ÇARŞAF ADETİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
asla göstermem hem inşallah adet olurum bende bir hala var düşman başınaaaaaaa inşallah o gelmez düğünüme...

kv sormasa bile o irdeler oha çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş derim kovarım vallaha.. eşim beni bilsin yeter anacım ..

ayıp olmassa gizli kamera koyucaklar odaya çüşnüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sinir bozucu !!

tovbe tovbe ..arli namuslu karinin ardindan ettigim lafa...
sevmem mevmem ama dusmemistir biryerden bence dusecek bi tipi yok yani gunah olmasin durduk yere :)

e ama köyde çok oluyor böyle kazalar :KK70:

neyse canım herkesin namus kavramı kendine göre bilemem kadını öyle hayali biri üstünden konuştum işte :KK45:

asla göstermem hem inşallah adet olurum bende bir hala var düşman başınaaaaaaa inşallah o gelmez düğünüme...

kv sormasa bile o irdeler oha çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş derim kovarım vallaha.. eşim beni bilsin yeter anacım ..

ayıp olmassa gizli kamera koyucaklar odaya çüşnüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sinir bozucu !!

bakılır diyen oldu mu,nişanlın görtermem diyormuş daha ne istiyorsun:KK66:

KIZLAR YAKINDA DÜĞÜNÜM VAR İLK GECE KAPIDA BEKLEME ADETİ HALEN VAR MI ?

KANLI ÇARŞAF GÖSTERMEK İSTEMİYORUM .. NASIL DAVRANMALIYIM ? SİNİR OLDUM AÇIKÇASI .... :KK43:
acıkcası bizim burda böle bi adet yok zaten gerdek gecesi kapıda birinin ne işi var düğünden sonra alın başınızı gidin başbaşa ya evinize ya bi otele çarşaf da komikmiş eskide kaldı o işler carsafı kirletmene gerek yok tavukmu keseceksiniz allah aşkına bi tane havlu al ucuz yollu bişi olsun silersiniz onla veyada şu cocuk bezlerinin yanında satılın bebek altına koyuyolarya altını değiştiriken öle bişi al 5 liraya katlayıp çöpe atarsın şahsen öle yapmıştım ....hem kan geleceği ne malum belki hiç gelmiycek nolcak o zaman ...eşinize durumu anlatın acıkcası o göstereceğin carsafta sade kan olmayacak kendi spermlerini milletin görmesinide istemez heralde ne şekilde ilişki olursa olsun az cok spermde dökülür ....

ayyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrr ben göstermem ama soran olursa ne derim diye sordummm :KK70:

ayyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrr ben göstermem ama soran olursa ne derim diye sordummm :KK70:

Biz sizi anladik da iki damla kan gelince kizin namuslu, iyi huylu, ev kizlarinin sonuncusu oldugunu sananlari anlamadigimiz icin yazdik bunlari.

Daha kucucuk kizken bacagin acilmasin, sokakta kahkaha atma, beyaz gomlek giyme sutyenin gorunur vs laflarina karsi disarida hanim hanimcik kapali kapilar ardinda kimin eli kimin cebinde belli olmadan namus kumkumasi olanlari bu carsaf kafasi yuceltiyor ya, ona dolmusuz demek. :KK53:

adetlerine göre değişir, eğer çarşaf göstermek zorundaysanız ufak tatil köyleri gibi balayına git acayip sitres atarsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X