- 24 Mayıs 2011
- 209
- 66
- 98
Biraz zaman ver canım
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. 1 yıl doldu ama bazı şeyler bende yeni dank etti. Umarım düzelir...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz zaman ver canım
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. 1 yıl doldu ama bazı şeyler bende yeni dank etti. Umarım düzelir...
İns canım düzelir ama herşeyden önce şunu düşün senin üzerine devamlı biri gelse ne hissedersin yada devamlı düzelmeye çalışan biri olsa karşında ona göre davran
tamam insan nasil mutluysa oyle yasamali. Fakat psikolojik tedavi alan insan zaten saglikli karar veremedigi icin destek alir. E destek aldigi kisi de sagliksiz bir ruha sahipse o zaman isler karisir iste. Biz de biliyoruz mutlu olduğumuz gibi yasamayi deseydiniz. Hayret bir sey. Keske daha iyi bir aile terapistine falan gitseydiniz. Su an esinizle konuştuğunuzda ne.diyor son durumu ne kendisiyle ve evliliginizle ilgili ne yorum yapıyor. Hic konustunuz mu ya da bu konulari net olarakPsikiyatr evlilik kadar ayrılmanın da normal olduğunu, birlikteyken mutsuz olacaksa ayrılmasının doğru olduğunu savundu. Halbuki bizi o zaman farklı şeyleri yapmaya yönlendirseydi yapardık. Eşim bu konuda itiraz etmedi. Evliliğimizi kurtarmak istefiğini de söyledi...
Nasıl rahat bırakabilirim onu da bilmiyorum. Temas bile etmemeye çalışıyorum. Ama emin olun en ufak şeyden tartışma çıkıyor. Sadece yapmasını istemediğim birşey vardı. Onu yaptı, kırılma noktamız bu oldu biraz (aldatma değil). Geçen gün instagramdan beni araymış. Bu kadarcık şey bile beni ümitlendiriyor. Sanırım o da düzeltmek değil rahatlamak istiyor. Benzer bir cümle kurdu çünkü. Hiç konuşmasam, yokmuş gibi davransam nasıl olur sizce?
Keşke gitseydik evet. Hiç referans alamadık bu konuda. Konuşuyoruz ayrılmak istediğini söylüyor. Ama gitmiyor bazen iyi bazen suratıma bakmıyor. Belirsiziz yani...tamam insan nasil mutluysa oyle yasamali. Fakat psikolojik tedavi alan insan zaten saglikli karar veremedigi icin destek alir. E destek aldigi kisi de sagliksiz bir ruha sahipse o zaman isler karisir iste. Biz de biliyoruz mutlu olduğumuz gibi yasamayi deseydiniz. Hayret bir sey. Keske daha iyi bir aile terapistine falan gitseydiniz. Su an esinizle konuştuğunuzda ne.diyor son durumu ne kendisiyle ve evliliginizle ilgili ne yorum yapıyor. Hic konustunuz mu ya da bu konulari net olarak
Ayni evde mi yasiyorsunuz, ayri misiniz suan?
Ayni evde konusmamak olmuyor.
mesela meyve tabagi yapip yanina birakabilirsiniz.
Olur da konusursaniz sen bana soyle yaptin boyle ettin gibi sacma savunmalara gecmeyin.
Fener real madrid maci gibi alakasiz konularda konusmayin.
Birakin o konussun sizinle, siz temel zorunlu seyleri konusun.Aksam ne yiyelim vs gibi..
Ben kendi adima sunu soyleyim, benim kafamda bittigi icin agziyla kus tutsa umrumda degil.
Esinizde ayni durumdaysa ben cok umut baglamayin derim.
Aynı evdeyiz. Bazen konuşuyor bazen konuşmuyoruz. Sizden sonra ruh halini daha iyi abladım. Keşke daha önce konuşabilseydik. Onun da kararsız olduğunu düşünüyorum
Keşke gitseydik evet. Hiç referans alamadık bu konuda. Konuşuyoruz ayrılmak istediğini söylüyor. Ama gitmiyor bazen iyi bazen suratıma bakmıyor. Belirsiziz yani...
O zaman bir süre kendi haline bırakın. Evde surat asıp oturmayın normal modunuzda olun. O yokmus gibi. Bir sure kendini dinlesin madem. Normal ihtiyaçlar disinda muhatap olmayin. Bakimli birisi misiniz bilmiyorum ama degilseniz bakımli olmaya ozen gosterin hem evde hem disarida. Sizdeki degisim yani olumlu degisim onu da etkileyecektir emin olun. Annemle babamda ayni surecten geçti. Sebepleri farkliydi ama surec ayniydi. Siz ne.kadar üstüne düşerseniz o kadar kacar. O yuzden kendinizle barışık ve bakimli normal sosyal hayatiniza devam edin. Bakalim ilerleyen surecte ne olacak. Ama dedigim gibi zorunlu haller disinda muhabbet etmeyin. Yeme icme saglik vb konular disinda. Bırakın yalniz kalsin dinlesin kendini. Madem bir yere gidesi de yok kendi evinde yalniz birakin. İki ev arkadasi gibi. Aklima baska bir yontem gelmiyor cunku esiniz ne ayriliyor ne de bir es gibi davraniyor. Kendi haline birakmak en iyisi gibi geldi bana.