- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
kv dana kestiniz sanardı herhaldeben ılk gece adetlıydım,ısteselerdi keşke bende de..
döt acık yatardım,ne guzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kv dana kestiniz sanardı herhaldeben ılk gece adetlıydım,ısteselerdi keşke bende de..
döt acık yatardım,ne guzel
kim gormek istiyorsa soyle herkes carsafini toplasin gelsin.
kisasa kisas.ben olsam oyle derim.
belki bende merak ediyorum kv nin carsafini....
kizim vakti zamaninda bisikletten dusmustum dermisayy nasıl güldüm mesajınız çok hoşuma gitti yaa
kizim vakti zamaninda bisikletten dusmustum dermis
kizim vakti zamaninda bisikletten dusmustum dermis
öküzle tarlayı sürerken attı beni üstünden demesinden iyidir bence
ahahahahahahahahhaahahahahah DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bezini saklayanlar bile varmış ya..dışına çıkan ebe
tovbe tovbe ..arli namuslu karinin ardindan ettigim lafa...
sevmem mevmem ama dusmemistir biryerden bence dusecek bi tipi yok yani gunah olmasin durduk yere :)
asla göstermem hem inşallah adet olurum bende bir hala var düşman başınaaaaaaa inşallah o gelmez düğünüme...
kv sormasa bile o irdeler oha çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş derim kovarım vallaha.. eşim beni bilsin yeter anacım ..
ayıp olmassa gizli kamera koyucaklar odaya çüşnüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sinir bozucu !!
acıkcası bizim burda böle bi adet yok zaten gerdek gecesi kapıda birinin ne işi var düğünden sonra alın başınızı gidin başbaşa ya evinize ya bi otele çarşaf da komikmiş eskide kaldı o işler carsafı kirletmene gerek yok tavukmu keseceksiniz allah aşkına bi tane havlu al ucuz yollu bişi olsun silersiniz onla veyada şu cocuk bezlerinin yanında satılın bebek altına koyuyolarya altını değiştiriken öle bişi al 5 liraya katlayıp çöpe atarsın şahsen öle yapmıştım ....hem kan geleceği ne malum belki hiç gelmiycek nolcak o zaman ...eşinize durumu anlatın acıkcası o göstereceğin carsafta sade kan olmayacak kendi spermlerini milletin görmesinide istemez heralde ne şekilde ilişki olursa olsun az cok spermde dökülür ....KIZLAR YAKINDA DÜĞÜNÜM VAR İLK GECE KAPIDA BEKLEME ADETİ HALEN VAR MI ?
KANLI ÇARŞAF GÖSTERMEK İSTEMİYORUM .. NASIL DAVRANMALIYIM ? SİNİR OLDUM AÇIKÇASI ....
O ne biçim adet.KIZLAR YAKINDA DÜĞÜNÜM VAR İLK GECE KAPIDA BEKLEME ADETİ HALEN VAR MI ?
KANLI ÇARŞAF GÖSTERMEK İSTEMİYORUM .. NASIL DAVRANMALIYIM ? SİNİR OLDUM AÇIKÇASI ....
kim gormek istiyorsa soyle herkes carsafini toplasin gelsin.
kisasa kisas.ben olsam oyle derim.
belki bende merak ediyorum kv nin carsafini....
ayyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrr ben göstermem ama soran olursa ne derim diye sordummm