canım bir laf vardır, dilin kemiği yok diye... sen de az şey başarmamışsın... zaten yaşın da büyük avantaj... sonu da getireceksin inanıyorum... en başta kabullenmişsin metabolizmanı o çok güzel... biz hiçbir zaman normal insanlar gibi yiyemeyeceğiz, yemmeliyiz. artık bünye her an eskiye dönmeye müsait çünkü... zaten rejimim bitip istediğim kiloya inince inşallah, üç ay koruma rejimi yapacağım ben... umarım 2011 hedeflerimize ulaştığımız bir yıl olur... bir de dediğim elma artı kayısı kürünü denemeni öneririm. lavaboda yağ çıktığını görüyorsun bir süre sonra... kolay gelsin canım...kaydirigubbakcemile5
bende hep küçüklüğümden beri kilo ver al ver al annem yeme kızım sonra ağlıyosun yer yer ağlardım hiç kıyafetim olmuyo diye çünkü arkadaşlarım gibi değildim onlar ince ince geziyolar şaşırıyorum ya nasıl zayıflar diye bende bundan sonra çok yemicem ben daha 13 yaşındaydım 76 kiloydum nasıl farkına varmadım çok küçüktüm çünkü sonra bi akrabamız aa portakal gibi olmuşsun dedi çok üzülmüştüm çocuktum hem bi diyete girdim 65 kiloya düştüm yaza kadar ablamın düğünü vardı hem benim için güzel olmuştu sonra liseye girceğim sene tam 90 kilo olmuştum çok ağlıyodum küçüktüm bide ya tekrar diyete girdim 76 kilo oldum sonra tekrar çıktım 85 e bide geçen sene hap kullandım 77 oldum gene tekrar aldım nasıl bi bünyem oldu düşünebiliyosundur küçük yaştan beri hep kilo kilo ben sanki 76 kilo doğdum bi tartıldım 76 şaşırdım arkadaşlarım 35 kilo..şimdi lise 4 e geçtim seneye üniversitede incecik olcam tanıştığım arkadaşlarım beni hiç kilolu bilmicek inşallah
ya benim tuvalet sorunum eskiden çok oluyodu 2 günde bir çıkıyodum sonra bu diyete başladım form çayı falan içtim bi düzene girdim günde 2 kere çıkıyorum içmesem bile normal çıkıyorum yani ben deniyim o kürü bide severim ben hep meyve yerim zaten elma falan acıktıkça hem tatlı ihtiyacımı karşılıyo