Yani biraz bencil yada siz ondan çok daha güçlüsünüz bence. İkinizde ciddi kayıplar vermişsiniz birbirinizden uzaklaşmak yerine kenetlenmeniz gerekiyor bence.
doğru düzgün karşınıza alın konuşun eğer 3. kişiler yok ise boşanmasında sebep biraz ayrı yaşayalım deyin özleyin birbirinizi .Ayrı kalmak iyi gelebilir.
Umarım hallolur herşey.
Bencillik yaptığını söylediğimde bencil olsaydım giderdim diyor. 3. Kişi olduğuna emin olsaydım zaten bitirirdim. Ya var çok iyi gizliyor ve utancından söyleyemiyor (çevresi tarafından hiç hoş karşılanmaz. Bu konuda ailede sıkıntı yaşandı ve ailesiyle gerçekten çok iyiyim) içim o konuda çok rahat artık ister inan ister inanma diyor. yada gerçekten yok. Kuruntularımla onu daha da bunaltıyorum
O zaman siz uzaklaşın belki de gerçekten artık hayata karşı biraz kapattı kendini ve buna siz de dahilsiz.
Sizde peşinden koştukça itici geliyor olabilirsiniz, siz belli ki mücadeleci ve gerçekten güçlü bir kadınsınız herkes sizin gibi dur gitme diyemez o kadar acıdan sonra eşinize tutunmuşsunuz. Ama bırakın ya bırakın gitsin eğer altında başka birşey yoksa akılı başına gelir zaten.
Siz de kafanızı dinleyin biraz acılarınız yaşayın kapatın üzerini hatta durumunuz müsaitse psikolojik destek alın.
Üst üste çok kayıp vermişsiniz eşinizi çok iyi anlıyorum bazen aynı duruma bende düşüyorum çünkü
En güzel heyecanlarımı da en acılarını da buraya yazmışım... konuları okurken konu açma ihtiyacı hissettim. O kadar şiştim yani :) çok zor bir hayatım oldu. Küçük yaşta annemi kaybettim. Zor toparlandım. Büyük aşkla (gerçekten herkesin imrenerek baktığı ve takdir ettiği bir çifttik) evlendim. Evlendikten sonra sorunlar başladı. Bizden kaynaklı değil. Ailevi. 5 yıllık evliliğimizin son 2 yılında önce kayınpederimi, sonra gözümden bile sakındığım babamı, sonra işimi, sonra bebeğimi ve bebeğimi kaybettim. Bebeğimi kaybettikten birgün sonra eşim artık dayanamadığını tüm bunları kaldıramadığını söyleyerek boşanmak istedi. Karakteri tam tersine döndü. Artık sadece kendisi için yaşamak istediğini söylüyor. En büyük hatam bunu çevreme duyurmak oldu. Ne kadar duyulduysa o kadar bozuldu ilişkimiz. Dr'a gidin dediler, nazar büyü var üstünüzde dediler, depresyon dediler. Biz kendimizi kurtarmaya çalışırken etraftan duyduklarımızla şiştik patladık. Çok güçlü bir kadındım. Çok zor ağlardım. Hepsi bitti. Güçsüz tavrım ve ağlayan yanım eşimi iyice uzaklaştırdı. Yüzüme bile bakmaz oldu. İnanın bir günde değişti. Evden aşkım canım diye çıkan adam akşam boşanmak istiyorum diye döndü. Kurtarmak istiyorum evliliğimizi, inanamıyorum hala çünkü. Ama o artık devam edemediğini soğuduğunu söylüyor. Tatil vs hiç istemiyor. 8 yılda 2-3 kere kavga etmişizdir. Şimdi hergün... dualara sığınıyorum? Nasıl davranmalıyım artık ben de bilmiyorum? Uzun oldu ama yazdıklarım inanın yaşadıklarımın yüzde 1'idir...
Öyle tabi insanlık hali ama 1 sene oldu...
Böyle şeyleri insanlar kaldıramayabilir ve patlama yaşıyor olabilir. Hiç kolay değil bunlar. Mutlaka bir travma geçiriyor. Bir tesapistten yardım almak tek çözümü. Bir şekilde ikna edin. İkinizin de ihtiyacı var.
BOŞANmadan önce biraz farklı evlerde kalıp kafa toplamanızı öneririm....
Şu an yapacağın en iyi şey masum bir sessizliğe bürünmek ve her şeyi kabullenmiş görünmek. Üzerine vardıkça soğur senden. Bir sevgi kırıntısı kalmışsa yeniden büyüyebilir. Bunu da ancak ayrılırsanız görürsün. Zamanla özleyecektir diye umuyorum.
1 sene az değil canım bende üst üste kayıp verdik son 2 yılda eşime diyorum bazen herşeyi seni arkamda bırakıp kaçıp gitmek istiyorum bunaldım herşeyden diyorum mesela
Bak canım her evlilikte olur kriz anları kendi haline bırak üstüne gitme güker yüzün eksik olmasın inşallah düzelir herşey bi de Bakara suresi çok iyi olur böyle durumlrda ya oku ya okut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?