Öyle alışmış hîç konuşma tutmazmış telefonundaNiye siliyomus sebep ne?
Ayrılamam aşık oldum ama bu huyunu değiştirmek istiyorum çünkü beni skkıyoyapacak bişeyin yok böyle alışmış değiştiremezsin kabul edip yaşıcan yada ayrılcan yani
Evet sadece biraz cesaretçok trajik cidden .....
elinde olan şeyler için ağlayanları anlayamıyorum
Hepsini siliyo bi tek benimle olan mesajları kalıyoSadece seninle olan arama ve mesajları mı siliyor,yoksa genel olarak hepsini mi?
İsterse kırk yıllık eşim olsun o mesajlar siliniorsa ben suphelenirimHepsini siliyo bi tek benimle olan mesajları kalıyo
Bunda birşey yok ki bende telefonumda çok fazla mesaj tutmuyorum mesela..Yani bu herhangi birşeyin göstergesi değil,bu kadar paranoya yapma benceHepsini siliyo bi tek benimle olan mesajları kalıyo
Bunda birşey yok ki bende telefonumda çok fazla mesaj tutmuyorum mesela..Yani bu herhangi birşeyin göstergesi değil,bu kadar paranoya yapma bence
boğa burcuBende erkek arkadasımla olan mesajlar Hariç bütün konuşmaları aramaları silerim,nedeni yok ama siliyorum işte Alışkanlık.altında bişey arama bence sadece bir Alışkanlıktan ibarettir büyük ihtimalle,Burcu ne erkek Arkadaşının?
3aydır sevgilim var.Benden önce hiç kimseye hesap vermemiş hep kafası ne derse onu yapmış bi insan.Şimdi de ben bi yere giderken birisiyle konuşurken bana haber versin istiyorum ama vermiyo alışmadığı için.Bide benimle olan konuşmaları hariö bütün mesajlarını aramalarını siliyo kızıyorum ne yapmalıyım((
Yanıldım demekki kova olabilir diye tahmin etmiştim :) ama bence Altın'da bişey arama,yani sebep sadece arama ve Mesajları silmeyse,ama tabi farklı bi yalanını vs yakalarsan üzerine git derim.o alıskanlık bendede var,gün sonunda bütün arama ve Mesajları silerim,erkek arkadasımınkiler durur,sebepsiz yere yaniSerbo
boğa burcu