Nasıl kendim için yaşamak istiyorum? Tamam yaşadıkları kolay değil ama siz evlenirken iyi günde kötü günde beraber yaşlanmaya söz vermediniz mi? Adam kaçıyor sözünü bozuyor. Hiç üzülme kardeşim o kaybettiyse babasını sende kaybetmişsin ikinizin bebeğiymiş Rabbim onuda cennetine almış.
Sen onunla yaşlanmak istemeye devam ederken o niye kendisi için yaşamak istiyor.
Ağlama üzülme sen Allah kocana hidayet versin.
Belki biraz ayri kalmak kafa dinlemek iyi gelir. Oturup konuşun bir sure kafa dinleyin olmadi. Evet yasadiklari zor ama ayni seyleri siz de yasadiniz. Evlilik oyle zora gelince bosanalim demekle olmaz. Ortada emek var. İnsallah duzelirsiniz tez zamanda.
Evlilik terapistine gidin.
Yalnız kalmaktan da biraz korkuyorum sanırım... İlk başta herkesten uzaktı. Annelerinden de uzaklaştı. Sadece bir arkadaş grubuyla görüşüyordu. Sonra tartışmalarımız kavgalarımız artınca benden daha çok uzaklaştı. Etrafına karşı eskisi kadar olmasa da daha yakınlaştı. Tepkilerimin çoğunun farkındayım, doğru da yaptım yanlışta. Ben de zorluk yaşadım ama destek göremedim malesef...Boşanmadan önce evleri bi ayırın derim ben
Herkesin travmaları karşılarken tepkisi aynı olmuyor. Peki herkesten mi uzaklaşmak istiyor eşiniz yoksa sadece sizinle olmak mı istemiyor?
üst üste çok fazla kaybını zolmuş bu kayıplar insanı bazen fazla duygusal yapabiliyor ya da hayatın zaten kısa oldugunu anlayıp kendımıze zaman ayırmak ısteyebılıyoruz bence esınızın duurmu bu ama sız bence daha agır seyler yasamıssınız cunku canınızdan can gıtmıs... bencede bır sure ayrı kalmanız en ıyısı ama bu surec sızı ıyıce mutsuzluga ıtecekse ayrılın bırbırınızı mutsuz bır hayata mahkum etmeyın...
bu yaşadıklarınıza sizin tavrınız ne oldu?
büyükleriniz vefat etmiş ama bu evliliginizi sonuca getirecek bir durum olmamıştır.
kavgalarınızın azlıgı bir normallik degil bana göre.
eşinizin degişiminin altında olmayan degil sizin göremediginiz yada yazmayı unuttugunuz şeyler var.
Taş olsa çatlarmış zaten. Eşinin mutlaka tedavi olması gerekiyor bence. Şuanda senden ayrılmak çok iyi gelecek ona. Ama bir süre sonra etrafında kalan kimse olmadığında pişman olacak. İlla boşanacağım diyorsa da yapacak bir şey yok. Bi ayrışık süresi belirleyin kararlıysa o süreden sonra boşanırsınız.
Hayal edebiliyorum hissettiklerini. Ama ikinizde yaşdıklarınıza farklı tepkiler vermişsiniz. Sen eşine sarılmışsın. Oda bunları unutmak için senden uzaklaşmış. Karakterlerinizin meyveleri bunlar. Bu kadar yükten sonra soğudum diyen adam eskiye dönemez bence.Dediğim gibi en çok üzen beni yaşadıklarımız yüzünden değil ne bileyim karakterlerimiz yüzünden soğusaydık, yada hatalarımız olsaydı... işini sevmezdi. İşine sarılır hale geldi... ayrı kalınca tek kalmaz, kalabalık ve hareketli bir iş ortamı var. en ufak bir konuşmada ayrılık lafı geçiyor ama ne o gidiyor, ne de ben git diyebiliyorum...
Hayal edebiliyorum hissettiklerini. Ama ikinizde yaşdıklarınıza farklı tepkiler vermişsiniz. Sen eşine sarılmışsın. Oda bunları unutmak için senden uzaklaşmış. Karakterlerinizin meyveleri bunlar. Bu kadar yükten sonra soğudum diyen adam eskiye dönemez bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?