- 17 Ağustos 2010
- 6.673
- 4.041
ayyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrr ben göstermem ama soran olursa ne derim diye sordummm
ilk gece sizi bekleyenler mi olacak ki..Evinizde yada otelde olmayacak mısınız? Sorarlarsa diyorsunda yanınızda birimi olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrr ben göstermem ama soran olursa ne derim diye sordummm
sanane densiz sen kendi işine bak demek aslında çok yerinde olur ama ilk günden kavga çıkmasın özelimizi paylaşmayı düşünmüyoruz diyebilirsin.ayyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrr ben göstermem ama soran olursa ne derim diye sordummm
misafirleğe gelen entel akrabalarımız yorum yapardı.....sanatçı iç dünyasını yansıtmış diye....bezini saklayanlar bile varmış ya..
Bi çaput baglıyamadık dotumze..çerçeveletip duvara asardık işte..bilemedik
çarşafı görecek olan gördü sizin görmenize gerek yok deyin çirkinleşmek isterseniz illa çarşaf görmeye meraklıysan benden önce odaya girsen gösterirlerdi de diyebilirsinayyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrr ben göstermem ama soran olursa ne derim diye sordummm
Geçen ablamın komşusu çarşafını balkona asmıştı kayınvalidesi grsün diye. yıkanmıştı ama konu komşu herkes biliyor ilk geceleri olduğunu Istanbulun göbeği birde. Devam ettirmek isteyenler var yani sen eşinle konuşup durumun sadece sizi ilgilendirdiğini anlatırsın.KIZLAR YAKINDA DÜĞÜNÜM VAR İLK GECE KAPIDA BEKLEME ADETİ HALEN VAR MI ?
KANLI ÇARŞAF GÖSTERMEK İSTEMİYORUM .. NASIL DAVRANMALIYIM ? SİNİR OLDUM AÇIKÇASI ....
hönkkkkkkkKIZLAR YAKINDA DÜĞÜNÜM VAR İLK GECE KAPIDA BEKLEME ADETİ HALEN VAR MI ?
KANLI ÇARŞAF GÖSTERMEK İSTEMİYORUM .. NASIL DAVRANMALIYIM ? SİNİR OLDUM AÇIKÇASI ....
Geçen ablamın komşusu çarşafını balkona asmıştı kayınvalidesi grsün diye. yıkanmıştı ama konu komşu herkes biliyor ilk geceleri olduğunu Istanbulun göbeği birde. Devam ettirmek isteyenler var yani sen eşinle konuşup durumun sadece sizi ilgilendirdiğini anlatırsın.
çok doğru. işine geldiği gibi işte. rezalre kısacası.Cinsel iliskinin bu kadar ayip ve yanlis bir seymis gibi gosterilip de yasandigi zaman da bu kadar alenen ilan edildigi baska bir yer var mi acaba, teoride baska pratikte baskayiz vallahi.
O yuzden ortalik her konuda ustalik kazanmasina ragmen carsaf dalgalandiranlarla kayniyor.
kanlı bezlerimi saklıyorsunuzevim ankara'da eşimin ailesi trabzon'da... görmek istese artık ne zaman görürdü belirsiz
kaynıvalidem sormuştu evi yerleştirirken küçük bezlerin beyaz çarşafın falan var mı diye benim zaten hazırdı var dedim... sonra da "var mı öyle bir adetiniz?" diye sordum. o da "yookkk ona bakanın öteki dünyada gözleri kör olur bakılmaz ona hem olmayabilir de, ben adettir serilir diye sordum" dedi.
sonuç olarak kimseye bir şey göstermedim ama küçük bezlerimi saklıyorum
Balayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy rezalet bir durummmm ben göstermem katliam çıkar herhalde
Balayına çıkın sorun kökten hallolsun :) Orda yanlız olacaksınız nihayetinde çarşafı dert etmeyeceksinayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy rezalet bir durummmm ben göstermem katliam çıkar herhalde
size normal ama bizlere tuhaf. o yüzdende hoş gelmediğini söyleme hakkına sahibiz. evet bence çok çok alçaltıcı bir kadın için. bunu saklamakta öyle. ha bu benim görüşüm. . bunuda belirtebilirim elbette.Sevgili GazozGofret;
Kanlı bez dediğiniz bezde kaç damla kan var Allah aşkına. Sanki üstünde tavuk kesilmiş bi şeyden bahsediyorsunuz?
Saklıyorum bunun için belirli bir akıl seviyesi mi gerekiyor?
Ben evlenmeden önce annem kendi sandığından kendi gecelik takımlarını göstermişti bana. O arada bezi de çıktı. Özenle sarıp sarmalamıştı. Özelini benimle paylaşması beni çok duygulandırmıştı o zaman. Bende saklamak istedim.
Kime ne ya?
Kişinin bunu kendine saklamak istiyor olmasını böyle yargılamayın bence.
Yok halay başı olun falan...
Kimseyi ne ilgilendirir bu? Ben saklamayanlara bişey diyor muyum?