- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 40
herkese tekrar merhaba... arkadaşlar geçen zaman içinde neler yaşadığımı, niye forumdan uzaklaştığımı anlatarak can sıkmak istemiyorum. ama sadece şu anki kilomu bildirmek istiyorum. geçtiğimiz yılın mayıs ayından bu yana rejim ve spor yapıyorum ve şu an 88 kiloyum. inanamıyorum ve o kadar mutlu ve güzel hissediyorum ki anlatamam. insanların tavırlarında veya mağazalarda değişen şeyler anlatmakla bitirilemez gibi... ama ben en çok sağlığımın düzelmesine ve hayata bakış açımın değişmesine seviniyorum. artık boşa gerginlikler, küsmeler, yorulmalar yok! hayat daha güzel... ve en önemlisi kendime saygım arttı. zayıflayın arkadaşlar. ne olursa olsun bırakmayın... üzerimden 47 kilo yük kalktı ama aynı zamanda gereksiz yere kendime yüklediğim tüm negatiflik de kalktı... sadece haber vermek istedim... hepinize kucak dolusu sevgiler...
herkese tekrar merhaba... arkadaşlar geçen zaman içinde neler yaşadığımı, niye forumdan uzaklaştığımı anlatarak can sıkmak istemiyorum. ama sadece şu anki kilomu bildirmek istiyorum. geçtiğimiz yılın mayıs ayından bu yana rejim ve spor yapıyorum ve şu an 88 kiloyum. inanamıyorum ve o kadar mutlu ve güzel hissediyorum ki anlatamam. insanların tavırlarında veya mağazalarda değişen şeyler anlatmakla bitirilemez gibi... ama ben en çok sağlığımın düzelmesine ve hayata bakış açımın değişmesine seviniyorum. artık boşa gerginlikler, küsmeler, yorulmalar yok! hayat daha güzel... ve en önemlisi kendime saygım arttı. zayıflayın arkadaşlar. ne olursa olsun bırakmayın... üzerimden 47 kilo yük kalktı ama aynı zamanda gereksiz yere kendime yüklediğim tüm negatiflik de kalktı... sadece haber vermek istedim... hepinize kucak dolusu sevgiler...
canım benim çoookkk teşekkür ederim. motive olmana çok sevindim... ben güveniyorum sana tatlım bir an önce kurtulacaksın fazlalıklardan:))canim benim tebrik ediyorum. nasilsin? uzundur gorusemedik. masallah diyorum nazar deymesin.inan bana motive oldu.aylardir hic dikkat etmedim yediklerime.15 kilo verdim takildim kaldim... inan cok sevindim... iyiki geldin aramiza...
carnivalim sakın bı yere kacma bıdasenı coooook oslemısım yaaaaa tekrar hosgeldın
dun tam sana cevap verıyodum net gıttı havalardan nem kapıyo benım ınternetsabahı zor ettım ıse bır saat gec gıdecegım halde 6 bucukta kalkıp net gelmısmı dıye baktım .en sonunda arkadasım vermıssın kıloları coook tebrık edıyorum azmın zaferı resmen bız yıne bıraktıgın yerdeyız ama bende kendım ıçı bısı yapıyorum zayıflıyorum sana anlatırım uzun uzun .sen gırmeyınce bısı oldu zannettım sana bı suru msj attım bana fotoları gonderdıgın mail. adresınede burdakı adresınede attım.bısı oldu zannetmıstım ama cıdden bısı olmus ama ıyı bısı olmus canım benım ıyısallah bende senın gıbı basarı hıkayemı paylasacagım bır gun.sakın bıda kacıp gıtme beraber verelım kılolarımızı yalnız sen benı bıraz bekle anca yetısırım
tebrikler cnm inş ıstedıgın rakamları gorursun tartıda
sabrınıza azminize hayran kalmamak mümkün değil.. bende şu altı aydır 122 kilodan 112 ye bir düştüm bir çıktım derken 114 üm.. ne kadar sabırsızımki, şu en çok istediğim koşu bandını aldığım halde bile hergün yok bacaklarım yok belim diye bir bahane buluyorum.. allahım benim içimede versin sizdeki azmi.. tebriklerle birlikte kocaman öpücükler yoluyorum...harikasınız başka ne deniliki :)))
tebrikler gerçekten bende 75 kiloyum hedefim 65 :)