buradan her gün senin için bir şeyler yazmak istiyorum, seninle aşağı yukarı aynı zamanlarda başladık buraya, hatta ilk konuştuğum arkadaşlarımdan biri oldun ve şimdi de gurur kaynağımız oldun, ara verip tekrar döndüğünde ise herkese motivasyon kaynağı oldun ve herkese şunu gösterdin o iş öyle olmaz böyle olur, süpersin ve ben senin o kalan 22 kiloyu da verdiğini görmek istiyorum ha bu arada ikimizin verdiği toplam kilo 70 yani ortalama bir insan kilosu kadar. hadi gel de ben şu son 9 kilo mu, sen de son 22 kilonu ver toplamda 101'i bulalım ...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Carnivale'nin Başarı Öyküsü 21 Kilo Verdi
- Konu Sahibi carnivale
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım arkadaşım, yaz aylarının ilk gününde hasta oldum, ama şimdi iyiyim, bi kaç gündür yazamadım sana da. bugün yanılmıyorsam benim topikteki 1. yılım doldu, yani geçen sene bugün başladı buradaki yolculuğum, eh artık kıdem almmış sayılırım ne dersin? umarım iyisindir, hep aklımızdasın ve başımızın tacı kraliçemizsin unutma.