Çaresizimm

Ayrılamam aşık oldum ama bu huyunu değiştirmek istiyorum çünkü beni skkıyo
Ayrılamam aşık oldum ama bu huyunu değiştirmek istiyorum çünkü beni skkıyo
şöyle bir ihtimal var ki pekte ihtimal sayılmaz .Sen bu adamı degistirmeye calışırken kendin paranoyak mutsuz olacaksın.
çokta zorlamanın bir. anlamı yok , 3 aylIk tam oturmamıs bir iliskiden daha fazlasını beklemen biraz acelecilik.
Birbirinize hesap sorak ve hesap vermek için daha çok yenisiniz.
Benim nacizane fikrim iliskinizi simdiden sıkıcı hale getirmeyin:)

Ben herseyi silmeye alıştım diyeni varda, inananı nasıl var yıl olmuş 2015. Ben bunu anlamıyorum yani. Öyle alismissada yok ben silmeni istemiyorum dersin tamam der normalse içinde bulunduğu durumlar. Yok ille de telefonda iki mesaj fazladan görünce nefret geliyo diyip silmeye devam ederse sende inanirsin yine böyle yuvarlanir gidersiniz. Ya gerçekten doğru, insan kendi değerini kendi kazanirmis. Böyle adamlarla görüşen kadinlarada ifrit oluyorum. Sana da oldum suan. Başka erkek mi yok mesela senin istediğin gibi davranicak biri? Ay milletin kahrini cekiyosunuz ayyyy. Yapmayın etmeyin hemcinsleriiim. Ayrıca senin ki resmen motor, yakalanmamak için de bahanesini bulmuş. Bu konuda da çok neTim.

Ayrıca çaresiz filan değilsin bu başlık bu saçma durum için fazla dramatik.hayret. Bu senin kendine olan saygı duzeyinle alakali.adına ilişki koymussun ama adam ne hesap veriyo ne telefonu normal kullaniyo. Sende tamam diyosun. Çok caresizsin gerçekten. evet.

herkesin huyu farklı.biz öyle yapıyoruz diye o adamda öyle yapacak değil.bende mesela sürekli silerim herkesin mesajını ama bi tek eşim durur.eşiminde tam tersi karmakarışık bütün mesajları durur ben derim şunları bi sil boşuna kalabalık diye :) güvenmiyorsan herşey gözüne batar.seninkide bence güvenmemek..

Ben herseyi silmeye alıştım diyeni varda, inananı nasıl var yıl olmuş 2015. Ben bunu anlamıyorum yani. Öyle alismissada yok ben silmeni istemiyorum dersin tamam der normalse içinde bulunduğu durumlar. Yok ille de telefonda iki mesaj fazladan görünce nefret geliyo diyip silmeye devam ederse sende inanirsin yine böyle yuvarlanir gidersiniz. Ya gerçekten doğru, insan kendi değerini kendi kazanirmis. Böyle adamlarla görüşen kadinlarada ifrit oluyorum. Sana da oldum suan. Başka erkek mi yok mesela senin istediğin gibi davranicak biri? Ay milletin kahrini cekiyosunuz ayyyy. Yapmayın etmeyin hemcinsleriiim. Ayrıca senin ki resmen motor, yakalanmamak için de bahanesini bulmuş. Bu konuda da çok neTim.
Yazmaya usendigim ne varsa yazmissin :)
Hele ilk cümle çok iyi

herkesin huyu farklı.biz öyle yapıyoruz diye o adamda öyle yapacak değil.bende mesela sürekli silerim herkesin mesajını ama bi tek eşim durur.eşiminde tam tersi karmakarışık bütün mesajları durur ben derim şunları bi sil boşuna kalabalık diye :) güvenmiyorsan herşey gözüne batar.seninkide bence güvenmemek..

Eşiniz size telefondan kayıtları silmenizi istemedigini soyleyincede yok ben öyle alıştım silicem derim diyorsanız ona vericek tepkiyi esiniz bilir ama eğer demezseniz bence soylediginiz yanlıs yonlendirmekten başka birşey değil. Ayrıca es kahri artık biraz daha cekilebilirdir çünkü kocanizdir karinizdir artık ama, neden istediği gibi birini bulmak yerine sorunu konuyu açan arkadasa yukleyelimki. Size katılmıyorum bence onun karsisinda her boku kendisi bildigini sanan ve karsisindakinin ne istediğini onemsemeyen biri var. Boylelerinden koca bile anca imza ile olur, sorumluluk ve bilinç adına ise hiç bir şey.

Eşiniz size telefondan kayıtları silmenizi istemedigini soyleyincede yok ben öyle alıştım silicem derim diyorsanız ona vericek tepkiyi esiniz bilir ama eğer demezseniz bence soylediginiz yanlıs yonlendirmekten başka birşey değil. Ayrıca es kahri artık biraz daha cekilebilirdir çünkü kocanizdir karinizdir artık ama, neden istediği gibi birini bulmak yerine sorunu konuyu açan arkadasa yukleyelimki. Size katılmıyorum bence onun karsisinda her boku kendisi bildigini sanan ve karsisindakinin ne istediğini onemsemeyen biri var. Boylelerinden koca bile anca imza ile olur, sorumluluk ve bilinç adına ise hiç bir şey.
tabiki eşim bana silme dese silmem.sonuçta gizlim saklım yok diye düşünürüm ama bu arkadaşının sevgilisini tanımadığımız için kesin bi haltlar karıştırıyor deyip yangına körükle gitmemeliyiz.sonuçta bi haltlar karıştıracak olan gizli gizli gene karıştırır.başka hat alır vs..bu arkadaş güvense bence bu detay gözüne bu kadar batmazdı.ben yanlış yönlendirmiyorumki.ayrıl bu adamdan eş olmaz desem doğru bi yönlendirmemi olacaktı.adamdan şüphelenmesi gereken bişey görmemişki.bişey gizlese telefonuda gizler eline dahi vermez.arayacak olan her zaman arayabilir sonuçta.yangına körükle gitmemek lazım bu kadar hiddetlenince sizde yanlış yönlendirebilirsiniz.ortada aldatma yok bişey yok sonuçta.

tabiki eşim bana silme dese silmem.sonuçta gizlim saklım yok diye düşünürüm ama bu arkadaşının sevgilisini tanımadığımız için kesin bi haltlar karıştırıyor deyip yangına körükle gitmemeliyiz.sonuçta bi haltlar karıştıracak olan gizli gizli gene karıştırır.başka hat alır vs..bu arkadaş güvense bence bu detay gözüne bu kadar batmazdı.ben yanlış yönlendirmiyorumki.ayrıl bu adamdan eş olmaz desem doğru bi yönlendirmemi olacaktı.adamdan şüphelenmesi gereken bişey görmemişki.bişey gizlese telefonuda gizler eline dahi vermez.arayacak olan her zaman arayabilir sonuçta.yangına körükle gitmemek lazım bu kadar hiddetlenince sizde yanlış yönlendirebilirsiniz.ortada aldatma yok bişey yok sonuçta.

Evet bu yönden bakınca sizde haklisiniz. Yine de kendi istekleri sevdiği insanın duygularindan önce gelen insanlardan ilelebet nefret edicem! :KK70:

Evet bu yönden bakınca sizde haklisiniz. Yine de kendi istekleri sevdiği insanın duygularindan önce gelen insanlardan ilelebet nefret edicem! :KK70:
öyle tabi bencillik çok kötü bişey.yaptığımız bişey karşımızdakini mutsuz ediyorsa bende yapmazdım ama herkes bir değil işte.bazılarıda en başta ben mutlu olmalıyım benim hayatıma bu kadar müdahale edilmemeli diye düşünüyor.böyle düşünmeside kesin aldatıyordur anlamına gelmez,çünkü onun doğrusu bu.ilişkiler zor vesselam :KK48:

Caresizim basligini gorunce, dedim ki kimbilir nasil bir derdi vardir garibin...püffff...derdini öpeyim butonu istiyorummmmmm...yonetime duyrulur...

Adamin kisisel telefonundaki mesajdan, aramadan size ne yav? Ister siler, ister tutar. Bunun hesabini mi verecek? Birileriyle iliskiye baslamayi nicin o kisinin kisisel ozel alanina istediginiz kadar dahil olabilirsiniz, engel koyabilirsiniz, hesap sorabilirsiniz gibi algiliyorsunuz ki? Bence adamla ugrasmayi birakin. Kendiniz insanlarin tercihlerine ve ozel alanlarina saygi duymayi ogrenin.
Diger bir konu, nereye gittigini ve kiminle konustugunu haber vermesi... Bir arkadasin dedigi gibi, cocuk mu aldiniz buyutmeye de size hesap verecek her hareketini? Koskoca adamlarin hayatina 3 gun once girip, su zamana kadar kimseye verme geregi duymadigi hesaplari, ambargolari koymuyor musunuz, gulunc buluyorum. O adamin yakindir kacmasi. Sahsen ben olsam ben de gelemezdim boyle seylere. Bu tur sorunlari olan iliskileri ciddiyetten uzak buluyorum. Boyle ambargolarla guven olmuyor. Insanlari rahat birakin biraz. Iliskide olmak karsi tarafi baskilamak degildir.

Bu adamla ilskinin cokta parlak olucagini sanmiyorum.Eninde sonunda dayanamayip patliycaksin.Kimseye hesap vermezmis diyosun bence oylelerine saygisiz ,kaba denir.Ondan beklentin ne ?Hic bir huyunu degistiremezsin ,belki bir sure degismis gibi yapar ama aslina doner yine.
Kararini sen vericeksin ,asigim diyorsun o zaman boyle kabul et.Yada ilskinizi gozden gecir dayanabilirsen bitir.

Hayatimda hic bu kadar acikli bir caresizlik gormedim... tahminim su ki baskalariylada gorusuyor msj yada aramalari o yuzden siliyor digerleri gormesin diye alismamis diye bir sey arkadasim alismamis ne ki tamamen seni kandiriyor insan sevdigi icin her seyi yapar... adam mesj birakmiyor telde...

Bende öyleydim mesajları aramaları silerdim alışkanlık. Ama sevgilimi rahatsız edince bu durum yendim bunu.
Takıntı gibiydi zaten iyi de oldu.
Çaresiz falan değilsin.

ayh şu hesap verme işlerini de hiç anlamam. Niye hesap veriyor sevgiliniz size yahu. İki kişi birlikte olunca birey olmaktan çıkıyorlar mı ki hesap versinler. Vermesin zaten size hesap. Bir kere hesap vermek ne, haber verme deseydiniz bir nebze hesap vermek nedir!

X