Carnivale'nin Başarı Öyküsü 21 Kilo Verdi

İnanamıyorum sana gerçekten senmişsinnnn daha geçen gün senden bahsediyorduk yasafatla
47 kilo ne demek yaaa resimleri eklememişsin göremedim daha ama bak kesinlikle +90a bekliyoruz detay istiyoruz nasıl gitti 47 kilo yasafatla ben daha bıraktığın yerde sayılırız mutlaka gel ve anlat bizlere bu arada seni çoookk özledik carnivale

Merhaba carnivale,

Ne diyeceğimi nasıl tebrik edeceğimi bilemiyorum..En güzel tebrik yöntemini hak ediyorsun çünkü..
İstenirse herşey gibi zayıflanabileceğini gösterdin..İyiki uğradın,iyiki mesajını gördüm..
KAç kilo olduğunu az çok hatırlıyorum..Şu anki kilonu okuyunca waooooow diye çığlık atmışım farkında olmadan...
Allah nazardan korusun,dilerim bir daha yanından bile geçmez pis yağlar....

Sevgiler,

çok müthiş bişey. azmini kutluyorum. ben hiç kilo almadım hep zayıftım ama böyle yazılanları okudukça hayran oluyorum başarılara. dilerim istediğin kiloya inersin ve ömür boyu zayıf ve daha önemlisi sağlıklı olursun. yüzün hep güler inşallah

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim arkadaşlar:) ben de herkesi çoookkk özledim... iyi dileklerde bulunanlara da ayrıca teşekkür ediyorum. daha da mutlu oldum. karar verdim 65e ineceğim inşallah
:))
resimleri yüklemeyi beceremedim. bir daha deniyorum şu an...

mesaj atıp ne yaptığımı soran arkadaşlarım için 90 üstü forumunda yazdığım mesajı kopyalıyorum umarım faydası olur:)
neler yaptığıma gelirsek, zayıflamaya başladığımda haftada iki kilo vermeyi hedeflemiştim. uzun süre de böyle devam etti. ancak arada biraz üzüntülü bir durum yaşadım. üç gün bir parça incir ve bir nar yiyerek ve uyuyarak geçti. sonra inanılmaz hızlı kilo vermeye başladım. komik bulacaksınız ama doktor kontrolüne bile gittim. bu kadar hızlı verilir mi diye:) ama her şey çok normaldi. rejim olarak başlangıçta 1400 kalorilik bir diyet yaparken bahsettiğim olaydan sonra 1100 kalorilik bir diyete başladım. ama en önemlisi diyet yaparken sürekli porsiyon küçültmeye odaklanıp kaçamaklara izin verdim. cnım börek istiyorsa bir dilim yedim. ama o gün sporu arttırdım. zayıflamamın en önemli sırrı spor zaten. her gün leslie nin 5 millik fat burn programından iki kez yaptım. sabah iki saat bunu yaptıktan sonra akşam da yüzmeye gittim. bahsettiğim üç gün dışında belki altı yedi gün kaçamağım vardır. ama geri kalan tüm günlerde yani neredeyse bir yıldır aralıksız spor yaptım. yemek yiyememekten üzülmekten ziyade spora giderken ağlayacak gibi olduğum oluyordu. zira çok yorgun oluyordum ve bir ton iş getiriyordum eve. ama ne olursa olsun devam etmeye kararlıydım. karnım sırtım kolum belim bacağım derken bedenler küçülüp tartı normalleşmeye başladıkça daha da sıkı sarıldım programıma. bu arada 65 kilo hedefim de beni bekler. yani halen programıma devam ediyorum :)))
bu arada hayatımda ilk kez topuklu ayakkabı giyiyorum. bir yere girince herkes bana bakmıyor ilk defa. ilk defa mağazada birileri hanımefendi o size olmaz. küçüğünü deneyelim diyor. ilk defa erkekler bir işim yoksa görüşmek istedikleri için beni arıyorlar. ilk defalar öyle çok ki... ama en güzeli ilk defa annem babam kız kardeşim ve erkek kardeşim beni karşılarında görünce ağladılar... zira ayrı yaşadığımız için onları en son yaklaşık yüz yirmi kilo iken görmüştüm...

ben de bu forumda zayıflamayı başaran herkese pek çok mesaj yazdım. nasıl zayıfladıklarını öğrenmek istedim. benim size diyeceğim,

arkadaşlar yalan söylemeyi bırakın!!!

bunu yıllarca kendine yalan söylemiş biri olarak söylüyorum. siz gerçekten hazır olduğunuzda açlık kayboluyor. halsizlik, mutsuzluk kayboluyor. mazeretler kayboluyor... kilolarımız için ödediğimiz bedeller zayıflama çabasının yanında hiç kalır!

hayatınızı yalnız siz düzeltebilirsiniz.

eğer dürüstseniz, tartıya aldırmayın... zayıflıyorum daha da zayıflayacağım deyin. örneğin bugün bir kilo aldıysanız rejim yapmanıza rağmen ama yolun başında daha da ağırdım demek yapmasaydım şimdi kim bilir kaç olurdum deyin...

kendinizin önünde bir engel olmaktan çekilin...

inanın her şeye ama her şeye layıksınız. o salak kızların hepsinden iyisiniz. kendinizie fırsat verin. sevdiklerinizi en çok bununla mutlu edebilirsiniz...

Son düzenleme:
carnivale inanılmaz fark var o göbek nerde öle harikasın harikasın harikasın arkadaşım mesajında ok doğru yazmışsın hemen spora başlıyorum sayende:84:

canım çok sağol. akşamları yemek yeme. zor ama başarabilirsen müthiş etkili...

canim benim tebrik ediyorum. nasilsin? uzundur gorusemedik. masallah diyorum nazar deymesin.inan bana motive oldu.aylardir hic dikkat etmedim yediklerime.15 kilo verdim takildim kaldim... inan cok sevindim... iyiki geldin aramiza...

carnivalim sakın bı yere kacma bıdasenı coooook oslemısım yaaaaatekrar hosgeldın
dun tam sana cevap verıyodum net gıttı havalardan nem kapıyo benım ınternetsabahı zor ettım ıse bır saat gec gıdecegım halde 6 bucukta kalkıp net gelmısmı dıye baktım .en sonunda arkadasım vermıssın kıloları coook tebrık edıyorum azmın zaferı resmenbız yıne bıraktıgın yerdeyız ama bende kendım ıçı bısı yapıyorum zayıflıyorum sana anlatırım uzun uzun .sen gırmeyınce bısı oldu zannettım sana bı suru msj attım bana fotoları gonderdıgın mail. adresınede burdakı adresınede attım.bısı oldu zannetmıstım ama cıdden bısı olmus ama ıyı bısı olmuscanım benım ıyısallah bende senın gıbı basarı hıkayemı paylasacagım bır gun.sakın bıda kacıp gıtme beraber verelım kılolarımızı yalnız sen benı bıraz bekle anca yetısırım

sabrınıza azminize hayran kalmamak mümkün değil.. bende şu altı aydır 122 kilodan 112 ye bir düştüm bir çıktım derken 114 üm.. ne kadar sabırsızımki, şu en çok istediğim koşu bandını aldığım halde bile hergün yok bacaklarım yok belim diye bir bahane buluyorum.. allahım benim içimede versin sizdeki azmi.. tebriklerle birlikte kocaman öpücükler yoluyorum...harikasınız başka ne deniliki :)))

canim benim tebrik ediyorum. nasilsin? uzundur gorusemedik. masallah diyorum nazar deymesin.inan bana motive oldu.aylardir hic dikkat etmedim yediklerime.15 kilo verdim takildim kaldim... inan cok sevindim... iyiki geldin aramiza...
canım benim çoookkk teşekkür ederim. motive olmana çok sevindim... ben güveniyorum sana tatlım bir an önce kurtulacaksın fazlalıklardan:))

dostuummmm senin hikayeni sabırızlıkla bekliyorum artıkın buralardayımmmm elele birlikte azimle vereceğiz kilocuklarımızıııı:)))

tebrikler cnm inş ıstedıgın rakamları gorursun tartıda

çok teşekkür ederim. savaşa devam:)))

çok teşekkürler... eminim vereceksiniz. ben de inanın mayıs ayında bu başarı öykülerini okuyup iç geçirenlerden biriydim. diyorum ya ben yapabildiysem herkes yapabilir:)))

carnivale çoooook özledim seni ve çooookkk merak ediyorum iyi haberlerini duymak istiyorum, wallahi hangi üni. de olduğunu bilsem arayıp sorucam, hadi iyi haberler ver bize

ve şunu da söylemek istiyorum burada gördüğüm en harika başarı öyküsü sana ait hadi aramıza dön ve kalan 22 kiloya hesabını göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…