlangıç takvımı ıle basladım canım sonra kendı ısteklerıme araya vıdeolar ekledım kendıme takvım yaptım dıyeyım :oops: bu ay movemberdan gıtmeye calısıyorum fakat ben her gün her bölgeyı calıstırmayı sevıyorum sonuc daha cabuk farkedılıyor cunku
böyle işte kuzum takılıyorum açıkçası kafama göre yaptıklarımıda atıyorum topıc ıme , şu aralar atamadım ama cunku yapamadım da :KK43:

Düzene oturunca çok keyifli oluyor.
Benim en sıkılmadan yaptığım spor Cassey'i takip ediyorken yaptığım oldu.
Hergün farklı çünkü ve dolayısıyla sıkmıyor insanı.
Hergün ayrı bölgeleri çalıştırmak daha sağlıklı bir yöntem yalnız, çalıştırdığın kası ertesi gün dinlendirmen gerekiyor. (;

Düzene oturunca çok keyifli oluyor.
Benim en sıkılmadan yaptığım spor Cassey'i takip ediyorken yaptığım oldu.
Hergün farklı çünkü ve dolayısıyla sıkmıyor insanı.
Hergün ayrı bölgeleri çalıştırmak daha sağlıklı bir yöntem yalnız, çalıştırdığın kası ertesi gün dinlendirmen gerekiyor. (;
Şöyle yapayım hem sana cevap olsun hemde beni takip eden diğer arkadaşlarıma ufak bir bilgi aktarımı
teorik olarak bu bilgiden hep bahsediliyor bir çok otoritede kabul etmiş durumda bunu kesinlikle lafım yok.Fakat yaşayarak edindiğim tecrübeyi aktarayım hemşireyim ben ve okurken bazı stajlarımı spor hekiminin yanında yaptım yaklaşık 22 hafta kadar sürdü. Kasta biriken laktik asit etkili aslında bu durumda.bu asidin atılması için belirli bir süre gerekiyor kasın yapısına ve asidin miktarına görede bu süre değişiyor. kas yapısını da spor geçmişi etkiliyor. Hani et kesti deriz ya bu kastan asidin henüz atılamadığı durumları gösteren bir bulgudur.Vücut zaten sinyalini veriyor tamam artık benımle ugrasma diye.Açıkçası şu ana kadar böyle bir durumla karşılaşmadım ve yanında staj yaptıgım doktorunda önerisi kendinizi dinleyin ona göre programınızı geliştirin veya değiştirin üzerineydi.Geçmişte yapmış olduğum sporların etkisi vardır bunda da. bu bireysel açıklamam. Tabi ki kendini dinleyen herkes vücüdunun ne istediğini anlayıp ona göre yapmalı planı bana olan şey herkese olacak diye bır durum yok. uzun yazmamaın sebebini lütfen ukalalık ya da karşı tavır olarak düşünme neden böyle yaptıgımı ve bılgımı aktarmak istedim. ama kesinlikle dediğin tıp literatüründe yer bulmuş bir yaklaşım. sadece aradaki seslerede kulak verıyorum tabı kı olabılecek ölçüde

mne19 canım ben blogilatese kayıt olmak istiyorum ama ücretli mi bide ingilizce çok fazla bi şey anlamıyorum napıyım ?

mne19 canım ben blogilatese kayıt olmak istiyorum ama ücretli mi bide ingilizce çok fazla bi şey anlamıyorum napıyım ?
canım ucretlı degıl bende cok fazla ıngılızce bılmıyorum ama halledersın yaı cevırı cevıre gıdebılırsın , vıdeolarda zaten sıkıntı olmaz bır sey olursa da elımden geldıgınce yardımcı olabılrımmm

karın için olanı tamamlayamadım ameliyatımdan dolayı canım yanmaya başlamıştı çünkü hepinize bol şanslar kızlarrr sizleri sevıyorummmm

X