Kadınlar manevi olarak,erkekler ise bedenen daha güçlü.. .Üstüste acı kayıplar yaşamışsınız.Hepsi takdiri ilahi... Hayat devam ediyor.Benim de 2. hamileliğim zorunlu kürtajla sonlandı 8 haftalıkken.Daha yeni yeni düşünmeye başladım 2 .bebeği yeniden.Eşiniz depresyondan çıkamamış ve sanki zamana ihtiyacı var.İnşallah zamanla sorunları aşarsınız ve bir bebekle taçlandırırsınız
Deliliğe vurmak insanı tüm sosyal ilişki samimiyetsizliklerinden kurtarır. Yapmak istemediği hiç bişeyi yapmaz, söylemek istediği herseyi söyler. İnsanlar 'neyse acısı var ondan böyle' der geçer. Bunalımda olan insandan kimse bişeyler beklemez. Mutlu gibi görünmek zorunda değildir. Bunca kayıp yaşamış birine "niye benle ilgilenmiyosun, doğum günümü unuttun vs" gibi ilişki sorumlulukları da yüklemezsiniz. Eşiniz bunların rahatına varmış bence... O yüzden böyle mutluyum diyor olabilir. Kendi gibi, içinden geldiği gibi davranıyor ve kimse bunu yadırgamıyor çünkü 'acısı var'
Belki ayrılmak istemesinin nedeni bile budur. "Daha çok mutsuzluk"
Boyle durumdaki biriyle devam edemezsiniz.
Devam ettiginizi sanirsiniz ama bi yerden yine bi patlak verir.
Ben sanirim esinizi anliyorum.
Icinde tutup tutup bi anda dibi goren biri, keza bende oyleyim.
Suan ayni duygulari bnde yasiyorum esime karsi, cok tanidik geldi.
Duzelteyim mutlu olalim cagrilarina hep hayir istemiyorum diyorum ve gercekten istemiyorum.
Bende depresyondayim ve duzelip o manyakligin icine yeniden girmek istemiyorum.
Duzeldigimde tepemden inmiyor cunku.
Sizde farketmeden esinizi cok bunaltmissiniz.
Başınız sağolsun. Biz o zamanlar doğru iletişim kuramadık. Hatalarımızdan biri de bu oldu sanırım
siz gitmeyin o.gitsin ailesinin.yanina yada nereyi.istiyorsa oraya. Eşiniz bir tuhaf anlattiginiz kadariyla. Yasadiklari sizin suçunuzmuş gibi davraniyor. Psikolog daha da tuhaf ne demek ayrilin. Millet isin kolayini bulmus. Ayrilin demeleri icin para mi veriyoruz biz bunlara. Allahim ya...Açıkçası benim kalabileceğim bir yer yok. Yazın 10 gün ayrı kaldık. Döndüğümde iyiydik. Sonra yine aynı şey oldu. O gitmek istediğini söyledi. Tek şartım nerde olduğunu bileyim dedim. Tamam dedi ama gitmedi..
Haklısınız benziyor. Keşke ben de sorgulamayıp sussaydım ilk günlerde. Uyardı da üstelik... siz de lütfen güçlü olun. Kolay kurulmuyor bir yuva...Canım zor süreçler gerçekten bende kürtaj oldum boş gebelik geçirdim annemi kaybettim evliliğinin 1. Yılında evimde oturmadim mesela birbirimizi tanımaya fırsatımız olmadı her dediği batmaya başladı zaten kayıplar yüzünden üzgünsün herşeye yetmeyecek çalışan ben ama yetemeyen gene ben insan bunliyor bazen gerçekten kimseyi düşünmeden gidebilsem herkesi geride bırakmak isterdim benim de bunzamnlarim oluyor eşim o zamanlar genelde susar düzelmenin bekler bence sende bir dene bu durumu çünkü sizin de yasadiklariniz az çok benziyor
Bence başka bir şey var bunun altında. Herkes neler neler yaşıyor da kimse aman bırakıp gideyim demiyor. Siz de yaşadınız neden sadece kendini düşünüyor. Çünkü bencil ve bence rahat, özgür olmak istiyor.
Arkadaşlarıyla ortak karar almışlar diyorsunuz. Demekki kayıplara üzüldüğünden değil başka bir sebepten.
Bırakın gitsin. Siz de hayatınıza bakın umarım çok daha mutlu olacağınız günler gelecektir.
siz gitmeyin o.gitsin ailesinin.yanina yada nereyi.istiyorsa oraya. Eşiniz bir tuhaf anlattiginiz kadariyla. Yasadiklari sizin suçunuzmuş gibi davraniyor. Psikolog daha da tuhaf ne demek ayrilin. Millet isin kolayini bulmus. Ayrilin demeleri icin para mi veriyoruz biz bunlara. Allahim ya...
Haklısınız benziyor. Keşke ben de sorgulamayıp sussaydım ilk günlerde. Uyardı da üstelik... siz de lütfen güçlü olun. Kolay kurulmuyor bir yuva...
Biz evlilik terapistine gittiğimizde ikimizde birbirinizi çok seviyorsunuz dedi mesela ben bazen düşünüyorum bu adam benim kahrimi nasıl çekiyor diye
Haklılık payınız çok. Hayatta hiç sorumluluğu olmayan birine birden sorumluluk yükledik aileler olarak. Kurdeşen de döktü, içine attı hep. Ancak size tavsiyem şu olur. Eğer devam etmek istiyorsanız kurallarınızı belirleyin. Maddeler yazın birbirinize. Uymazsa eğer o zaman tekrar düşünün. Aşk sevgi merhamet yaşanmışlıklar hissetmiyor musunuz peki hiç? Bunu eşimi anlamak için soruyorum yanlış anlamayın lütfen
Bi sure birbirinizi gormeseniz belki esiniz de yanlis karar verdigini farkeder her sey ust uste gelip bunaltmis sanirim kendisini. Biraz yoklugunuzda ozlesin sizi. Baktiniz hala ayni terapiste gitmeyi teklif edin umarim evliliginizi kurtarirsiniz
Benim sabretme nedenim de buydu. Şükrederdik birbirimize, şans derdik. Sadece ben değil benim çevrem de çok severdi. Benden öte hatta... bir kere bile neden yemek yok niye yıkamadın bu niye böyle değil vs hiç duymadım. Bu denli değişimi hem onun adına üzüyor beni hem kendi adıma
Hayir malesef..
Yaninda sadece rahatsizlik duyuyorum.
Sabah kalkmis sarilmak istedi izin verdim ama bisey hissetmedim, o da alindi trip atti gitti.
Beni ruhen cok hirpaladi ve bunun hala farkinda degil.
Yuzum guldugu an basliyor hicbisey olmamis gibi davranmaya.. halbuki beni rahat biraksa, arada elini omzuma koyup sadece iyi misin konusmak ister misin biseye ihtiyacin var mi dese samimiyetine inanirdim.
Yuzum asik bunalimdayken bulasmiyor, darlamiyor ama azcik neseleneyim basliyor eski tavirlari.
Neden cikayim kibunalimdan?
Onun sacmaliklarini dinlemek icin mi?
Bu arada bizde 8 yillik evliyiz, 2 de yavrum var.
Iyiki varlar ama olmasalardi esiniz gibi 1 dk durmaz ceker giderdim.
Duzeltmek degil rahat olmak istiyorum sanirim.
Bu da senelerin birikimi olsa gerek..
Nasıl rahat bırakabilirim onu da bilmiyorum. Temas bile etmemeye çalışıyorum. Ama emin olun en ufak şeyden tartışma çıkıyor. Sadece yapmasını istemediğim birşey vardı. Onu yaptı, kırılma noktamız bu oldu biraz (aldatma değil). Geçen gün instagramdan beni araymış. Bu kadarcık şey bile beni ümitlendiriyor. Sanırım o da düzeltmek değil rahatlamak istiyor. Benzer bir cümle kurdu çünkü. Hiç konuşmasam, yokmuş gibi davransam nasıl olur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?