ÇARŞAF ADETİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde önemlidir ama kimse kimseye öyle şeyler göstermez. Sen eşinden başkasına bişe kanıtlamak zorunda değilsin.

Benim arkadasimin kendi halasi bekledi kiz tarafinin sanindandir diye. Şana gel bi damla kanla 3-5 bilezige bakiyor.

Hala boyle seyler var sorun nisanliniza ve boyle onur kirici bir muameleye maruz kalacaksaniz bu isin simdi bitecegini soyleyin.

Canım benden de istediler.bide o gece ayrı yatak ve çarşaf koymuşlar.esim sinirlenp kaldırdi onu.Sabah bna geldi.istedi.bende x istemiyor öyle anne dedim.
Daha da sormadı.eşin ne diyor konuştun mu
Ne kadar gereksiz ve ahlaksız bi tutum ya.
Kendileri millete göstermş onun acısnı çkaryolar resmen

Cinsel iliskinin bu kadar ayip ve yanlis bir seymis gibi gosterilip de yasandigi zaman da bu kadar alenen ilan edildigi baska bir yer var mi acaba, teoride baska pratikte baskayiz vallahi.

O yuzden ortalik her konuda ustalik kazanmasina ragmen carsaf dalgalandiranlarla kayniyor. :KK12:

Bu adet uygulaması anneden kaynaklanır.

Sen kendinden eminsen sorun edeceğin gerileceğin bir şey olmamalı.

Eğer bu konuda tedirgin olursan herkes şüphelenir. Sen sakin ve rahat olursan sıkıntı olacak veya kapıda beklemese bile çarşafı merak etcek kimse kalmaz ; )

Canım benden de istediler.bide o gece ayrı yatak ve çarşaf koymuşlar.esim sinirlenp kaldırdi onu.Sabah bna geldi.istedi.bende x istemiyor öyle anne dedim.
Daha da sormadı.eşin ne diyor konuştun mu
Ne kadar gereksiz ve ahlaksız bi tutum ya.
Kendileri millete göstermş onun acısnı çkaryolar resmen

Biraz da öyle. Karı-kocanın özeli bu kimseyi ilgilendirmez.

Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme canım hiç sorma. O günler geceli yuzyillar oldu. Ola ki o gün çarşaf soruldu. Bizim adette öyle çarşaf gösterme falan yok de tika lafı ağzına. HasbinAllah!

Eş adayınla konuşmalısın. ben evlenmeden önce eşime sordum, ailen böyle bir davranışta bulunur mu diye. kesinlikle hayır, oldu da yapacak oldular ben veririm gereken cevabı sen merak etme dedi... olması gereken de bu zaten.

ne saçma bişey ya belki çok yorulduk yattık uyuduk illa bişey yapmak zorundamıyız nasıl bir mantık hatasıdır bu böyle benden isteyecek kadar deli biri çıkmaz umarım karşıma çünkü alır o çarşafı bir taraflarına sokarım onların valla hiç gelemem öyle şeylere benim ne olduğum beni ilgilendirir kimseyi değil. ben hayatımdaki kişiye bile bakire olmam senin için önemliyse hayatımdan defolup git dedim ki bunu bakire olduğum halde söyledim. bizi biz olduğumuz için sevmeyen adamdan ne hayır gelirki bize..

Bence eşin bile gözüne sokulmasına lüzum yok..
İki damla kan görünce tatmin mi oluyor, gururu mu okşanıyor ne oluyor??

Demek ki benden isteseler kesin kapi onundeydim :) hala bakireyim cunku 1,5senedir :) esimde bisi demez

evim ankara'da eşimin ailesi trabzon'da... görmek istese artık ne zaman görürdü belirsiz :KK48:
kaynıvalidem sormuştu evi yerleştirirken küçük bezlerin beyaz çarşafın falan var mı diye benim zaten hazırdı var dedim... sonra da "var mı öyle bir adetiniz?" diye sordum. o da "yookkk ona bakanın öteki dünyada gözleri kör olur bakılmaz ona hem olmayabilir de, ben adettir serilir diye sordum" dedi.
sonuç olarak kimseye bir şey göstermedim ama küçük bezlerimi saklıyorum :KK23:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X