Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda zor degil daha kisa yapiyor yani 30 dakka falan suruyo fakat hareketleri cok yavas yapyrEpic serisine göre daha mi zor acaba farki nedir?
Magnezyum kullan cnm ben bj kac gundur kullanıyorum iyj geldiSüpersin ben de bugun ikinci haftayi bitirmeye calisicam ama fena çalıştırıyor ya iki gün kas ağrısı oluyor hâlâ bugun de full bant var sonra da ip atlamaya calisicam bakalım
Ahahah evet ayrica karin calismaya hic gerek yok zatenben bugunku antrenmanda karnımı feci hissettmBi düzene oturtamadim ben de ya çok gelen giden oluyor diye. Dün tüm vücut olani bitirdim ikinci hafta bitti neyseki sonunda. Çok karın hareketi yapmamasina rağmen oturup kalkerken karın kaslarim fena çekiliyor. Bacak kaslarimdan bahsetmiyorum bile son hareketleri yaparken zangir zangir titriyorlardi :)) bugün sadece aç karnına eliptik yapicam 1 saat civarı. Yarın Caroline ile devam ins. ^^
Bu kadın işi biliyor ya Valla dayanamadim eliptik üstüne kol da çalıştım bugün bağlılık yapıyor resmen bu arada siz kaç kilo dambıl kullaniyorsunuz?Ahahah evet ayrica karin calismaya hic gerek yok zatenben bugunku antrenmanda karnımı feci hissettm
8 er kilo döküm biceps triceps ve genel hareketleri yapiyorumBu kadın işi biliyor ya Valla dayanamadim eliptik üstüne kol da çalıştım bugün bağlılık yapıyor resmen bu arada siz kaç kilo dambıl kullaniyorsunuz?
8 er kiloyla biceps triceps miiii benimki 5 kilo ve yapana kadar ağlıyorum resmen yorulunca da 2 kiloya geçiyorum8 er kilo döküm biceps triceps ve genel hareketleri yapiyorum
Yorulunca 5 er kiloya iniyorum
12.5 kilo halterim var, squat ve lunge gibi hareketleri onunla yapiyorum
Ahahha zamanında dambillarin plakalarini koymadan barla yapyrdm zorlayarak hey gidi hey8 er kiloyla biceps triceps miiii benimki 5 kilo ve yapana kadar ağlıyorum resmen yorulunca da 2 kiloya geçiyorum
Ah ahh darısı bana İnşallahAhahha zamanında dambillarin plakalarini koymadan barla yapyrdm zorlayarak hey gidi hey
Olur olur ama arttirmaya bak arttirmazsan yapamazsinAh ahh darısı bana İnşallah
Epic 1 den sonra epic 2 de 10 ar kiloya cikmaya calisicam bakalım zorlamadan olmuyor kesinlikle. Inanir mısınız ilk squata baslarken 2 kilo aliyordum erkek arkadaşım gülüyordu napiyorsun sen en az 30 kilo alman gerek diye dedim ben yapamam çok ağır geliyor. Yavaş yavas 5 10 derken şuan 20 kilo yapiyorum bakalım nereye kadar gidecekOlur olur ama arttirmaya bak arttirmazsan yapamazsin