ÇARŞAF ADETİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
KIZLAR YAKINDA DÜĞÜNÜM VAR İLK GECE KAPIDA BEKLEME ADETİ HALEN VAR MI ?

KANLI ÇARŞAF GÖSTERMEK İSTEMİYORUM .. NASIL DAVRANMALIYIM ? SİNİR OLDUM AÇIKÇASI .... :KK43:

Saçmalık. Bu sizin özeliniz. Eşiniz ve sizden başka insanların bunu bilmesine hiç gerek yok. Böyle geri kafalılık mı olur?

KANLI ÇARŞAF GÖSTERMEK İSTEMİYORUM .. NASIL DAVRANMALIYIM ? SİNİR OLDUM AÇIKÇASI .... :KK43:
Bu kadar saçma, kadını aşağılayan bir adet daha var mıdır bilmiyorum. Elbette göstermek istemeyeceksin, göstermeyeceksin de. Eğer bu yönde bir talep olursa eşinin ailesinden kesinlikle reddet. Kadınlık gururuna, onuruna yapılabilecek en büyük darbedir herhalde. Tek kelimeyle iğrenç. Bir erkek de eğer eşini bu duruma düşürebiliyorsa o erkekten koca olmaz bence.

kım beklıcek kapıda,ılk gecenizi insanlarla dolu bır evde mı kutlıcaksınız..

kıme ne senın carsafından..farzet yapamadınız,3 ay,5 ay 1 yıl kapıda mı beklicekler..
Bir de böyle bir algı var sanki herkes ilk gece sevişmek zorundaymış gibi..
Belki bir hafta sonra yapıcaz belki düğünden önce yaptık kime ne yani :KK53:

Benim

esimin ailesinde var. Kapıda bekleme degil ana ertesi gun gosteriyolar sabırım. Ama biz ilk gece kanlı bezi götürdüm esime almak ister mısın diye. Sacmalama askım at sunu çöpe kimseye göstermeye gerek mahremimizi demisti. Göstermek istese de sıkıntı yapmazdim. Alnım açık yüzüm ak duruşu yapardım

kızlar benim nişanlım sağolsun izin vermem diyor. ama sabah olupta biri bana sorarsa ilk günden papaz olmak istemem :KK43: yoksa nişanlım bu konuda asla taviz vermezzzzzzzzz

Bu ne kadar ayip birseydir ya. Lafa gelince namus namus derler. Birde siraya girerler , o is olsunda sertifikasini alalim diye. :KK12:

kızlar benim nişanlım sağolsun izin vermem diyor. ama sabah olupta biri bana sorarsa ilk günden papaz olmak istemem :KK43: yoksa nişanlım bu konuda asla taviz vermezzzzzzzzz

izin vermiyorsa tamamdır ozaman soranada adam orda gidin sorun utanmıyorsanız de :KK55:

böyle şeyler kaldımı hala şaşkınım yaa :KK57:

alla alaaa kim sorcak ya.. kalmadı öyle şeyler artık çok şükür

E o zaman niye sorun ediyorsun ki?
Gerekirse papaz ol ama bu onur kırıcı hareketi kendine reva görme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X